Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazır Ramen

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Hazır ramen alıp evde yapmak istiyorum. İstanbul Şişli'de oturuyorum. (Cami'nin karşısında)

İlgileler için belirteyim: Ankara'da Ceyhun Atıf Kansu'da sağ tarafta açılın yeni kasapda hem etli çiğ köfte, hem hazır ramen satıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:
Hazır ramen alıp evde yapmak istiyorum. İstanbul Şişli'de oturuyorum. (Cami'nin karşısında)

İlgileler için belirteyim: Ankara'da Ceyhun Atıf Kansu'da sağ tarafta açılın yeni kasapda hem etli çiğ köfte, hem hazır ramen satıyorlar.

ceyhun atıfta 4 katlı kasabı mı diosun hanı şu dizilere maçlara sürekli reklam veren yer. neydi adı unuttum :S
Sosyal ağlarda paylaş

kadınlar yerine erkekleri tercih eden şeyler gib işte etsiz çiğ köfte..

vegetarian falan da demeyin şimdi.. bi urfa, bi beyti yuvarlamadan hayat mı olur?

soru: şimcik evde pişirilecek ramen mi arıyorsun yoksa kutuda satılan leader ramen, kungfu ramen vs mi? uyuorum ayakta, kafa algılamıyor artıkın

migroslar leader, carefourlar kungfu satıyorlar, bim'de ise erişte, şehriye ve muratbey peynirleri bulabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:
başka bişey olmalı o zaman adı

ham köfte felan

gay köfte? aslında köfte farsça yoğrulmuş, sıkıştırılmış anlamından geliyor. kufte mi ne..(?) çiğ olması etin durumunu nitelendirdiğine göre bulgur köfte ya da (uyduruyorum , sıkıyorum) bulguriye denmesi lazım!!!!!!!

tabii pratik olarak etsiz çiğ köfte diyorlar..
Sosyal ağlarda paylaş

ekşi said:
yirmi tanesi bir dolara satilan cesitleri mevcuttur, insanin batacagi en son noktadir, alinirken supermarket kasiyerleri bile (ki saati 5 dolardan devamli ayakta calisan insanlardir bunlar) aciyan gozlerle bakarlar, sanki midede canlanir, bir ahtapotu oldurmeden butun yutmus hissi verir adama. cope atilmis pizza kutularindan peynir yemek daha iyi bir alternatif gibi gelir, ya da araba altinda kalmis sincap leslerini hamburger helperlan kisik ateste pisirmek.
son olarak evsizler icin dayanikli yiyecek maddeleri toplayan hayir kurumlarinin bile bagis olarak kabul etmediklerini belirtir, sevenlerine allahtan sihhat, afiyet ve akil fikir dilerim.

ekşi said:
icerdigi yuksek sodyum miktari ile saglik tehdit eden bu yiyecek cogu pahalici supermarkette dahi 5 paketi 1 dolara satildigindan ac, parasiz ve usengec bunyelerin bir numarali yemek tercihi oluvermistir. sade haliyle yendigi gibi icine evde ne varsa artik mantar bezelye havuc vs de atilarak besleyici bir yiyecek yiyormus gibi davranilabilir. yalniz ust uste bes gunden fazla tuketildiginde onulmaz mide agrilarina yol actigi da eklenmelidir

deniycektim direkt vazgeçtim mühe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...