Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ne hamacisi alın iste steamdan crossfire çevirelim :P bi dedicated acarız olur biter. su rapidler bitsin dl ye baslıycam ne zmaan hamachi yüklesem kısa süre sonra pc sapıtıyor töbe ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 razzRaziel said: bunu 1buçuk saatte bitiren var ya. Birbuçuk saat ne, 45 dakikada bitiren var, üşenmeyip izlemiştik videosunu. HL_4545.avi gibi birşeydi adı, adam rocket/grenade jump vs. herşeyi kullanıyor maşallah. Bir ara grenade jump denerken 1'e düşüyor canı, istifini bile bozmuyor :p İlk deney sırasında kapıya doktor sıkıştırıyor mesela, tren bölümünü maphole falan bulmuş oradan kestirme geçiyor, gibi yüzlerce trick/exploit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Burada var hepisi, Morrowing'i 6 dakikada falan bitiren var vs. http://speeddemosarchive.com/gamelist/FullList.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 merak ettim indiriyorum şimdi izlicem, o kadar kısa zamanda bitirmek :S görmeden inanmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Morrowing ne be, Morrowind olacakmış o, ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Alo crossfire ve stalkyard... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 udp portlarım kapalı olmasa kutuların üstüne uçuşurduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 half-life'ın multisi çok keyifliydi yav. hele quakerlarla birlikte oynarsanız daha da keyifli oluyordu. opposing forces da enfesti, sniper rifle vardı. soteye yatan sniperlardan kaçıp arkalarından vurmak süper ego tatmini yapıyordu :P cs de zevkliydi özellikle beta 6 zamanlarında. ama sonra bir tuhaf ettiler oyunu. çok fazla sevemedim. gerçi oyuncu kalitesi de pek yüksek olmadı (Türkiye'de özellikle). Half-Life'ı 0.98'a satmaları güzel bir espri olmuş. 1998'a gönderme :P zaten bedavaya alabiliyorsunuz sanırım, full paketler felan var steam'de, hl (ve yarısından fazlası) bedavaya gelmiş gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 hala kabul ettiremedim kartları, 30 kere denemişim lol mail geldi. biri alıp bana hediye etsin mümkünse (:D lopethh kullanıcı adı teşekkürler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 o güzelim menüyü degiştirmişler yanlız civv civv sesi eşliginde clickten clige koşma olayı gitmiş source tipi mainmenu gelmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 sonunda alabildim. kartıma blok koymuşlar ne alakaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Aldım duruyor, açmadım bile daha, oynasam ya, canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 nası geçmiş be 10 yıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Lopeth said: ankara da moda çarşısında cd ci bir ablamız vardı. keyi yazmamış, mal gibi geri gitmek zorunda kalmıştık. hala ezberimde key 2900 72239 6562 benımde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 13 tane 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bıraksınlar bu fiyat indiriminide şu EP3 ü cıkarsınlar oyalamasınalr milleti ilk defa bi episode oyununda bu kadar ara verildiğini gördüm yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 kac tane episode oyunu gordun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 lafın gelişi (yezid) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 kredi karti sorunu yasayanlar, adresinizin birebir tutmasi lazim faturanizdakiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Kampanya bitti tekrar 9,99 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Lopeth said: ankara da moda çarşısında cd ci bir ablamız vardı. keyi yazmamış, mal gibi geri gitmek zorunda kalmıştık. hala ezberimde key 2900 72239 6562 o yıllarda telefon yoktu çok zordu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Dragonfire said: Kampanya bitti tekrar 9,99 olmuş. karasız kalmıştım almakta.. artık almayacağım belli oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar