Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 yurtdışı çıkışları gg. patiye girebiliorm başka bi yere giremiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 aradım ttnet cok salak bahaneler uydurdu.yok kablo eskidir.telsiz telefondan dolayı olmuştur falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 nigger ttnet kablonet ownz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Yarım saattir internet öldü, kaplumbağa hızında açıyor siteleri. Ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Taenaron said: nigger ttnet kablonet ownz :P ahaha, aynen... :D 512 kbit kablonet kullanıyorum. stabil 60 kilobayt download, 10-15 kilobayt da upload var... üstelik adsl'deki gibi upload download'ı etkilemiyor ve tam 512 kbit hizmeti alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 pekaziz said: Yarım saattir internet öldü, kaplumbağa hızında açıyor siteleri. Ankara. + İstanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 1-2 gündür bir sersemlik var nette. bu bana sanki antivirüs gelen giden bütün ip paketlerini incelerken olan gecikmeyi hatırlattı. (bilgisayarımın en son anakart güncellemesi 2002 mart) yavaş bir bilgisayarım var da, hemen farkediyorum bu tip olayları. (ister istemez) edit:yazım hatası edit: resim ekledim. ttnetin hızını ölç sayfasına bakın :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 İstanbul Avrupa yakası, özellikle Avrupa siteleri bir gariplik var, Rapid'de 100-150'i geçmiyor. Pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 artık ben susuyorum imzam konuşuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 gayet saçma sapan olmuş? Türkçe yazaydın bari tek satırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ya valla çıldırıcam.hani düzelir düzelir dedim ama.şu 1 aydır modemi kapatıp açmaktan başka hiç bişi yapmadım yani. o kadar dengesizki internet.gün içinde onlarca defa kesilio 5dk var 10dk yok.1 saat var sora yine 10dk yok.hani gün boyunca kesintisiz giremiyorum hiç. sadece ben demi böyle.yoksa böyle sorunuolan varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 CthuLhu said: gayet saçma sapan olmuş? Türkçe yazaydın bari tek satırda İmza tek satıra sığmıyor, Türkçe yazmayı düşündüm, ancak İngilizce yazınca da hem kafiyeli oluyor, hem de bazı klasikleşmiş reklam sloganlarına gönderme olmuş oluyor. İlk görüşte çamur atmadan önce bir sebebini sorsaydın daha iyi olmaz mıydı? Moderatörsün sonuçta örnek olman lazım burdaki kullanıcılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 abi türkçe yazsan da internet ve ttnet kafiyeli oluodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 dünyanın en güvenli bilgisayarı internete bağlı olmayandır bu yüzden tavsiyem TTNET kafiye neresinde bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 güvenli bilgisayar istiyorsan kullanma internet bunun için de en iyisi ttnet gibi birşey geliştiririm az kasarsam asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 the the the bunada ayar oluyorum bi cümle icinde kaçtane the Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paticik'te bile acı çekiyorum. İnternet ölü durumda şu anda. Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 son bi kaç gündür nazar değmesin gayet memnunum-istanbul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Bu yurtdışı çıkışı kendine ait firma yokmu? hepsimi ttnet'e bağlanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Off 1 haftadır saat 8-11 arası bok gibi oluyor bağlantım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 başladık gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Allah belasını versin bunların. Son 4 saatte 3 kez d/c, bütün gün lag üzerine bir de faturada ekstra bir 50 lira var onla uğraş işin yoksa. OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 2 haftadır falan iyidi.bugun sapıttı yine.5-6 defa falan kısa süreli kesildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Suan gercekten sürünüyor net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 İlginç bi bağlantı sorunu var. Arada bi internet sapıtıyo. Mevcut, açık bi bağlantı varsa onda sorun oluşmuyo (download, chat, oyun falan) ama sitelere giremiyosun. Yani öle bi küfür edesim var ki anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar