Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 hyperion kisaca buyuk bir alliance. bir suru guild oraya uye ve herkes ortak bir bayrak altinda savasiyor. RP icin feodal falan filan diyorlar, gercek su ki guildler var, her birinin kendi hiyerarsisi falan var. EVE deki alliance sisteminin aynisi olacak buyuk ihtimalle. Vergi de otomatik gelir eve'de oldugu gibi, cok buyutulecek bisi degil, bir cok guildde guild tax olayi olacaktir cunku. Bir suru upgrade vs. alabilmek icin, sehiri gelistirmek icin guild kasasina para lazim. Mesela 20% vergi konulur, kazandiginiz her miktarin bir kismi guilde gider diye biliyorum ben (buna alisverisler dahil degildi diye hatirliyorum). Oyun cikinca daha net goruruz. Vergi olayini buyutmeyin yani, her guild vergi olayini yapacak simdi soylemeseler de :D ama olayin gercegi su, maksat kendi guildimizi olusturmak ve oyun ici bisiler yapabilmek. Baktik hyperion oyun cikinca goruldugu kadar iyi bir olusum degil, degistiririz cok ta onemli degil. Amac kendi zevkimizi alabilmek, ve eger bu eglence denizde gemi batararaksa korsan oluruz, yol keserekse hirsiz oluruz, polislikse birer bounty hunter oluruz veya masum oldurmekse de ona gore takiliriz :) Simdilik hyperion saglam bir baslangic gibi, oyun cikar cikmaz bol bol aksyon olur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 eve den bildiğim kadarıyla şöle diyim. vergi gerekli bişi kesinlikle. arka planda ödenen bin tane şey var, bunların da bütün guildin cebinden çıkması gerekiyo ayrıca böylece alt kademe tiplerin hak arama.. özgürlüğü olmasa da hakkı oluyo "o evin kirasının x ini ben ödüyorum" diye vergi iyidir. bide ilk server us mi eu mu olcak? eğer us e ping 200-250 nin üstüne çıkarsa ben burda oynamam ona göre :) char kasıp oynayamamak sux çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ilk acilan server EU ve EU da oynamak istiyoruz biz. Pingden ziyade benim icin Prime timelar onemli... Amerika serveri daha kesin degil. Hyperion US'e gecse bile biz herhalde burda kaliriz gibime geliyor. Ama gececeklerini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Bizimkiler oyunu bırakmalarına rağmen arada bir sabah 4 lerde bane yapıorlar Shadowbane de. DFO da da bunun olucağına eminim clan savaşlarında diğer tarafından daha az adamla yakalamak için size gece sabaha karşı vs saldırma olasılığı çok yüksek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bunu da evedeki gibi kademeli ve asamali bir surece koyarlar sehir olayini. Bence eve'e bir cok yonden cok benzeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 "istediğiniz saatte siege edilebilme" seçeneğini okumuştum. yani kuruyosunuz şehri, diyosunuz ki türkiye saatiyle akşam 8de siege edilebilsin. defansı yapanlara avantaj vermişler, ki +rep geliyor benden buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Öyle olmayacak bildiğim kadarıyla birisi sana siege attıktan sonra 24 saat süren var sana email vs haber veriliyor siege olucak die adamlaırnı ona göre organize ediyorsun yani herşekil her saat siege olabilirsin. Diğer türlü anlamı olmaz sadece senin tüm adamlaırnın online olduğu saatte siege izni olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Siegelerle ilgili birtakım quotelar var burda bakabilirsiniz http://darkfallinfo.com/index.php?page=Info&code=eh38xpfxfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 "Clan ve Kuşatma: -Clanlar şehir kurabilecekler dünyadaki belli bölgelere. Her şehirin clan stone'una belli sayıda kişi "bind" olabilecek(öldüğünde o taştan dirilmek için).Bu sayede kuşatmalarda zerg diye tabir ettiğimiz 12413424 kişinin aynı anda savunması yada saldırması bir nebzeye kadar engellenecek. Her şehirin bir "zayıf zamanı" olacak,bu zaman şehrin sahibi clan tarafından belirlenecek ve kaleyi almak için yapılan saldırılar sadece bu zaman zarfi içinde ve önceden belirtilerek yapılabilecek. " ilk threadden. zaten diğer türlü aşırı saçma oluyor, eve den biliyorum, bu sefer savunan adamlar saçma bir saatte uyanmak ve defans yapmak zorunda kalıyorlar. mesela us based bir alliance spy yoluyla ne kadar strot olduğunu öğreniyodu, ona göre posları öyle bir zamanda reinforced a koyuyolardı ki asıl savaş tam onların istediği vakit oluyordu. defanstakileri dezavantaja koyuyordu bu da. siege de ya savunmaya ya da defansa böyle büyük bir avantaj sağlanacaksa, savunmaya sağlanmalı. sonuçta saldıran kişi daha fazla uğraşmalı savunandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 siege windowdan bahseden dev journallar okumustum. ki en mantıkı opsiyon olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Bencede en mantıklısı, sen okadar uğraş şehir kur bilmem ne yap sonra adamlar sana hazır olmadıgın zaman saldırsın ve şehri alsın. Final haftasında olsak çoğu kişi giremez mesela adamlar saldırdı napacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Hehe o kadro kurulsun Ruslar tozumuzu yutar be! Oyunu bilmiyorum ama forumdaşlarıma güvenim tam! US'de oynamak latency nedeniyle yalan olur. TR'nin Avrupa ulaşımı bile sıkıntılı. Loot'u geç adamın şehrini alabiliyorsun ne kadar iyi. Stealing de varsa kesin thief/rogue olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Siege window olayi olacak diye biliyorum ben de evet. YA baktik bu ev mev isleri zor cidden aliriz 2-3 tane gemi, kurariz bi filo sonra YARRRRRRRRRRRRRRRRR diye gezeriz denizlerde. Aksyon eksik olmaz siz merak etmeyin. Guildin adini "Novembarrrrrr Raid" Koyariz olur biter sdadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 he valla barışta taşımacılık, savaşta kiralık donanmacılık, sıkıldığımızda korsancılık oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 cok heyecanlandım yaw su beta cıksn artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 beta bitsin artik oyun ciksin :) bu arada ne olmus 7 sayfa falan ne oldu isim falan kesinlestimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Novembaaaaaaar Raid When I look into your eyes I can see a loot restrained But darlin' when I stab you Don't you know I feel the same 'Cause nothin' lasts forever And we both know pockets can empty And it's hard to hold a wallet In the cruel Novembaaar raid We've been through this such a long long time Just tryin' to kill the pain But money always comes and loot always goes And no one's really sure who's lettin' go today Walking away If we could take the time to lay it on the line I could rest my head Just knowin' that your money was mine All mine So if you want to live another day then darlin' don't refrain Or I'll just end up lootin' In the cold Novembaaaaar raid Do you need some time...on your own Do you need some time...all alone Everybody needs some time...on their own Don't you know you need some time...all alone I know it's hard to keep an open account When even friends seem out to loot you But if you could heal an empty pocket Wouldn't time be out to loot you Sometimes I need some loot...for my own Sometimes I need some loot...all alone Everybody needs some loot...of their own Don't you know you need some loot...all alone And when your fears subside And shadows still remain, ohhh yeahhh I know that you can fill my pockets When there's no one left to loot So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever In the cold Novembaaaaaaaaaaaar raid Don't ya think that you need some loot Don't ya think that you need some loot Everybody needs some loot You're not the only one You're not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 korsan olursak Pawrate olsun ismimiz :P ama ben kesin korsan olmam o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 valla ele gecirilen gemilerin 10% unu alcaksam korsan olurum :) bence korsanlik icin en uygun isim zero tolarance hem ulkede iskenceside var mesurdur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 gel artık beya bıtsın bı çile ... herkez tam gaz bekliyor... Insallah bı pokluk cıkmazda o eskı gunlerdekı oyun oynarken kı heyecanı yakalarız. iş ten eve donus yolunda kalan dakkaları saymak ıstıyorum artık !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 cengizhan66 said: valla ele gecirilen gemilerin 10% unu alcaksam korsan olurum :) bence korsanlik icin en uygun isim zero tolarance hem ulkede iskenceside var mesurdur :) ama biz kiliseye giden hristiyan korsan olacagiz.... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kilise.. eve de infinitus odium diye bi pirate corp vardı onların da alliancesi the church idi. pk guild için iyi bir isim bence :) ama dediğim gibi, eve de o hatayı yaptım burda yapmam, önce sağlam para kazanan char lazım, sora pvp charı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 oyun 1 char per server biraz araştırsaydın istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 oyun o kadar iyi cikarsa 2 acct aliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 hehe sizi misyonerler sizi pk icin iyi isim diyonuz ama crafting icinde kulaniyonuz gordugum kadariyla :) laik clan ariyorum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar