Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuracagimiz Paticik Guildi (11. sayfada Isim ve Detay geyiklerini baslandi)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:
abi 2. acc demek çift hesap parası ödemek demek ben 6 ay wow oynadım fakirleştim ekonomik kriz önce bizi vurdu. darkfallı almak için para ödemeyeceğiz allahtan bunada zor yetiştiricem yani ama gerekirse aç kalırım bu oyun için. haliyle çift acc.e param yetmez :/

oyun bi ciksin da, bakarsin alternatiflere.
Sosyal ağlarda paylaş

The Crimson Horde'a uygun bir domain alacam birazdan, sonra sitenin yapimina baslariz, plutonla konustum baska siteden anlayan kankaci varsa haber versin yapalim bu isi guzel guzel. Grafikci arkadas varsa bize guzel bir Mogol / Hun turu banner falan lazim site icin.

Oyunla alakali biraz update:

1. Hyperion EU da oynayacagina kesin karar vermis, playerbase'in 70%'i Amerikali olmasina ragmen. Bu bizim icin cok iyi haber.

2. Duchy ve Hyperiondan betada olan bayagi bir tanidik var ve konusabildiklerimin hepsi oyunun su ana kadar soz verdigi seyleri mukemmel yapabildigini, bazi spell effektlerin videolardaki gibi dandik olmasinin disinda bir sorunla karsilasmadiklarini soylemisler. Performans falan da iyimis sanirim. Inanmak istemedim ama cok samimi soyluyorlar bunu, insallah tutar diyoruz.

3. 50 kisiyi gectigimiz taktirde bize toprak verilecek, 100'u falan da gecersek kendi Hyperion Alliance'ina dahil clanimizi kurabiliriz, 50 kisiyi gecelim de gerisine bakariz. Oh bi de altlari da kakalariz arada, harika olur...
Sosyal ağlarda paylaş

AHAHAHAHA. Kafana dovme yaptirtiriz olur biter :P

Ya somethingawful forumlarinda da betda olan bir kac kisi var, onlar da "the game delivers" yazmis. Cogu kisi halen inanmiyor ama ben inanmak istiyorum artik. Gelsin beta invite'ta gorelim.

Bu arada insallah bu oyun muthis cikar ve 2. bir Nayt Online olur diyen arkadaslarimiza kapak olur sddfgfg.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...