Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Oynadığım en iyilerden. En iyisi de diyebilirim. http://www.mofunzone.com/online_games/warzone_tower_defense.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 vakit geçirmek için birebir güzelmiş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 green td den güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 green td den güzel olamaz da bi deniyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 15390 dan öte yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ben de 29000 yapmıştım. sadece cannon basıyorum. ilk önce ön taraflara tabi. onların seviyelerini iyi tutmak önemli. onun dışında arka taraflara 2-3 tane missile turret koyup izliyorum. tabi wall blocklar da çok önemli. başta aklıma gelmemişti ama sonra ekranın yarısını wall blocklarla kapladım. labirent oluşturdum ki, base'e varmaları uzun sürsün diye. sonra 50-60k ları buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 24910 yaptım iki darbede gittim ama ikiside gözden kaçtı=) upgrade yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 upgrade var da pencere ayarsız olduğu için dışarda kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Şuan 64k 'dayım hala devam ediyorum =) not: 69083 'de kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 canım TD çekti pati forumlarında bakıyım bulurum dedim en üstte bu çıktı (: bu bir işaret olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 çok güzelde baydım nedense.Aç olduğumdan herhalde 42k yaptım sonra patlattılar.Yol çizmek güzel oluyorda upgrade mi yapıcaz yol mu yapıcaz karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bir kere oynayıp yandığın zaman bayıyor artık o gün içinde oynamıyorum pek. ama sonra acaip oynamak istiyorum. upgrade var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 74037 öh bi boss geldi hic böle zorlamamıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 upgrade nasıl oluyo ya. göremedim ben öyle bi seçenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 alt tarafta ama pencere ayarsız olduğu için gözükmüyo, büyütürsen gözükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Sintisyzer said: 74037 öh bi boss geldi hic böle zorlamamıstı flying mi ground mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bence en iyi TD lucescu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ShadowFury said: alt tarafta ama pencere ayarsız olduğu için gözükmüyo, büyütürsen gözükür nasil buyutuyoruz goremedim biturlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 abi upgrade i tek tek yapıyorsun.Uplayacağın silahı seç.İnfosunun olduğu yerde upgrade çıkıyor. canım çekti bi daha oynayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Korax said: ShadowFury said: alt tarafta ama pencere ayarsız olduğu için gözükmüyo, büyütürsen gözükür nasil buyutuyoruz goremedim biturlu f11 le fullscreen yapıp oynuyorum ben. gerçi sağ üstte zoom ayarı var da, o da ayarsız=) pencereyi de oyunla birlikte değiştiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 50008 yaptim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 neler kullanıyosunuz genelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Alcadras said: neler kullanıyosunuz genelde? Heavy Cannon kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Bu arada TD sevdam tuttu bi arama yaptım bissürü TD çıktı karşıma =) http://www.flashtowerdefence.com/more.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar