Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işin yoksa heyecandan üşü şimdi

reddiye

Öne çıkan mesajlar

normalde sırf bugün birşeyler yazmak için günlük tutmaya başlamayı düşündüm sonra üşendim şimdi de buraya yazıyorum
önce şey dedim aynı lisedeki gibi bunları bir kağıda fln yazıp yarın ona versem mi hani her 2 durumda da olabilecekler ve etkileri fln

her 2 durum ne
ya tekrar birleşmemiz
ya da burada bitmesi

çok çok sevdiğim hala deli gibi heyacanlandığım ve heyecanımın geçen sürede x=y2 eğrisindeki gibi arttığı insan bu bahsettiğim
elimizde olmayan sebeplerden dolayı bikaç hafta önce yayınımıza ara verdik
hani normalde niye bir ilişkiye ara verilir
ya direk bitirmek yemez,belki bir süre sonra iyice soğuruz da biter temennisi ile
ve ya gerçekten zamanla birşeylerin düzeleceğine inanırsın öyle ara verirsin

bizim ilişkimize niye ara verdik bilmiyorum soramadım bile çünkü hep ağlıyordu ağlamaktan konuşamıyordu.tek bildiğim vefat eden bir baba arkasından "kızıma çokçok sahip çıkmalıyım"güdüsüyle sıkı yönetim ilan etmiş bir anne bir anne ve benzeri durumdaki bir abi ile bir abladan bunalmış hiçbirşeye konsantre olamayan sürekli mutsuz bir sevgili..
ara vermeden önceki son 2-3 gün hiç yüzü gülmüyordu ben de tabi huzursuz oldum sorun neydi söylemiyordu çünkü
enson söyledi ve beni de mutsuz ettiğini ve bir süre görüşmememizin iyi olacağını söyledi sonra tamamen ayrılmaktan fln söz etti neyse uzun süre ses çıkarmadım ben ortak arkadaşlarımızla fln işte haberini alıyordum
son gelen havadisler şöyleydi:
ortak arkadaş x:
-yüzü çok asıktı sordum neoldu diye seni çok özlediğini söyledi ve neyaptığını nasıl olduğunu sordu.ben de istersen arayim gelsin dedim hemen ama "yok sakın arama" dedi
-bugün seni sordu ben de istersen ara dedim yüzü çok asıktı -seni çok merak ediyor
-bugün dedi ki "tekrar birleşsek neolcak,sonraki ayrılmamız daha zor olmiycak mı? şimdi bile 2 gün görüşmesek deli gibi özlüyoruz"(seneye o öss kazancak ve gitcek ben de üniv.de uzattığım okulumla sevişcem)
vsvs
bugün aradı.bekliyordum aramasını ben de prova yapmıştım çok heyecanlanmamış gibi yaptım.iyiyim fln dedim istersen görüşelim dedim
neyapcaz ki dedi
konuşuruz dedim
ne konuşcaz dedi
havadan sudan dedim
tamam dedi yarın ararım seni görüşürüz
yani şimdi uyuycam uyancam arıycak ve görüşcez sanırım

neyapcam nekonuşcam hiç bilmiyorum ama kandırmaya çalışcam onu
çünkü düşünsenize kısa vade için desen anı yaşa mantığına geliyor sevdiğini bırakma mutlu ol hesabına geliyor
uzun vadede düşününce de (ama upuzun vade) hayatının büyük pişmanlıkları olarak hatırlamaması için sevdiğini bırakmaması gerekiyor aşkta mantık yok hesabı işte of böyle girsem konuya çok salakça olur dimi
sonuçta benden ayrı olduğu dönemde hayatındaki hiçbir sorunu düzelmedi zaten
birleşelim tekrar ya of
(yazdığımın çoğu yerinden birşey anlamamış olabilirsiniz normaldir zaten günlük niyetine bir kağıda yazsam falan rahatlamak için(ki enson orta okulda rahatlatıyordu)daha karışık olurdu ztn onu da siz okumazdınız neyse bunu okudunuz mu yani okuduysan ne güzel anladın mı bişe?)
Sosyal ağlarda paylaş

hacım bi ilişkiye ara veriliyorsa o ilişki haşat olmaya çok yakındır, onu bilir onu söylerim. hayatımda öyle ara vermedim veya verdirtmedim. "ya ara vermezsin ya da ayrılırız" demek çok daha iyi oluyor bence.

ara vermek bazen doğru bişi olabilir belki ama benim aklım almıyor yani.

neyse kolay gelsin sana sevenler kavuşsun yahu : )
Sosyal ağlarda paylaş

kiz cidden mutsuz gorunuse gore, senin cidden naptigini falan soruyorsa ara verelim olayi iliskinizi bitirmek istemesinden cikmamistir bence.

kisa da olsa yasanmasi gereken seyler bunlar, ben kiz arkadasimla amerika'ya gelmeme 3.5 ay kala cikmaya basladik, iyi ki de baslamisiz hala cok guzel bir sekilde uzaktan devm ediyor, 1 ay sonra da yanindayim.
Sosyal ağlarda paylaş

evt x=y^2 olcaktı işte bulamadım işaretini de neyse görüştük bugün
çok seviyor o da canım benim ya sus pus kaldık böyle birbirimizi görünce hafiften engelleyemediğimiz bi sırıtma fln sonra yılmaz erdoğan skeçleri gibi
-ehi gülüyoruz
-hehe evt niye ki
gibi birşey
görüşmeler devam edecek bakalım nolcak
buarada long distance yürür hocam
sonunda diğer ilişkilerden fazlası varsa katlanılır zorluklara
no pain no gain sonuçta
ayrıca benden herkese:
plain white T's-hey there delilah
Sosyal ağlarda paylaş

arada mesafe varsa tamamen iradeye bakar olay.Zaman gelir kafayı yersin hasretinden , kafanda kurarsın bazı şeyleri paranoyaklar gibi.Yanlız bunu çekme gerekliliğinin bence bir yaşı vardır. Eğer yaşlar daha 17-18'se açıkçası hiç ama hiç gerek yok bu kadar erkenden böyle bi stress kaynağına sahip olmaya.Nacizane fikrimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...