Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bayagi detayli seyler soyluyor da, paylasmam yasak :) Oyunu su an oynayan herkes istisnasiz oyunun stabil ve cok iyi oldugunu soyluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 D@rkwish said: Azmo inşallah daha detaylı bişiler söylüyorlardır elemanlar yoksa doğru bile çıksa bunlara inanmamak lazım. Oyun böyle oyun şöyle ben betadayım somut bişi gösteriyomu yok böyle çok tip var sıktı bunalttı artık :D ayrica burada kurdugun cumle cok mantiksiz :/ insallah detayli bisi ciksa, cunku dogru bile ciksa inanmamak lazim... niye inanmayalim dogru cikacaksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 biraz saçma yazmışımda demek istediğim herkes atıp tutabilir eğer sözlerin arkasında durucak bişiler göstermiyorlarsa internal forumlarda inanmayalım elemanlara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 adamlar nda oldugu icin birsey yazmaktan korkuyorlar hakli olarak. Yalan soyleyecek adamlar da degil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 blizzarddan korkmadı millet wow closed betadayken, su kaçırdı , yunanlı amatör firmadanmı tırsıyorlar acaba? tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 vendor lar var demi oyunda bide pazar kurmaliysa harbi korkarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 curse.com daki interviewe göre vendorlar varmış. Auction house gibi şeler yokmuş. Güzel hoş... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 player vendor ah den kat kat daha iyi sistem ah kolayliginin yanina yaklasamaz tabii ama player vendor sisteminde oyuncunun tuccar olarak isim yapmasi olayi var, o muhtesem birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 player vendor iyi de, oturdugu yere tezgah acabilir olursa rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 valla ah nin en buyuk sikintisi satislarin merkezi olusundan cinli farmerin gelip hemen fiyat kirmasiydi. simdi gidip dukkan dukkan gezmen lazim. harika :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 eqdaki gibi bir pazar alanı yapılsa oyuncular /vendor diyip vendor moduna geçse yeterli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Eskiden AH mi varmış peh.. vendorda yalan ben gezinecem ortada parıl parıl armorlar çok keskin kılıçlarım var diye bağıra bağıra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 D@rkwish said: Eskiden AH mi varmış peh.. vendorda yalan ben gezinecem ortada parıl parıl armorlar çok keskin kılıçlarım var diye bağıra bağıra :D bide satmasi var ne yapcan bilgisayari acikmi birakcan pazar kurup zaten elektirigede zam geldi 650w yakiyolan pc :) en guzeli swg ve eve deki gibi market yani vendor sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Genelde /vendor komutundan sonra sen iptal edene kadar, offline olsan da karakterin o mod da, oyunda kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Playerın kalmasına hiç gerek yok , saçma bir olay o bence. Sonuçta satış yapmak isterken aynı zamanda oyunda başka birşey yapmak isteyebilirsin. Starwars galaxies'deki gibi player vendor çok güzel olur. Eğer ki housing de olursa , resmen dükkan açıyorsun , içine vendorlarını koyuyorsun. Kendin duyurmak istediğinde kalabalık şehirlerde abanmamak şartı ile way point veriyorsun insanlara. Ya da basitçe pazar alanı olabilir , ama pazar alanı kalabalık serverlar için bana göre sorunlu olur. Düşünün 1000 oyuncu = 1000 vendor. Şu var , SWG den gene örnek vereceğim çünki bu tarz sistemleri adamlar çok iyi yapmışlardı. Belli bir para miktarına kadar aynı ah şeklinde çalışan cihazlarda alım satım yapabiliyordunuz. O fiyattan yüksek satabilmek için kendi vendorunuzda satmak zorundaydınız. Böylece birnevi garbage itemlar ya da ucuz ve çok giden itemlara heryerden ulaşabilme şansınız vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Ben zaten bir üstümdeki msj a cevap olsun diye yazdım onu. Df de vendor kiralama/alma var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 D@rkwish said: http://anonym.to/?http://it.youtube.com/watch?v=XX4jLw5oM1c italyanların videosu HQ izleye tıklayın yada http://anonym.to/?http://rs455.rapidshare.com/files/167535843/mmorpg_italy.AVI buradan indirin Haha yoruma gel: "The chick toon looks like shes got a corn cob up her ass you all see the way she ran... lol" Doğru diyo ama. Hakkaten öyle koşuyo tangalı hatun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Somethingawful.com veya nam-i deger goon forumlarinda bir kac betaci var bu oyunda ve dediklerine gore oyunda calismayan seylerle birlikte dengesizlik varmis... ama oyun cok cok zevkliymis buna ragmen ve oyun tamamen bitmemis olsa da oynanabilir, zevk alinir durumdaymis. Tahminimce 200-300 skillin hepsinin calisiyor olmasi ve dengeli olmasi zaten cok zor bu asamada ve zamanla utulenecektir hersey. Onemli olan sey eglenceli olmasi benim icin ve eglenceliymis cidden. Umarim bozuk olan seyler cok temel degildir, ev kurmak, sehir kurmak veya crafting gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Horizon said: Playerın kalmasına hiç gerek yok , saçma bir olay o bence. Sonuçta satış yapmak isterken aynı zamanda oyunda başka birşey yapmak isteyebilirsin. Starwars galaxies'deki gibi player vendor çok güzel olur. Eğer ki housing de olursa , resmen dükkan açıyorsun , içine vendorlarını koyuyorsun. Kendin duyurmak istediğinde kalabalık şehirlerde abanmamak şartı ile way point veriyorsun insanlara. Ya da basitçe pazar alanı olabilir , ama pazar alanı kalabalık serverlar için bana göre sorunlu olur. Düşünün 1000 oyuncu = 1000 vendor. Şu var , SWG den gene örnek vereceğim çünki bu tarz sistemleri adamlar çok iyi yapmışlardı. Belli bir para miktarına kadar aynı ah şeklinde çalışan cihazlarda alım satım yapabiliyordunuz. O fiyattan yüksek satabilmek için kendi vendorunuzda satmak zorundaydınız. Böylece birnevi garbage itemlar ya da ucuz ve çok giden itemlara heryerden ulaşabilme şansınız vardı. ondan sonra gel de swgyi özleme.. herşey güzeldi.. HERŞEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 swgemuda bitmiyo bi turlu kimsenin umudu kalamdi kotor da bitmesine mani olabilir... neyse darkfall oynarkan belki biterde 2 sinide mutlu mesut oynariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bir yeni beta leak daha: omfgomdogfmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 adam kendi forumuna spam yapıyo her topiğe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 http://beta.thenoobcomic.com/df_preview/part7.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Preview güzelmiş, +rep - Skill cap var mı? UO'daki 100 olan cap değil de 700 olan capi merak ediyorum - Düşman ırklar birbirlerinin ne dediklerini anlayabiliyorlar mı? Speech bubble var mı? - Kan efektini kapatabiliyor muyuz? (ekrana yapışan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 effecti kapatip kisabiliyoruz diye biliyorum. Herkes herkesi anliyor galiba ama ilk sorunu bilemeyecem. Max cap yok sanirim ama mesela 1500 sp den sonra gain iyice yavasliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar