Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Noktayı koydu emaleth ablamız. Aha nokta: . Sıradaki tartışma: Portakal suyu satan adama "portakal sucu" mu denir "portakal suyucu" mu? ;)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bi de olaya şu açıdan bakmaya ne dersiniz? [/b][/i]*Odaya hışımla girer, tahtayı siler*[i][b] Hass...Nooluyo lan?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Amca denir :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 portakal suyucusu denir be güselim. başka sorusu olan? [Bu mesaj Emaleth tarafından 04 Mayıs 2004 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ama o zaman kelime "portakal su" oluyor oysa kelime "portakal suyu. Yani -cu eki geldiğinde aradan kelimeyi kırpıyor mu napıyor? Öte yandan Portakal suyucusu da kulağa garip geliyor. Çıkabilirseniz çıkın işin içinden ;) [Edit: Ema söylemeden ben söyliyim bir üstteki mesajdan quote yapılmaz! ;)][signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 04 Mayıs 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 portakal suyu-cu -yu- düşüyo mu yani? kafam karıştı şimdi portakal su-cu bu da garip cidden.. [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 04 Mayıs 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 yav, kardeşim saat 1:00:00 da yeni güne başlasan bile bir dahaki seferinde yine aynı yerden başlamıyor mu? tamam işte yine tam 24 saat. kafayı taktıın nokta yanlış.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Portakalcı Amca desek? Hatta Portkalcı Amca ve daha ileri samimiyette. Ne haber len Porti deriz. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bakkal amca denir[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 O da sakata gelebilir o dilde yuvarlana yuvarlana Porti, Pörti, Pörtlek falan gibi gider sonu ingiliz meşesinde biter.[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 daaayt daatırımm lan burayı yah çıldır!
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Peki bir soru daha. Neden gün değişimi gece oluyor da sabah olmuyor. Yani şu anki saatle 7 yeni sistemde 00.00 olsa. Daha kolay olmaz mıydı? xx. Senin iş kaçta başlıyor? yy. 1.30 ya sen xx oo erkencisin ben 2den evvel uyanmam valla. Evet şimdi zor soru yeni sssat sisteminde gece yarısı eski sisteme görte saat kaç olur? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sssat sisteminin ne olduğuna bağlı. :P
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Kafalar karışmasın diye tahminen olabildiğince iş yoğunluğunun az olduğu saate kaydırmışlar. Mesela o yüzden saatler ileri/geri alınacağı zaman da gün ortasında olmuyor bu -ha ben yaparım gün ortasında da akşam unutulur nolur nolmaz o ayrı-[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
narin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Saat 13:42 iken akreple yelkovan arasındaki dar açı kaç derecedir ?[signature][hline]Fornication Under Control of the King
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Öss nin gençler üzerindeki olumsuz etkilerini görmek için (bkz. Narin) :D[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 evet 00.00 gelmeli,geliyor.[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 115 derecemi yoksa kafayı yememmi gerekiyor (:[signature][hline]The Gelroth http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=g9a2bbl423741 Tahmin edin (:
neter Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: LvL_Sabo, 04 Mayıs 2004 13:34 tarihinde demiş ki: ya iyi de zevki kalmadı kimse tersini iddia etmiyo :D arkadaşların dediğine göre zaten saat 24.00'ı göstermez hiç bir zaman. ancak 24.00 diye bir değer vardır ve bu değere ulaşılınca ancak bir gün biter ve 00.00'a dönülüp yeni bir gün başlar senin arkadaş ilköğretim matematik derslerini ekmiş ondan bence :) ayrıca 365 gin 6 saatten her gün saliseler falan gelmez, 24 sayısı 365 günle alakalı değildir. güneş etrafında isterse 3 milyon yılda tamamlayabilir turunu, bu 24 saatte bir kendi çevresinde döndüü gerçeğini değiştirmez. bence bu konuyu tartışacak da bir yan yok ya hadi neyse, siz ikiniz çok içmişsiniz bence, e o tip içki muhabbetlerinde de en aptal konu bile uzuyabiliyor 5 saat az bile :) ha eğer ayıksanız da hayatta başarılar dilerim .)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ...
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: neterrorist, 04 Mayıs 2004 21:10 tarihinde demiş ki: senin arkadaş ilköğretim matematik derslerini ekmiş ondan bence :) Hehehe (: Gerçekten yanlız bu konuda nasıl hayvanlar gibi tartıştınız aklım ermiyor.Bu arada konu nerden nereye geldi çekiştirdiniz soru çözdürüyosunuz anca bana...[signature][hline]The Gelroth http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=g9a2bbl423741 Tahmin edin (:
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Boş iş bunnar =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bir deli kuyuya bir taş atmış,40 akıllı çıkaramamış mıydı? ha işte ondan :) 25 saat benim günlerim :P 1 saat erken kalkıyorum(önceki günden 1 saat erken yatınca..)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Absolut, 04 Mayıs 2004 13:23 tarihinde demiş ki: Saatine bak ne zaman tarih değişiyorsa o an bitiyordur. Gün 00.00.00da başlar ve 00.00.01 de 1 saniye geçmiş olur yani 23.59.59 saniye bittiği an 24 saat dolmuş olur. [Bu mesaj Absolut tarafından 04 Mayıs 2004 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] +1[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ...
Öne çıkan mesajlar