reddiye Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ikamet bölgem iskenderun. bir süredir böyle oluyor ara ara internet var bir şekilde yani gidiyorum işte bazı sitelere ama mesela msn açılmıyor turkrock.com açılmıyor bırak onu miniclip fln da açılmıyor hatta doğru düzgün hiçbirşey açılmıyor bizim alt komşuda yan komşuda fln da oluyormuş sonra düzeliyor kafası esince şimdi niye açılmıyor hiçbir site ve msn ? modemimdeki ışıklarda bi garip biri yanmıyor mesela ama internetim var dns fln mı diycem w3 için dns sabitlemiştim siz yine de dnsdendir derseniz sağlam bi dns verin deniyim ama bir süre sonra niye düzeliyor yada daha mantıklısı niye böyle bozuluyor bişeler bişeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben de iskenderundayım bugun kesintiler tek kelimeyle çıldırttı şu an bile bağlantı gidip geliyor TT Net dışındaki diğer ISS'ler onun altyapısını kullanmasa emin olun şu an şu saniye aboneliğimi kapatırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bende de uydunet var ve son 3 gündür internetim rezalet. kadıköyde oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 peki bu sadece msn ve bazı sitelerin açılmaması niye oluyor sende de oluyor mu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 reddiye said: peki bu sadece msn ve bazı sitelerin açılmaması niye oluyor sende de oluyor mu mesela işyerimizde bugün 12.00'den beri ne MSNye ne banka sitelerine giremedik. bunun haricinde özellikle son 1-2 haftadır internette belli bir yavaşlama olduğu zaten dikkatimi çekiyordu bugünse yapılabilecek tek tabirle burada işin çivisi çıktı adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 aha geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 iskenderunda serçin die birini tanıo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bateri çalıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bazen bazı yurtdışı sitelere girmekte sorun yaşıyorum.. ktunnel ile girebiliyorum ancak ki opendsn kullanıyorum normalde! yok eğlence vs falan bişi olsa gam yemeyeceğim ama http://www.seismo.ethz.ch/ gibi siteler veya üni siteleri olunca kısa devre yapıyorum sinirden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 1 saat önce netim gitti. o yüzden ders çalışmak zorunda kaldım neyseki geri geldi biraz önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 müzik enstrumanı dükkanları var. şenel music mi ne. bateriden emin diilim ama kanun çalıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ben iskenderundan taşındım ya açın topikleri anasını satayım pati yüzüne hasret kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Yağmur yağınca internetim gidiyor. Sonra benimki gitti diye benle dalga geçenlerin de gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 he biliyorum bizim müzik marketin karşısına açtılar yeni :) karşıda metronom müzik var orda da ben yaşıyorum hehe buarada evt sınav haftam ve net gitmesi hiç iyi olmuyor insan ders çalışmaktan başka bişe yapamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 uydunet olup istanbul anadolu yakasında internet hızında sorun yaşayan arkadaş varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Eskişehirde de internet kesintisi var galiba?Var mı benden başka yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 EsHqUiYa said: uydunet olup istanbul anadolu yakasında internet hızında sorun yaşayan arkadaş varmı? en son bunu okudum sonra adsl gitti.. 4440375i arayınca genel arıza 5saat süreye düzelir dediler. dün de kablo tv gitmişti 3saat. herhalde genel bi altyapı çalışması yapıyorlar.. neyse ki 5sa olmadan geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 off rezalet gene ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ben download yapiyorum. ondan oluyor galiba =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Akhlaur said: Eskişehirde de internet kesintisi var galiba?Var mı benden başka yaşayan? internet kesintisi yok da site seçiyo internet.istemediğine girmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 reddiye said: buarada evt sınav haftam ve net gitmesi hiç iyi olmuyor insan ders çalışmaktan başka bişe yapamıyor :D ne güzel işte yüksek not alırsın. TTye dua et bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 benim internet çok garip yalnız.download olmadığı zaman fatura hızının yarısı kadar hızda çalışıyo. download olduğu zaman ise 15 dk içinde internet komple gidiyo, modeme reset atmam gerekiyo. download olmadığı zaman internet hiç gitmiyo ama. 1mbit sınırsız kullanıyorum. ayda ortalama 30-40gb download yaptığım için bilerek yapıyo kesin bunlar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 2 gundur loss yiyip duruorum ne wow oynatıo ne bişi cıldırıcam nedir anlamadım bu uydunetin problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 MIRCdeki dosya download hızım 2 KB'yi görmüyor 2 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 go2hell said: 2 gundur loss yiyip duruorum ne wow oynatıo ne bişi cıldırıcam nedir anlamadım bu uydunetin problemi ikamet neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar