Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 akşam 5-6 gibi roket'le ben buluşuyoruz,laptop yanımda belki gireriz wireless'i olan bir yerden en son gelmek isteyenleri alırız. gelmek isteyenler roket'e ulaşsın işte, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Hey allam. Dark a ulaşın gençler. Lettisanşayn a ulaşamıyorum, telefonunu evde unutmuş. Haberiniz olsun.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Buluşma yattı. Darkrider 2 den beri falan merkezde beklemekte, buluşma yalan olunca üzüldüğünü belirten bi mesaj attı bana lölz. Cthulu Ferit konsere gidecekmiş. Tellos Talat İstanbuldaymış Lettisanşayn Evrim kayıp, numarasını yollamıştı bana geçen. Aradım, telefonunu tanımadığım biri açtı, "evrim telefonunu evde unutmuş lölz" dedi. Blackchaos evde de çok canım sıkılıyor emme bugün doktora gittim, fena hastayım, konuşamıyorum bile o derece dedi. Desqpio servisle gidip geliyorum, izmitle pek bi alakam yok dedi Senko izmitte değilmiş şu anda. Axedice ın gelebilirim dediğinden yeni haberim oldu, kusura bakmasın artık :S Tunch bugün İstanbula dönecekti Sexdrugsrocknroll dan da cevap gelmedi. Roket adam başım ağrıyor, ders çalışcam dedi. Buluşma yatınca Mumu'ya da istediği İzmit malı dalga motorunu da yollayamadık. Üzgünüm :S +18, Darkrider'ın sevgi dolu mesajı lölz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Valla biz Feritle bulustuk güzel de bi aksam oldu onun dısında zaten annemi tanıma ihtimalinin olabilitesi yoktur sanırım artı mesaj attım sana ama sen de vazcaydın sanırım neyse başka bahara artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 salı akşamı maasta portecho konseri varmış , giden olucak mı patilerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 biz düzenliyoruz,kapıda-içeride-üst katta..beklerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 tamam da ben gidip geliyorum istanbuldan kocaeliye her zaman buluşamam ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 6 saat pati bekledim lan merkezde,neyse başka zamana sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 CthuLhu said: biz düzenliyoruz,kapıda-içeride-üst katta..beklerim =) bu mesaj bana mıydı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 banaymış.. bilmiyodum ben senin koumüzikte olduğunu.. hey gidi günler , yeni nesil gelmiş koümüzike :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 dün feritle karşılaştık iletişim kantininde :) finallerden sonra yani 2. dönemde bu sefer benim bekletilmeyeceğim,adam gibi bir buluşma ayarlayalım diyor. Siz yapın,toplandıktan sonra haber verin bir daha yanınıza geleyim bundan sonra ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Valla bu aksam maas tayız yine dün tunch geldi geliş o geliş efsane gitti ondan sonra =) istersen gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ya ben konser zamanını unutup başka bir arkadaşa söz verdim bırakamadım,ben de-javu vs. bu akşam sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bugün evrimmimin sesini duydum içimdeki buluşma aşkı depreşti lakin ders kız geyik vs hiç bir güzel neden dahi o okula gitmeme yetemiyo -30 derece falan,ayrıca final haftası geliyore zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Letsgetthesunshine said: Valla bu aksam maas tayız yine dün tunch geldi geliş o geliş efsane gitti ondan sonra =) istersen gel. "efsane gitti sonra" kısmında yanlış yorumlar yapılmış veya ben tamamen yanlış hatırlıyorum orda bi düzeltme yapmamız gerekebilir asdfefs :D:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 sie. kendini simdi burada ifşa ettirme bana ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 kendime de ifşa etmem gerekiyo kendimi ne poklar yediysem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 tellos said: bugün evrimmimin sesini duydum içimdeki buluşma aşkı depreşti lakin ders kız geyik vs hiç bir güzel neden dahi o okula gitmeme yetemiyo -30 derece falan,ayrıca final haftası geliyore zaten. ahahah hakkaten. final geldi zaten. istanbulda buluşuruz olmadı. büte kalmamak lazım ama. izmit buluşmasını istanbulda yapalım sdflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 gece hayatı napılır izmitte 12 den sonra ben pek insan görmüyorum da:D bi kere zoom a gittim kötüydü kaçıncı kattı hatırlamıorum bi de haftaiçiydi onunda etkisi vardır illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 İstanbul ile karşılaştırma hatasına düşmezsen idare eder yani, oyalıcak kadar var. Bir sürü club falan var, rock bar var. Zom açıkçası pek sevdiğim bi yer değil, hatta gitmem mümkün olduğunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 @sexdrug izmitteki en boktan mekana gitmişşin tebrikz. =) istanbuldan tek farkı gecenin 4ün de sadece acık club ya da bar bulursun. Cafe falan yalan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 hava kararınca kepenkler iner bu kentte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Bizim zamanımızda fuar fena diildi aslında. Genelde eller havaya vardı ama eğlenirdik yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 LANET OLSUN BU ŞEHİRE SOKİM İZMİTE... bi şeyler ayayrlayında buluşak şu ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Adam nefretini kustu. Noldu lan sevgilinden mi ayrıldın sdkjfslşdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar