Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Wii nasıl kuruluyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evinde olan birisi, kurulumu anlatabilir mi? bi arkadşaım almış kuramıomuş yardım istedi bende bılmıyorum hiç kurmadım. kurmuş olan biri anlatırsa sevinirim
Mesaj tarihi:
bu arada alıcıyı koyduun yer kumandayı iyi algılamıosa ama sende yeri deiştirmek istemiosan, makineyi açtıında ayarlara girip sensor bar position a basıon... under/above tv i deiştirion...
Mesaj tarihi:
ne alaka şimdi, şahsen hiç wii görmemiş biri olarak özel birşeyi var sandım. voys da aynı durumda olabilir. bilmediğimiz teknoloji, kaçınız uzay mekiği inşa etmeyi biliyor? aynı şey. bilmediğimiz konular olabilir.
Mesaj tarihi:
bi kbalo elektrikten geliyor. yeri beeli. biri tv`ye gidiyor. scart vardir sanirim, yoksa da alsin diger uclu baglantiyla ugrasmasin. biride algac`a gidiyor. baska da kablosu yoktu hatirladigim kadariyla. hepsinin de yeri belli.
Mesaj tarihi:
irmakseverak said:
Voys said:
arkadaşım, kız.

kız mız,
kız saf , sen onu ikiye katlamışsın
kanımca.

kurmadım hiç, bilmiyorum diyorum.
kız olarak belirtmemin sebebide, erkekler olarak hepimiz kurmuşuzdur bi sega, bi playstation ama kız kurmamıştır hayatında. dvd yi bile kurmamıştır. o yüzden malzemeleri birbirine birleştirmek bize geldiği kadar kolay gelmeyecektir.

hepsini geçtim,

sen hiç ofsayt oldun mu ırmak?
Mesaj tarihi:
Voys said:
arkadaşım, kız.

Tamam o kız kuramamıs sen demı kızsın veya erkeksen kendını erkek olarak gormuyormusun da soruyorsun kaldı ki reklamlar gibi boyle kılavuzlarda 10 yasındakı cocukların bıle anlıyacagı sekılde yazılıyor...

+ Nintendo wii alıp kuramayanın elinde o alet cıdden yazık olur
Mesaj tarihi:
wii'de her kablonun girebilecegi tek yer var ve kablolari yanlis takmak mumkun degil. http://flickr.com/photos/canchi/305523159/ adresinde gorulen sensor bar, onun televizyonun ustune ya da altina konmasi lazim. ustune koyarsaniz ayar yapmaniza gerek kalmaz, altina koyarsaniz wii ayarlarindan alta kondugunu belirtmek gerekebilir.

sonra http://flickr.com/photos/canchi/305523158/in/photostream/ adresindeki controller ekrana dogrultularak kontrol edilecek, istenen oyunlar cdyi yerlestirmek suretiyle oynanacak.

ek: network opsiyonu olsa secin oyunu, cilginlar gibi kapisalim derdim de, oyle bir opsiyon var mi, varsa hangi oyunlarda var bilemiyorum.
  • Yeni Oluştur...