prozzak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Bu başlık altında sahibinden.com vb gibi sitelerde gördügünüz komik ilanları yapıştıralım. Eğlenelim :) Sadece araçta yapılan oynamalar degil, Ilanda yazılan mesajlarda alay konusu olsun :) Ben ilk etapta şunu gördüm hırboyum ve araba fuuuuuuuuuuuuul + fuuuuuuuuul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ÖLE DANDİK FOLYO KARBON DEĞİL GERÇEK KARBON MÜKEMMEL DURUYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 pamuğunu toplayıp kredi alan x5 alıyor normaldir. TURKCEEL 0536 866 88 99 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 dandik folyoda cok dalgalık bi olay yok ama x5 efsane adam bide turbo yazdırmış logonun altına allah belasını vermesin haha bu arada arabanın sag farlarının 2. yıkaması kırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 güzelim türkçe gitmiş. ha anadili türkçe olmayan bir insandan bukadarı çıkması bile normal. " ARAÇTA HERHAN GİBİR BOYA DEGİŞME YOK MUHTEMELEN 1 VEYA 2 PARÇADA BOYA ÇIKABİLİR" tek cümlede adam fail üzerine fail etmiş. kutladım +rep ayrıca cons, şeyi düşünelim. numara 88-99 ile bitiyor. belki numaranın şıklığından dolayı "konturlu" hatta kalmıştır fasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Selam, O direksiyonun kaplaması nedir öyle?!? Hem o stepnenin jantı neden diğerlerinden farklı? Ekol olacak bir insan... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Selam, prozzak said: ÖLE DANDİK FOLYO KARBON DEĞİL GERÇEK KARBON MÜKEMMEL DURUYOR Hem folyo değil diyor, hem de kendim kaplattım yazmış. Ben mi öküzüm yoksa carbon fiber artık kaplama mı oldu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 benim anlamadigim adam niye arabayla poz vermis kendisi de mi satilik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 matama said: benim anlamadigim adam niye arabayla poz vermis kendisi de mi satilik ? Tabii arabayı satın alacak bir bayan es kaza bunu da beğenir diye koymuş. Hani şöyle bir telefon beklio Ablamız: Mehmet çok yakışıklısın. Arabayı boşver gel beni al hahahahah @para: Yaw adamın bence fiberden haberi yok. Sadece karbon kısmında kalmış. Bence komürü toz haline getirip sürmüş bi kağıda. tavana sonra bi şekilde uhu ile yapıştırmış. Yani kömür = karbon = hafif. nasıl ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yannız bu adam gerçek cslyi içi bomboş ve gürültülü diye almamıştır ha. bagaj da lazım tabi herife sdfsdf. ya da sadece parası yetmemiştir neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 PERFO MUSTİ MODİFİYE GÖRSÜN GÖZÜNÜZ BİRADER_VARSA DAHA KRAL BUYRUN_HONDA CİVİC_ FİYAT 14000 YTL PAZARLIK PAYI VE TAKAS OLABİLİR. ARACIMI YARI FİYATINDAN DAHA AŞAĞIYA SATIYORUM VE HASARI,KAZASI KESİNLİKLE YOKTUR ÇÜNKÜ USTA ŞÖFÖRÜM. ARABAMDA TEK EKSİK BODY KİD,BİLEKER YAPMADIM,SEBEBİ PERFORMANSININ DÜŞTÜĞÜ,ARABANIN GİDİŞİNİ ETKİLİYOR. BU ARABA İLE BEN HER YOLA GİTTİM,ARABANIN ORJİNAL GÖSTERGESİ YETMEDİĞİ PATLADIĞI İÇİN,AMERİKADAN ÖZEL SAYAÇ GETİRTTİM. BU ARABADA NE ÖZELLİK ANLATILARAK BİTMEZ.BİRÇOK ÖZELLİĞİNİ YAZMIYORUM. -MOMO DİREKSİYON,PEDALLAR VE VİTES KOLU. -EL YAPIMI İÇ TAVAN VEKOLTUK KILIFLARI._TAMAMEN ELDE YAPILDI. -BU ARABADAKİ BUJİLERDE OYNAMA YAPILDI,SEBEBİ PERFORMANSIN DAHADA FAZLA ARTMASI. -ARACIN TÜRKİYEDE GÖRÜLMEYEN BİR ÖZELLİĞİDE RENKLENDİRME SİTEMİDİR.YANİ ARAÇ 3 RENK OLABİLİYOR_MAVİ_YEŞİ VE BORDO SADECE KUMANDADAN RENK SEÇİMİ YAPIN TAMAM TUŞU İLE 3 DAKİKADA ARAÇ TAMAMEN DEĞİŞİK BİR HALE GEÇEBİLİYOR. -BU ARADA ARABANIN İÇ DÖŞEMELERİ HİÇBİR ARABADA KULLANILMAYAN FİL DERİSİNDEN YAPILMIŞTIR,BUDA TEK BENİM ARABAMDA GÖRÜLMÜŞTÜR -BU ARABADA YOK YOK REKLAMI PEK SEWMEM AMA ANLATILMASI LAZIM BU ARABA İLE BİRÇOK KUPA KAZANDIM. 2002 YILINDA PERFORMANS KRALI SEÇİLDİM VE ZATEN LAKABIM ORDAN KALDI PERFO MUSTİ. 2003 YILINDA İZMİR FUARINDA BİRİNCİ SEÇİLDİM VE KUPAMI ALDIM 2004 YILINDA YAPILAN DRAG YARIŞINDA AÇIK ARA FARKLA BİRİNCİ OLDUM BU ARABA SAYESİNDE YASAK OLAN SOKKA YARIŞLARINDA ÇOK PARADA KAZNDIM -ARABAM 1.5 MOTOR FAKAT ÇİFT TURBO DESTEKLİ,AYRICA FUL MODİFİYE YAPILDIĞI İÇİN ARACIN GÜCÜ İKİ KATINDAN DAHA FAZLA GÜÇLENMİŞTİR. YAPTIĞIM HIZ DENEMESİNDE 390 KM HIZA ULAŞTIM,KISACASI BU ARAÇ BİR YER UÇAĞI.BU ARADA CESARETLİ OLAN VARSA BENDEN TEKLİF ARABASINA,EVİNE YADA PARASINA HER TÜRLÜ KAPIABİLİRİM. -REMUS PERFORMANS EGZOSU -HEDIS MONİFOLT SİSTEMİ -HEDIS AÇIK HAVA FİLTRESİ -AMERİKADAN ÖZEL GETİRTDİĞİM 10 AYRI RENGE DÖNÜŞEN TÜRKİYEDE EŞİ OLMAYAN ÖZEL RENKLERDE LEON. -18 KROM JANT, 40 YANAK ÖZEL YAPIM LASTİK ZIRHLI YANAK -DELİKLİ DİSK,SOĞUTMALI FREN DİSKİ ÖZEL YAPIM. -AMASÖRLER ARABAMIN HIZINA GÖRE ÖZEL YAPIM -XENON 8000KW FAR SİSTEMİ_XENON 1000KW SİS FARLARI -NOS_(BU ARADA UCUZA BİLDİĞİNİZ NOS GAZI DOLDURAN YER VARSA LÜTFEN SÖYLER MİSİNİZ) UFAKTAN MÜZİK SİSTEMİ -7750 DVD PİONEER -8 TANE 17 MİD. TAKIM KİCKER -8 TANE KİCKER KOMPENAT TAKIMI -2 TANE MONO AMFİ KİCKER -3 TANE STERİO AMFİ -2 TANE L7 BAGAJ GİYDİRMELİ -3 TANE KAPASTÖR 3 FARAD -KOLTUK BAŞLARINA MONÜTÖR,LETTOP VE PLAYSTATİON 3 -YA SÖYLEMEK İSTEMİYORUM AMA SİZDE BİLİYORSUNUZ CAMLARIN FİLİM OLDUĞUNU,AMERİKAN ÇİZİLMEZ FİLM,AMERİKADAN ÖZEL GELDİ CAM FİLMLER.NEYSE YARISINI YAZABİLDİM BU ARADA EĞER TUNİNG,MODİFİYE ALEMİNDE BENİ HERKES TANIR PERFO MUSTİ,HERKESE SELAM,NEYSE KURTULDUNUZ SONUNDA İSTEDİĞNİZ OLUYOR,ARACIMI SATIYORUM,TAKAS EDERSEMDE VAY HALİNİZE O ZAMAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Body Kid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Selam, Neresini yorumlasam ki :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 abi lutfen linki gormemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 muhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 PERFO MUSTI GRALSIN! AHUAHUAHEUHAUEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Cons said: pamuğunu toplayıp kredi alan x5 alıyor normaldir. TURKCEEL 0536 866 88 99 ahahaha bende sabit hatta dondurulmus eski hazirkartliyim, 0 535 lu. sabit hatta donmeden de daha 2 ay oncesine kadar konturlu kullaniyordum. araba olayi ile alakali olan nedir anlayabilmis degilim. not: turkceel supermis ama, kaplamaya falan da bayildim. adam tam karikatur, itiraz ediyor degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 PERFO MUSTİ vay vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 daha beteri yok sahibinden temiz tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Namessar said: Cons said: pamuğunu toplayıp kredi alan x5 alıyor normaldir. TURKCEEL 0536 866 88 99 ahahaha bende sabit hatta dondurulmus eski hazirkartliyim, 0 535 lu. sabit hatta donmeden de daha 2 ay oncesine kadar konturlu kullaniyordum. araba olayi ile alakali olan nedir anlayabilmis degilim. not: turkceel supermis ama, kaplamaya falan da bayildim. adam tam karikatur, itiraz ediyor degilim. numarayla alakalı bişey demedimki ben turkceel e güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Selam, O Citroen neymiş öyle yaa... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ve o citroene de 20.000 verenin aklından şüphe ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 -ARACIN TÜRKİYEDE GÖRÜLMEYEN BİR ÖZELLİĞİDE RENKLENDİRME SİTEMİDİR.YANİ ARAÇ 3 RENK OLABİLİYOR_MAVİ_YEŞİ VE BORDO SADECE KUMANDADAN RENK SEÇİMİ YAPIN TAMAM TUŞU İLE 3 DAKİKADA ARAÇ TAMAMEN DEĞİŞİK BİR HALE GEÇEBİLİYOR. paramecium sen anliyosun su nasil yapuliyo bi bize anat bende yaptircam yillarca viper izledim isteyinc kirmizi cabrio isteyince hard top metalik gri viper istedim o olmadi bare siyah gri beyaz peugeot 307 im olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 organik boyalar var, güneş durumuna göre farklı tonlara geçiyor ama böylesini ilk defa duydum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Selam, Sedefli yanardönerli renkler var ama amcanın bahsettiği şeyden haberim yok :P Duymuş gibiyim ama nereden : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar