Voys Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 evinde olan birisi, kurulumu anlatabilir mi? bi arkadşaım almış kuramıomuş yardım istedi bende bılmıyorum hiç kurmadım. kurmuş olan biri anlatırsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 fişleri uygun olan yerlere takıon... sonra alıcıyı tvnin altına yada üstüne koyuon (tercih senin)... sonra kumandalara pil koyuon ve makineyi açıon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Evet, dvd player kurmaktan ne farkı var ki, nasıl kuramamış arkadaşın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Virüs girmiştir, VCDciye götürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 arkadaşım, kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben anlattım işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 c/p ettim onu. çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Sistem yetkilisine başvursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bu arada alıcıyı koyduun yer kumandayı iyi algılamıosa ama sende yeri deiştirmek istemiosan, makineyi açtıında ayarlara girip sensor bar position a basıon... under/above tv i deiştirion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Voys said: arkadaşım, kız. kız mız, kız saf , sen onu ikiye katlamışsın kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ne alaka şimdi, şahsen hiç wii görmemiş biri olarak özel birşeyi var sandım. voys da aynı durumda olabilir. bilmediğimiz teknoloji, kaçınız uzay mekiği inşa etmeyi biliyor? aynı şey. bilmediğimiz konular olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bi kbalo elektrikten geliyor. yeri beeli. biri tv`ye gidiyor. scart vardir sanirim, yoksa da alsin diger uclu baglantiyla ugrasmasin. biride algac`a gidiyor. baska da kablosu yoktu hatirladigim kadariyla. hepsinin de yeri belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 irmakseverak said: Voys said: arkadaşım, kız. kız mız, kız saf , sen onu ikiye katlamışsın kanımca. kurmadım hiç, bilmiyorum diyorum. kız olarak belirtmemin sebebide, erkekler olarak hepimiz kurmuşuzdur bi sega, bi playstation ama kız kurmamıştır hayatında. dvd yi bile kurmamıştır. o yüzden malzemeleri birbirine birleştirmek bize geldiği kadar kolay gelmeyecektir. hepsini geçtim, sen hiç ofsayt oldun mu ırmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kullanım kılavuzu herkesin anlayabileceği kadar kolay anlatmıyor mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 wii kurmak?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 erkekleri dişilere tak. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Voys said: arkadaşım, kız. Tamam o kız kuramamıs sen demı kızsın veya erkeksen kendını erkek olarak gormuyormusun da soruyorsun kaldı ki reklamlar gibi boyle kılavuzlarda 10 yasındakı cocukların bıle anlıyacagı sekılde yazılıyor... + Nintendo wii alıp kuramayanın elinde o alet cıdden yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 wii'de her kablonun girebilecegi tek yer var ve kablolari yanlis takmak mumkun degil. http://flickr.com/photos/canchi/305523159/ adresinde gorulen sensor bar, onun televizyonun ustune ya da altina konmasi lazim. ustune koyarsaniz ayar yapmaniza gerek kalmaz, altina koyarsaniz wii ayarlarindan alta kondugunu belirtmek gerekebilir. sonra http://flickr.com/photos/canchi/305523158/in/photostream/ adresindeki controller ekrana dogrultularak kontrol edilecek, istenen oyunlar cdyi yerlestirmek suretiyle oynanacak. ek: network opsiyonu olsa secin oyunu, cilginlar gibi kapisalim derdim de, oyle bir opsiyon var mi, varsa hangi oyunlarda var bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 kiz wiiyi "kuramamis", network diyip devreleri hep attirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 yok wii'm var, onun altini cizeyim istedim. ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 dikkatimi cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bence boğulmadan once hemen nefes almayı öğret, sonra görmeyi öğretirsin ardıdnan wii'ye sıra gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar