hitler- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Selam arkadaşlar , ben işe giderken radyo'da duydum ki unutmuşsun'un yunanca versiyonunu dinledim ve çok hoşuma gitti geçenlerde de bir sezen aksunun şarkısını yine yunanlılar seslendirmiş. Yunanlıları sevmem ama çok hoşuma gidiyor şarkıları =) Soracağım şey , bildiğiniz türkçe şarkı olup yunanca seslendirilmiş şarkıları indirebileceğim yerler var mı ? Bearshare ' de çok aradım fakat bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 hülya avşar - eleni hayko ve fedonun tüm şarkıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ya öyle bişe istemişsinki gelip buraya turkishsongscover.com a gir ordan yunanlılar kısmına tıkla ;) yazasım geldi. şöle yardımcı olalım, gugıla duydumki unutmuşsun yunanca versiyonu yaz bi şekilde şarkıcının ismi çıkar ordan indirisin ayrıca hangi radyoda dinlediysen onun sitesine gir en çok çalınanlar falan o kısımlardanda bulabilrisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bLackcha0s said: hülya avşar - eleni hayko ve fedonun tüm şarkıları adam şarkı sormamış nerden indirebilirim demiş kafa ayık foruma yaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 talatım sensiz günlerin ben.. şarkısı benden sana gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Niye sevmiyorsun Yunanlı'ları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Yunanlılara gelen yapım ekleri ayrılıyomuydu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Dilbilgisinde ırk ayrımı olmuyomuş, az evvel öğrendim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Yunanlı diye bir şey yok arkadaşlar, Yunan onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 manavcı gibi bişey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 O kadar boş mesajlar atıyosunuz ki arkadaşlar , birşeyler anlatmak yerine , sizi anlamakta güçlük çektiriyosunuz kendinizi. Hiç bana kızmayın burda lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 merhaba arklar özcan denizin leyla şarkısının yunanca versiyonunu kim söylüyor ve şarkının adı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar