Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuracagimiz Paticik Guildi (11. sayfada Isim ve Detay geyiklerini baslandi)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

hyperion kisaca buyuk bir alliance. bir suru guild oraya uye ve herkes ortak bir bayrak altinda savasiyor.

RP icin feodal falan filan diyorlar, gercek su ki guildler var, her birinin kendi hiyerarsisi falan var. EVE deki alliance sisteminin aynisi olacak buyuk ihtimalle.

Vergi de otomatik gelir eve'de oldugu gibi, cok buyutulecek bisi degil, bir cok guildde guild tax olayi olacaktir cunku. Bir suru upgrade vs. alabilmek icin, sehiri gelistirmek icin guild kasasina para lazim.

Mesela 20% vergi konulur, kazandiginiz her miktarin bir kismi guilde gider diye biliyorum ben (buna alisverisler dahil degildi diye hatirliyorum).

Oyun cikinca daha net goruruz. Vergi olayini buyutmeyin yani, her guild vergi olayini yapacak simdi soylemeseler de :D

ama olayin gercegi su, maksat kendi guildimizi olusturmak ve oyun ici bisiler yapabilmek. Baktik hyperion oyun cikinca goruldugu kadar iyi bir olusum degil, degistiririz cok ta onemli degil. Amac kendi zevkimizi alabilmek, ve eger bu eglence denizde gemi batararaksa korsan oluruz, yol keserekse hirsiz oluruz, polislikse birer bounty hunter oluruz veya masum oldurmekse de ona gore takiliriz :)

Simdilik hyperion saglam bir baslangic gibi, oyun cikar cikmaz bol bol aksyon olur diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

eve den bildiğim kadarıyla şöle diyim.

vergi gerekli bişi kesinlikle. arka planda ödenen bin tane şey var, bunların da bütün guildin cebinden çıkması gerekiyo

ayrıca böylece alt kademe tiplerin hak arama.. özgürlüğü olmasa da hakkı oluyo "o evin kirasının x ini ben ödüyorum" diye

vergi iyidir.

bide

ilk server us mi eu mu olcak?

eğer us e ping 200-250 nin üstüne çıkarsa ben burda oynamam ona göre :) char kasıp oynayamamak sux çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle olmayacak bildiğim kadarıyla birisi sana siege attıktan sonra 24 saat süren var sana email vs haber veriliyor siege olucak die adamlaırnı ona göre organize ediyorsun yani herşekil her saat siege olabilirsin. Diğer türlü anlamı olmaz sadece senin tüm adamlaırnın online olduğu saatte siege izni olursa.
Sosyal ağlarda paylaş

"Clan ve Kuşatma:

-Clanlar şehir kurabilecekler dünyadaki belli bölgelere.
Her şehirin clan stone'una belli sayıda kişi "bind" olabilecek(öldüğünde o taştan dirilmek için).Bu sayede kuşatmalarda zerg diye tabir ettiğimiz 12413424 kişinin aynı anda savunması yada saldırması bir nebzeye kadar engellenecek.
Her şehirin bir "zayıf zamanı" olacak,bu zaman şehrin sahibi clan tarafından belirlenecek ve kaleyi almak için yapılan saldırılar sadece bu zaman zarfi içinde ve önceden belirtilerek yapılabilecek. "

ilk threadden.

zaten diğer türlü aşırı saçma oluyor, eve den biliyorum, bu sefer savunan adamlar saçma bir saatte uyanmak ve defans yapmak zorunda kalıyorlar.

mesela us based bir alliance spy yoluyla ne kadar strot olduğunu öğreniyodu, ona göre posları öyle bir zamanda reinforced a koyuyolardı ki asıl savaş tam onların istediği vakit oluyordu. defanstakileri dezavantaja koyuyordu bu da.

siege de ya savunmaya ya da defansa böyle büyük bir avantaj sağlanacaksa, savunmaya sağlanmalı. sonuçta saldıran kişi daha fazla uğraşmalı savunandan.
Sosyal ağlarda paylaş

Novembaaaaaaar Raid

When I look into your eyes
I can see a loot restrained
But darlin' when I stab you
Don't you know I feel the same
'Cause nothin' lasts forever
And we both know pockets can empty
And it's hard to hold a wallet
In the cruel Novembaaar raid
We've been through this such a long long time
Just tryin' to kill the pain