reddiye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 normalde sırf bugün birşeyler yazmak için günlük tutmaya başlamayı düşündüm sonra üşendim şimdi de buraya yazıyorum önce şey dedim aynı lisedeki gibi bunları bir kağıda fln yazıp yarın ona versem mi hani her 2 durumda da olabilecekler ve etkileri fln her 2 durum ne ya tekrar birleşmemiz ya da burada bitmesi çok çok sevdiğim hala deli gibi heyacanlandığım ve heyecanımın geçen sürede x=y2 eğrisindeki gibi arttığı insan bu bahsettiğim elimizde olmayan sebeplerden dolayı bikaç hafta önce yayınımıza ara verdik hani normalde niye bir ilişkiye ara verilir ya direk bitirmek yemez,belki bir süre sonra iyice soğuruz da biter temennisi ile ve ya gerçekten zamanla birşeylerin düzeleceğine inanırsın öyle ara verirsin bizim ilişkimize niye ara verdik bilmiyorum soramadım bile çünkü hep ağlıyordu ağlamaktan konuşamıyordu.tek bildiğim vefat eden bir baba arkasından "kızıma çokçok sahip çıkmalıyım"güdüsüyle sıkı yönetim ilan etmiş bir anne bir anne ve benzeri durumdaki bir abi ile bir abladan bunalmış hiçbirşeye konsantre olamayan sürekli mutsuz bir sevgili.. ara vermeden önceki son 2-3 gün hiç yüzü gülmüyordu ben de tabi huzursuz oldum sorun neydi söylemiyordu çünkü enson söyledi ve beni de mutsuz ettiğini ve bir süre görüşmememizin iyi olacağını söyledi sonra tamamen ayrılmaktan fln söz etti neyse uzun süre ses çıkarmadım ben ortak arkadaşlarımızla fln işte haberini alıyordum son gelen havadisler şöyleydi: ortak arkadaş x: -yüzü çok asıktı sordum neoldu diye seni çok özlediğini söyledi ve neyaptığını nasıl olduğunu sordu.ben de istersen arayim gelsin dedim hemen ama "yok sakın arama" dedi -bugün seni sordu ben de istersen ara dedim yüzü çok asıktı -seni çok merak ediyor -bugün dedi ki "tekrar birleşsek neolcak,sonraki ayrılmamız daha zor olmiycak mı? şimdi bile 2 gün görüşmesek deli gibi özlüyoruz"(seneye o öss kazancak ve gitcek ben de üniv.de uzattığım okulumla sevişcem) vsvs bugün aradı.bekliyordum aramasını ben de prova yapmıştım çok heyecanlanmamış gibi yaptım.iyiyim fln dedim istersen görüşelim dedim neyapcaz ki dedi konuşuruz dedim ne konuşcaz dedi havadan sudan dedim tamam dedi yarın ararım seni görüşürüz yani şimdi uyuycam uyancam arıycak ve görüşcez sanırım neyapcam nekonuşcam hiç bilmiyorum ama kandırmaya çalışcam onu çünkü düşünsenize kısa vade için desen anı yaşa mantığına geliyor sevdiğini bırakma mutlu ol hesabına geliyor uzun vadede düşününce de (ama upuzun vade) hayatının büyük pişmanlıkları olarak hatırlamaması için sevdiğini bırakmaması gerekiyor aşkta mantık yok hesabı işte of böyle girsem konuya çok salakça olur dimi sonuçta benden ayrı olduğu dönemde hayatındaki hiçbir sorunu düzelmedi zaten birleşelim tekrar ya of (yazdığımın çoğu yerinden birşey anlamamış olabilirsiniz normaldir zaten günlük niyetine bir kağıda yazsam falan rahatlamak için(ki enson orta okulda rahatlatıyordu)daha karışık olurdu ztn onu da siz okumazdınız neyse bunu okudunuz mu yani okuduysan ne güzel anladın mı bişe?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 okumadım ama ne hissediyorsan onu söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 heyecanla ne yazmışlar diye bakıosun ama; sorry, cuomd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 hacım bi ilişkiye ara veriliyorsa o ilişki haşat olmaya çok yakındır, onu bilir onu söylerim. hayatımda öyle ara vermedim veya verdirtmedim. "ya ara vermezsin ya da ayrılırız" demek çok daha iyi oluyor bence. ara vermek bazen doğru bişi olabilir belki ama benim aklım almıyor yani. neyse kolay gelsin sana sevenler kavuşsun yahu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bişe anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 cuomd nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 çok uzun okuyamadım paticik ürünüdür, coppyright bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ara vermek saçma ve gereksiz bi hareket bence. sonunda ayrılıcaksınız nasılsa. genelde öyle oluyor yani. amann nese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ara vermek iyidir. bitişin başlangıcıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 niye ayrılıyoruz ya ya zaten yarın ya ara bitcek geziye devam yada hepten bitcek yani bu geçen sürede bu karar verildi yarın da konuşulcak işte niye ayrılıoz ayrıca of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 evlencek miydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 cuomd yazmayın lan hassas bi konu faln var içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 x=y2 ise işler git gide yavaşlıyor demek, ne güzel işte ara vermek ~ ayrılmak konusuna da katılıyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 evlencektik kızımız olacaktı fln x=y2 de eğri artan grafiği sembolize eder çekemionuz mu len neyse sabah olunca olay sonuçlancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kiz cidden mutsuz gorunuse gore, senin cidden naptigini falan soruyorsa ara verelim olayi iliskinizi bitirmek istemesinden cikmamistir bence. kisa da olsa yasanmasi gereken seyler bunlar, ben kiz arkadasimla amerika'ya gelmeme 3.5 ay kala cikmaya basladik, iyi ki de baslamisiz hala cok guzel bir sekilde uzaktan devm ediyor, 1 ay sonra da yanindayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 reddiye said: evlencektik kızımız olacaktı fln x=y2 de eğri artan grafiği sembolize eder çekemionuz mu len neyse sabah olunca olay sonuçlancak Fly haklı. y=x^2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 penth long distance never works. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 evt x=y^2 olcaktı işte bulamadım işaretini de neyse görüştük bugün çok seviyor o da canım benim ya sus pus kaldık böyle birbirimizi görünce hafiften engelleyemediğimiz bi sırıtma fln sonra yılmaz erdoğan skeçleri gibi -ehi gülüyoruz -hehe evt niye ki gibi birşey görüşmeler devam edecek bakalım nolcak buarada long distance yürür hocam sonunda diğer ilişkilerden fazlası varsa katlanılır zorluklara no pain no gain sonuçta ayrıca benden herkese: plain white T's-hey there delilah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 enver senmisin lan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ya sizin aranızda bi sorun yokmuş ki ayrılmayın tabi ki ne hissediyosan yaz ayrılmayalım da de bence, dışardaki insanlar yüzünden ayrılmanız çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 arada mesafe varsa tamamen iradeye bakar olay.Zaman gelir kafayı yersin hasretinden , kafanda kurarsın bazı şeyleri paranoyaklar gibi.Yanlız bunu çekme gerekliliğinin bence bir yaşı vardır. Eğer yaşlar daha 17-18'se açıkçası hiç ama hiç gerek yok bu kadar erkenden böyle bi stress kaynağına sahip olmaya.Nacizane fikrimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 cuomd ama heyecandan üşünmez doğalgaz zammından üşünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bence doğru bi karar vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 araya bi kez ara mara girdimi o ilişki mantar benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 öss ye girme dönemindeki bir kız.e bide kafası karışık mutsuz.Allah sana sabır versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar