Cons Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 saffet sancaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Lan roketadam bak ayar oluom sana :D alırım aklını:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Hadi bi buluşma yapalım vizelerden sonra. Çok canım sıkıldı intihar edicem sıkıntıdan. 23 Nisan'a kadar izmitteyim, 23 nisan'dan pazartesiye kadar istanbuldayım, sonra full izmit. Haftasonları da kalabilirim ayarlarsanız. Tartışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 vizelerden sonraki hafta komple yokum,ondan sonra bakarız asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Yalan olucak threadleri hortlatmayalım plex en son gelicez dediniz biz Feritle Portecho konserinde baş başa kalmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 yıllardır bu bölüme girmem euhuhe ne kadar çok izmitli varmış XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 after vize programı,: 21 nisan koç fest 1 mayıs alanya tatili sonraki hafta not toplamaca+şenlik hazırlığı sonraki hafta şenlik sonraki hafta final =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Letsgetthesunshine said: Yalan olucak threadleri hortlatmayalım plex en son gelicez dediniz biz Feritle Portecho konserinde baş başa kalmıştık. gelecem demedim ben asdfsad hep buluşma var diyip beni 6 saat merkezde tek başına bekleten ibneler var bu forumda,onlara selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bana da haber vermeyip 6 saat boyunca yurtta bekleten eşcinseller varmış demek ki ki ben de sana haber verememişim alla allaa. onlara da selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Letsgetthesunshine said: Yalan olucak threadleri hortlatmayalım plex en son gelicez dediniz biz Feritle Portecho konserinde baş başa kalmıştık. lütfen bana portecho konserinı hatırlatmayın abicim. utanıyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 hahahaha bbw rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 konsere gidicek olan var mı bu akşam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 off. keşke önceden görseydim. ben gittim konsere valla. ozan gelmemiş, o gelseydi haberleşip ufak bişiler yapardık. yine yaparız yaa. baalım.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ben prokşi ile gittim feriti aradım gelmeyeceğim dedi sizden de haber alamayınca okuldaki arkadaslarla takıldık.Hoş çok soguk oldugu için yarısında biz kaçtık o da ayrı konu. Umuttepe sux umarım bahar şenliklerinde hava ısınır(Sagopa gelmezse tabi gelirse gerek kalmayacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 badem özlem tekin sagopa kubat kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs005.snc1/2808_71547433338_551823338_1820473_7379128_n.jpg 20.05.09 Çarşamba "Badem"- "Özlem Tekin" 21.05.09 Perşembe "Marsis"- "Kubat" 22.05.09 Cuma "Ceza"-"Nil Karaibrahimgil" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Fotodaki apaçi yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 e izmitli işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Bi yol alın ya. Tamam apaçi kaynıyor da bole emosal temalardakilerden değil. Artı sizin ora çok mu farklı konusturma şimdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ben de izmitliydim di mi savunayım anadolu hisarı bence çok rerörerö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Ağzını yırtarım cansın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bi kere marmara besyo anadolu hisarını APPÆÇİ yapıyo direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 üniversitesi beni bağlamaz, semt insanları kaymak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 o zaman ordaki üniversitelinin de apaçi olması sizi bağlamamalı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 hafta içi varmış,roket dedi ama yazmamış. Ben yazayım dedim,istanbul'dan servis kaldırmıyoruz ama gelirseniz iyi olur adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar