Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Hazır ramen alıp evde yapmak istiyorum. İstanbul Şişli'de oturuyorum. (Cami'nin karşısında) İlgileler için belirteyim: Ankara'da Ceyhun Atıf Kansu'da sağ tarafta açılın yeni kasapda hem etli çiğ köfte, hem hazır ramen satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Metro'da Kung-Fu Ramen var, soslu çin eriştesi, o sandım canım çekti bir an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 öeh çiğ köfte satan bir yerin ramen satması ne alaka dönercide suşi gibi bişi olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Etli çiğköfte diyince aklıma izmirdeki şu parazit salgını geliyor.Korkuyorum valla çiğ köfteden. Ramen de pahalı ya az daha ucuz olsa çok kral atıştırmalık ama pahalı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ramen ne ya erişte diilmi imdat : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 hazır ramen yiyeceğine cevahirde açık büfe çin yemeği ye bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 etsiz çiğ köfte mi olur arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 GERGE said: Hazır ramen alıp evde yapmak istiyorum. İstanbul Şişli'de oturuyorum. (Cami'nin karşısında) İlgileler için belirteyim: Ankara'da Ceyhun Atıf Kansu'da sağ tarafta açılın yeni kasapda hem etli çiğ köfte, hem hazır ramen satıyorlar. ceyhun atıfta 4 katlı kasabı mı diosun hanı şu dizilere maçlara sürekli reklam veren yer. neydi adı unuttum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Lopeth said: etsiz çiğ köfte mi olur arkadaş! etli çiğköfte satışı ankarada yasak. her yer etsiz satıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Lopeth said: etsiz çiğ köfte mi olur arkadaş! bütün ucuz çiğköfteler etsizdir ve umarım sadece bulgurdan yapılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 sir said: hazır ramen yiyeceğine cevahirde açık büfe çin yemeği ye bence =) efsane o ama yiye yiye çin yemeğinden tiksindim resmen... acaba gidip yesem mi şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Ben de unuttum adını, 6-7 aydır gitmiyorum, kardeşime sorar dönerim sana geri, ama tek başına bir binda duran koca birşeydi, o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Öyle gündüz yemek için değil gece çalışırken 02.00 gibi hazırlayıp yemek için istiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 kadınlar yerine erkekleri tercih eden şeyler gib işte etsiz çiğ köfte.. vegetarian falan da demeyin şimdi.. bi urfa, bi beyti yuvarlamadan hayat mı olur? soru: şimcik evde pişirilecek ramen mi arıyorsun yoksa kutuda satılan leader ramen, kungfu ramen vs mi? uyuorum ayakta, kafa algılamıyor artıkın migroslar leader, carefourlar kungfu satıyorlar, bim'de ise erişte, şehriye ve muratbey peynirleri bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 carefourda falan evde pişirilecek olan ramen paketlerde satılıyor. hatta ben direk salçayla yapıyorum süper oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 sg-1 said: Lopeth said: etsiz çiğ köfte mi olur arkadaş! bütün ucuz çiğköfteler etsizdir ve umarım sadece bulgurdan yapılıyordur. bulgur + et yerine patatesten oluşuyor etsiz çiğ köfteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 başka bişey olmalı o zaman adı ham köfte felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Şişlideki carrefour ve migrosa baktım zaten, ondan sonra yazdım buraya. Cevahirdekine bakarım evden çıktığımda. Kutuda olanı arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Lopeth said: başka bişey olmalı o zaman adı ham köfte felan gay köfte? aslında köfte farsça yoğrulmuş, sıkıştırılmış anlamından geliyor. kufte mi ne..(?) çiğ olması etin durumunu nitelendirdiğine göre bulgur köfte ya da (uyduruyorum , sıkıyorum) bulguriye denmesi lazım!!!!!!! tabii pratik olarak etsiz çiğ köfte diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bir allahın kulu ramen in ne olduğunu söylemicekmi bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 işte o allahın kulu eksi sözlüktür http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ramen google'dır!http://www.google.com/search?q=ramen&sourceid=opera&num=0&ie=utf-8&oe=utf-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 GERGE said: Şişlideki carrefour ve migrosa baktım zaten, ondan sonra yazdım buraya. Cevahirdekine bakarım evden çıktığımda. Kutuda olanı arıyorum. ee ben gecen cumartesi carrefour da gordum.su ortaklarda olanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ekşi said: yirmi tanesi bir dolara satilan cesitleri mevcuttur, insanin batacagi en son noktadir, alinirken supermarket kasiyerleri bile (ki saati 5 dolardan devamli ayakta calisan insanlardir bunlar) aciyan gozlerle bakarlar, sanki midede canlanir, bir ahtapotu oldurmeden butun yutmus hissi verir adama. cope atilmis pizza kutularindan peynir yemek daha iyi bir alternatif gibi gelir, ya da araba altinda kalmis sincap leslerini hamburger helperlan kisik ateste pisirmek. son olarak evsizler icin dayanikli yiyecek maddeleri toplayan hayir kurumlarinin bile bagis olarak kabul etmediklerini belirtir, sevenlerine allahtan sihhat, afiyet ve akil fikir dilerim. ekşi said: icerdigi yuksek sodyum miktari ile saglik tehdit eden bu yiyecek cogu pahalici supermarkette dahi 5 paketi 1 dolara satildigindan ac, parasiz ve usengec bunyelerin bir numarali yemek tercihi oluvermistir. sade haliyle yendigi gibi icine evde ne varsa artik mantar bezelye havuc vs de atilarak besleyici bir yiyecek yiyormus gibi davranilabilir. yalniz ust uste bes gunden fazla tuketildiginde onulmaz mide agrilarina yol actigi da eklenmelidir deniycektim direkt vazgeçtim mühe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Jadelith said: bir allahın kulu ramen in ne olduğunu söylemicekmi bana :/ Eriste kavrulur bildigim kadariyla, bunu kavurmuyolar. Haliyle midene oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 şu harika oluyor. hem de sadece 5dk'da ramen + köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar