pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 strateji oyunu istiyorum ama 2.dünya savaşında geçsin istiyorum.ülkelerden almanyayı seçmek istiyorum.2.dünya savaşını içeren strateji oyunu biliyor musunuz?[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 me too...[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Hearts of Iron ve Panzer General serisi diyorum.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 frontline attack var son zamanlarda cikan sanirim.Oynamadim ama ark.ta gordum fena degil gibiydi[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Jagged Alliance tarzı Silent Storm 2 var.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hearts of iron var çok güzel, ikincisi de gelecek yılın başında çıkacak onu da alırsın..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 en gerçekci WWII oyunları Close Combat serisi 5 hariç !!! Dşünün bir Tankı Kullanan sürücü belli+kaptan belli... Mesela bi mg42 Takımı 3 kişiden oluşuyor biri kullanıyor diğerleri yardım ediyor. Eğerki Kullanan ölürse diyerleri silahın başına geçiyor ama o zaman reload zamanı azalıyor falan gerçekcilikde üstüne tanımam detaylıdır süferdir ehe Hearts of Iron = eh işte diye,bilirim bayağı bi uzaktan bakıyorsunuz olaylara aynı sırada Endüstri kasmak biraz saçma olmakla berebar patch ler çıkmadan oynanmaz haldeydi ben patch li oynayamadım liman bombalamayı koymuşsalar oynanabilir bi de tabii ki AI lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 desert rats vs. afrika korps kesinlikle tavsiye ederim harika oyun, tam istediğin gibi. 2.dünya savaşı afrika cephesi[signature][hline]Oski Kivanc Arda - Master Doctor of New Rebel Navy / Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Codename : Panzer 'i dene. Gerçi şu an demosu var oyunun. Tüm üniteler gerçek boyutlarında modellenmiş. Bayağı bir emek harcandığı belli oluyor. Ünitelerin çevreye yaptığı etkiler bayağı hoşuma gitti. Mesele tank ilerken önüne ağaç,elektirk direği,sokak lambası gibi engeleri devirerek, kendine yol açıyor. Toprakta palet izleri bırakıyorlar. Topçunun attığı mermiyi görebiliyorsun. Patlama efektleri harika. Ağaçlar rüzgardan bir sağa bir sola sallanıyorlar. Bunun gibi bir çok güzellikler var. Bu strateji oyunlarında bu türü severlerin denemesi lazım. Çıkınca adından bayağı söz ettirecek gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 blitzkrieg.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar