pogodi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 moda çarkı baby go bye bye tuvaletini yapan kelly barbie evim öyle işte.. edit: greenpeaceçi sindym, dağcı sindym, balerin sindym, zenci sindym, saçları boyanan barbiem, hostes barbiem, cankurtaran barbiem, denizkızı barbiem, sizi de unutmadım. ayrıca mariposa seni seviyorum. edit2: bana furby diyerek eski oyuncaklarımı hatırlatan dasaaaya saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben de cocuklugumu ozledım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 mariposa kim? edit: buymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 aah aah. kelly tuvaletini yapmayı öğrenmiştir şimdiye cansın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 mariposa: son doğum günümde aldığım en güzel hediye hehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 asinanyavuz said: aah aah. kelly tuvaletini yapmayı öğrenmiştir şimdiye cansın ama. ben öğrettim 8 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 hamile bebkler filan cikartmislardi bir zamanlar. bir de zenci barbi cikmasi olay olmustu diye hatirliyorum. garip dunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 biz seni özlemedik ama (onların adına konuştum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 özlediler tamam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bende tenisçi barbie-ken çifti vardı. hiç unutmam onu =( bide süper sindyi çok severdim. diğerlerini bunları sevdiğim kadar sevmedim sanırım. denizkızı da güzeldi. saçları boyananın saçları leş olmuştu bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Ben Teenage Mutant Ninja Turtles oyuncaklarımı özledim. Kendileri şu an çocuk esirgeme kurumunda, hala sağlamlar mı bilmiyorum. Action Man'di ci ay co'ydu o tip ' klasik ' oyuncaklarım yoktu, vardı da hep hediye gelirdi yani. Ben daha yaratıcı şeylere yönelirdim. Lego mesela hayatımdı benim be, çocukluğumdaki oyuncaklardan en çok özenerek sakladığım 3 koli ( tır ? ) legolarımdır. Bir de şey hatırlıyorum küçüklüğümden, babam başta olmak üzere aile elemanları o kadar çok oyuncak alırdı ki zamanında aşırı oyuncak düşkünü olarak bilinen ben ağlamaya başlamışım kimi zamanlar ' yeter ulan almayın ' diye. Böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bir 90 larda çocuk olmak başlığı daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 urmesque said: bende tenisçi barbie-ken çifti vardı. hiç unutmam onu =( bide süper sindyi çok severdim. diğerlerini bunları sevdiğim kadar sevmedim sanırım. denizkızı da güzeldi. saçları boyananın saçları leş olmuştu bide. deniz kızının kuyruğuna kaynar su dökünce maviden pembeye dönüyodu. bayram paramla 10 milyona mı ne almıştım. sonra ben o denizkızını antalyaya yazlığa götürdüm, havuzun klorundan beli ayrıldı kasjhdskjdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 benim çocukken ekşınmen oyuncağım vardı arabalarım filanda vardı iiydik ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 yarim saattir ozlenecek oyuncak dusunuyorum bulamadim. hep sokaktaydik biz yahu. ufak sehir, mahalle arasi ve 80 lerin yokluk zamanlari (ilk yarisi) olunca boyle oluyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ya bana hiç oyuncak alınmaz diye düşünürdüm, tükettiğim barbieler geliyo aklıma. elimde 15 tane kalmış olsa, 25 tane tüketmiş kaybetmiş olsam, ortalama 25 ytl olsa bunlar.. çocuğuma almam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 pogodi said: deniz kızının kuyruğuna kaynar su dökünce maviden pembeye dönüyodu. bayram paramla 10 milyona mı ne almıştım. sonra ben o denizkızını antalyaya yazlığa götürdüm, havuzun klorundan beli ayrıldı kasjhdskjdh benimde bi tanesine elbise şeklinde doğum günü pastası yapılmıştı. mumu yakınca kolu yanmıştı sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bende de Barbie'nin arabası vardı cabrio desenlerini falan da kendin yapıyordun abuk bir boyayla. Evinde de asansörüm vardı falan hava atıyordum millete sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ahahhaha ay çok eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben GI joe'lari cobralara yakalatip iskence yaptiriyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben de böyle komşunun çocuklarına bakıp bakıp hüzünlenirdim bende niye yok diye ühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben de en sonunda bütün barbie lerimin kollarını bacaklarını koparıp camdan aşağıya atmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 katil =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bunu da özledim. ne oynardık beee. ne kavgalar çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 niye camdan asagi? intihar susu vermek icin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar