Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tartışma: Gün 23:59.59.99'da mı biter yoksa 24:00.00.00'da mı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Noktayı koydu emaleth ablamız.

Aha nokta: .

Sıradaki tartışma: Portakal suyu satan adama "portakal sucu" mu denir "portakal suyucu" mu? ;)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Bi de olaya şu açıdan bakmaya ne dersiniz?

[/b][/i]*Odaya hışımla girer, tahtayı siler*[i][b]

Hass...Nooluyo lan?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
Ama o zaman kelime "portakal su" oluyor oysa kelime "portakal suyu. Yani -cu eki geldiğinde aradan kelimeyi kırpıyor mu napıyor? Öte yandan Portakal suyucusu da kulağa garip geliyor.

Çıkabilirseniz çıkın işin içinden ;)

[Edit: Ema söylemeden ben söyliyim bir üstteki mesajdan quote yapılmaz! ;)][signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 04 Mayıs 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yav, kardeşim saat 1:00:00 da yeni güne başlasan bile bir dahaki seferinde yine aynı yerden başlamıyor mu? tamam işte yine tam 24 saat. kafayı taktıın nokta yanlış.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Mesaj tarihi:
bakkal amca denir[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
Peki bir soru daha. Neden gün değişimi gece oluyor da sabah olmuyor. Yani şu anki saatle 7 yeni sistemde 00.00 olsa. Daha kolay olmaz mıydı?
xx. Senin iş kaçta başlıyor?
yy. 1.30 ya sen
xx oo erkencisin ben 2den evvel uyanmam valla.

Evet şimdi zor soru yeni sssat sisteminde gece yarısı eski sisteme görte saat kaç olur? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
Kafalar karışmasın diye tahminen olabildiğince iş yoğunluğunun az olduğu saate kaydırmışlar. Mesela o yüzden saatler ileri/geri alınacağı zaman da gün ortasında olmuyor bu -ha ben yaparım gün ortasında da akşam unutulur nolur nolmaz o ayrı-[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
evet 00.00 gelmeli,geliyor.[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 04 Mayıs 2004 13:34 tarihinde demiş ki:
ya iyi de zevki kalmadı kimse tersini iddia etmiyo :D

arkadaşların dediğine göre zaten saat 24.00'ı göstermez hiç bir zaman. ancak 24.00 diye bir değer vardır ve bu değere ulaşılınca ancak bir gün biter ve 00.00'a dönülüp yeni bir gün başlar

senin arkadaş ilköğretim matematik derslerini ekmiş ondan bence :)

ayrıca 365 gin 6 saatten her gün saliseler falan gelmez, 24 sayısı 365 günle alakalı değildir. güneş etrafında isterse 3 milyon yılda tamamlayabilir turunu, bu 24 saatte bir kendi çevresinde döndüü gerçeğini değiştirmez.

bence bu konuyu tartışacak da bir yan yok ya hadi neyse, siz ikiniz çok içmişsiniz bence, e o tip içki muhabbetlerinde de en aptal konu bile uzuyabiliyor 5 saat az bile :) ha eğer ayıksanız da hayatta başarılar dilerim .)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Mesaj tarihi:
said:
neterrorist, 04 Mayıs 2004 21:10 tarihinde demiş ki:
senin arkadaş ilköğretim matematik derslerini ekmiş ondan bence :)

Hehehe (:
Gerçekten yanlız bu konuda nasıl hayvanlar gibi tartıştınız aklım ermiyor.Bu arada konu nerden nereye geldi çekiştirdiniz soru çözdürüyosunuz anca bana...[signature][hline]The Gelroth
http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=g9a2bbl423741 Tahmin edin (:
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 04 Mayıs 2004 13:23 tarihinde demiş ki:
Saatine bak ne zaman tarih değişiyorsa o an bitiyordur.
Gün 00.00.00da başlar ve 00.00.01 de 1 saniye geçmiş olur yani 23.59.59 saniye bittiği an 24 saat dolmuş olur.

[Bu mesaj Absolut tarafından 04 Mayıs 2004 13:24 tarihinde değiştirilmiştir]

+1[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ...
Vampire Hunter D
Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ...
  • Yeni Oluştur...