Mortis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Cuce said: orange horde olsun. patiyle ozges gokceen kuun, nihon wa dou desu ka?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 hiristiyan tanrisi kim yaw ?? su wow daki npc tanrilarmi 10:P bide forumda gordugum kadariyla herkezin agzi bi yanmis onceki mmolardaki parasizliktan o yuzden herkez kesin 1 acc si crafting ci olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 aquila said: agizkiranlar olabilir guildin adi. haha +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 yannız bu acc başına 1 karakter olayı biraz canımı sıkıyor açıkçası. ya da 1 karaktere hem savaşçı hem crafter skilleri öğretebiliyor muyuzki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 2. acctu alirsin, olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 parasini sen mi vericen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 hehe kour yardimi gibi bi odenmic acc yardimi istiyonuz he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 oyun ici parayla falan acct satin alma koyabilirler belki EVE gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 abi 2. acc demek çift hesap parası ödemek demek ben 6 ay wow oynadım fakirleştim ekonomik kriz önce bizi vurdu. darkfallı almak için para ödemeyeceğiz allahtan bunada zor yetiştiricem yani ama gerekirse aç kalırım bu oyun için. haliyle çift acc.e param yetmez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Xenocide said: abi 2. acc demek çift hesap parası ödemek demek ben 6 ay wow oynadım fakirleştim ekonomik kriz önce bizi vurdu. darkfallı almak için para ödemeyeceğiz allahtan bunada zor yetiştiricem yani ama gerekirse aç kalırım bu oyun için. haliyle çift acc.e param yetmez :/ oyun bi ciksin da, bakarsin alternatiflere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mortis said: Cuce said: orange horde olsun. patiyle ozges gokceen kuun, nihon wa dou desu ka?! burda 1 dukkana giriyorum 4 bi yandan saaa mesesimarimaseeeeeee diye kafa birakmiyolar bide sen yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 arkadaşlar yeriniz varsa bende varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 orange horde fena degil ya hollandalı sanmasınlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 The Crimson Horde'a uygun bir domain alacam birazdan, sonra sitenin yapimina baslariz, plutonla konustum baska siteden anlayan kankaci varsa haber versin yapalim bu isi guzel guzel. Grafikci arkadas varsa bize guzel bir Mogol / Hun turu banner falan lazim site icin. Oyunla alakali biraz update: 1. Hyperion EU da oynayacagina kesin karar vermis, playerbase'in 70%'i Amerikali olmasina ragmen. Bu bizim icin cok iyi haber. 2. Duchy ve Hyperiondan betada olan bayagi bir tanidik var ve konusabildiklerimin hepsi oyunun su ana kadar soz verdigi seyleri mukemmel yapabildigini, bazi spell effektlerin videolardaki gibi dandik olmasinin disinda bir sorunla karsilasmadiklarini soylemisler. Performans falan da iyimis sanirim. Inanmak istemedim ama cok samimi soyluyorlar bunu, insallah tutar diyoruz. 3. 50 kisiyi gectigimiz taktirde bize toprak verilecek, 100'u falan da gecersek kendi Hyperion Alliance'ina dahil clanimizi kurabiliriz, 50 kisiyi gecelim de gerisine bakariz. Oh bi de altlari da kakalariz arada, harika olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Harika! Gerçekten şaka gibi geliyor şuan. Bu kadar yakın release tarihini verceklerini aklımın ucundan geçmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 7 yillik lan oyun, nesi yakin tarihin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Bundan birkaç öncesine kadar oyunun ocak'ta cıkacagını kimse bilmiyordu ama.Kime söylesen inanmazdı da . Hatta hiç birşey bilmiyorduk yalan, para hortumlamak için ortaya atılmış bir video olarak bakıyordu coğu kişi. O açıdan inanamiyorum dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Azmodai said: Grafikci arkadas varsa bize guzel bir Mogol / Hun turu banner falan lazim site icin. http://www.alanya.tv/image/embedn/10/210x140/image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 at avrat silah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 arcane sagolsun logo, tepe banner ve bilimum grafik ihtiyaclarimizi super seyler yaparak dolduruyor, kendisini opuyorum. Bir de siteyle ilgilenecek arkadaslardan haber bekliyorum... Pluton yardimci olurum demisti ama sanirim bayram oldugundan ortada yok pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 guild logolari zirhlara falan cizilebilecekti degil mi? arcanein yaptigi logoyu zirhima basmam ben, bi pislik cikar kesin soyle birsey hazirlamasindan korkuyorum benim zirhima; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 AHAHAHAHA. Kafana dovme yaptirtiriz olur biter :P Ya somethingawful forumlarinda da betda olan bir kac kisi var, onlar da "the game delivers" yazmis. Cogu kisi halen inanmiyor ama ben inanmak istiyorum artik. Gelsin beta invite'ta gorelim. Bu arada insallah bu oyun muthis cikar ve 2. bir Nayt Online olur diyen arkadaslarimiza kapak olur sddfgfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 muahah güleceğim yoktu hiç :) çok saol nefr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 oynayacagım ve yonetecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 imbaz0r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar