Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Hardter said: Llama said: içme öncesindede yapılcak çok şey var ya sarımsak yiceksin arada rakının yada zeytinyagı içiceksin içmeye başlamadan.. llama bunlar mide bulantısını engellemek için degilmi? yanmayıda engelliyor gece mide ekşimesinide engelliyor ondan sonracıgıma sabah kalktıgında kavaltınıda güzel güzel yaparsın ama en büyük geçirme sebebi uyku sadece uyku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 İçmeden evvel burnu tıkayıp yarım bardak kadar zeytin yağı içeceksin, boş mideyle içeceksen bile tutar bu bir kere. Alkol alımı sonrası en az 2-3 bardak su içeceksin sızmadan. Dirildiğinde baş ağrısı mide bulantısı vesaire varsa sodaya biraz limon sıkıp AZAR AZAR tuz ekip karıştıracaksın (köpürür sığır gibi ekersen) onu içeceksin. Hala düzelmediysen Alka Seltzer'e başvuracaksın. Gene de dirilmediysen biraz daha uyuyacaksın. Ek bilgi: Alkolden hiç kusmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Griswold said: Ek bilgi: Alkolden hiç kusmadım. bu da nası bi lise mitidir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 drink moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Benim kusmamamın nedeni çok sağlam bir midemin olması falan değil, yanlış anlamışsınız. Kusmayı hiç sevmediğimden kusacak kadar içmiyorum (karıştırmıyorum). 4-5 bira içip geçerseniz haliyle kusmuyorsunuz. Lise döneminde alkol kullanmıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Griswold said: İçmeden evvel burnu tıkayıp yarım bardak kadar zeytin yağı içeceksin, boş mideyle içeceksen bile tutar bu bir kere. yarım bardak yağ içerken kusmayan zaten kusmaz hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Daha mantıklı bir öneriye çevirelim onu o zaman, zeytinyağlı yemek yiyin. Yarım bardağı salladım bu arada. İçince iyi geliyor ama orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Daha makul bi yöntem duydum bugün, ekmeğe tereyağı sürüp onu yemek te iyi geliyomuş bolcana böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=zoberade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 adıyla da, yorumlarla da göz doldurmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 funq said: Griswold said: Ek bilgi: Alkolden hiç kusmadım. bu da nası bi lise mitidir ya :D bünyeye bakar, kimi küçük diline parmak atmadan kusar kimi atsa bile birşey çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 öncesinde: zeytinyağı (saf içmek yerine baharat ekleyip ekmek batırmak ya da zeytinyağlı yemek de olur) ertesi gün için öneriler: alka seltzer powerade (kesin deneyin, çok iyi geliyor) bol su bol karbonhidrat bol oksijen bi de bağırsak boşaltmak lazım, son kalıntılar da öyle terk ediyor vücudu çok ayıptır söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 akşamdan kalma olayı esasen toksikolojinin branşına girer. yaptığınız hib birşey aslında sizi bu durumdan kurtarmaz. bildiğiniz, zehirlenme durumudur. ya haftanın 5 hünü camış gibi içip, alkol tolerans eşiğinizi arttırın ya da zaten alkolle aranız yoktur az için. de ki yaptık bir hata kaldık bir kere akşamdan; o zaman sabah bol limonlu bir çorba 2 dilim kızarmış ekmekle. mideniz sağlam durduğu sürece, daha rahat hissedersiniz. ayrıca li,mon şimdi adını hatırlayamadım kusmayı önleyen bir maddenin doğadaki deposudur. içki içerken midenizde kımıltı hissederseniz arada limonla devam edin, en azından kusup çok değerli vücud sıvılarınızı heba etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 suya atinca kopuren aspirinimsi dava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben kola iciyorum, üstüne güzel kahvalti ediyorum, cillop gibi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hatred Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 sanılanın aksine akşamdan kalma durumlarda soda ve kahve gibi içecekler yetersiz kalır hatta sizi dahada kötü yapar.soda sizin kaybedeceğiniz su miktarını arttırır ve sabah sodası feci karın ağrısı yapabilir, kahve ise sizi cin gibi yapmaya yarar ama sizin ne cine nede gaza ihtiyacınız var. sabah kalktın, ağzın kupkuru beynin bulanık uyuşuk bir vücut, git ve bol bol su iç, miden gurulduyana kadar iç ardından kafanı bir güzel yıka son olarak 4-5 limon(tercihe bağlı tabi) sık ve onu tek dikişte bitir. tahminen 10 dk sonra kendine gelmiş olucaksın, iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Geçen gün Brainiac(on Discovery Channel) programında vardı, alkolden sonra 2 tane ağrı kesici içmek çok etkili oluyormuş. (Alkol+hap= gg hastane mit midir deil midir öğrenme zamanı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 yatmadan önce bi tane ağrı kesici iç, sabah kalkınca hala başın ağrıyıp kendini kötü hissediyorsan bi tane daha iç sonra üstüne 1-2 saat uyu kendine gelirsin.su içmeyi sölemiyorum zaten onu ağzın kuruduğu için eşşek gibi içiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Su. İçerken (mümkünse) Uyumadan önce (Mutlaka ve bol miktarda) Uaynınca (Mutlaka demiyorum, çünkü zaten susamış olacaksın her halükarda, bol miktarda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Yatmadan önce bolca su sabah uyaninca bolca su yatmadan önce bi ağrı kesici (Dikkat et alkol ile tepkimeye giren bi hap içme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bi ilaç çıkmış bu iş için akşam yatmadan şiçiyorsun sabaha hiç bir şeyin kalmıyormuş varsa bilen adını yazsın arkadaş içiyor bizim ama adını hatırlıyamadı bugün daha öğrendim böyle bişeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ilk sayfadaki resimler beni benden aldi. gangren naptin? memleketimi ozledim ulan ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 kalkınca bi iki bira iç bişiyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 DoruK said: ALKA SELTZER !! verilmesi gereken cevap verilmiş. niye başka cevaplar peşindesiniz? peki asıl soru şu: alka seltzer içmeye başlamadan önce mi, yatmadan önce mi, uyanınca mı içilir? hatta buna da cevap ema tarafından gelmiş: uyanınca! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar