irin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 negzel sekerdin ya sen dedim bugun bi aradım.bulamadım kalbim kırıldı.nerde var aggbilerim ablalarım soyleyin.cok özledim kendisini..sıkıntıdan sitesine girdim aptal aptal oyunlar oynuorm.. hatırlamayanlar icin. adım 1:nasıl hatırlamassınız lan! adım 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 hiç yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben de yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 dandik bişi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 demeyin oyle zaten suan gercek olamayacak kadar guzel geliyor gozume...bu m&m's le aynı anda gelmisti turkiyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 gidiim iki paket aliim bare, sapir supur yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 direk link:youtube.com/watch?v=MUJ4uorYPoY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 hiç biyerde satılmıyor artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 aquila said: gidiim iki paket aliim bare, sapir supur yerim. satılan bi yer bilior da soylemiorsan.o reklamdaki adam ol e mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Okko'da var bu. Okko hem kaliteli hem hesaplı. Okko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 http://i108.photobucket.com/albums/n27/travislandrews/shittles.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 irin said: aquila said: gidiim iki paket aliim bare, sapir supur yerim. satılan bi yer bilior da soylemiorsan.o reklamdaki adam ol e mi! Adam Amarigada =/ Allah bilir Tic Tac ta vardır orda =/ Shitties okudum, ne yalan söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 la en kıl olduğum şeker oydu bi kere para verdim pişman oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ohaa nispet.bize dde gönderr bari.// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Griswold said: irin said: aquila said: gidiim iki paket aliim bare, sapir supur yerim. satılan bi yer bilior da soylemiorsan.o reklamdaki adam ol e mi! Adam Amarigada =/ Allah bilir Tic Tac ta vardır orda =/ Shitties okudum, ne yalan söyleyeyim. OHA BI DAKKA, TIC TAC SATMIYOLAR MI TURKIYEDE? belki donerim diyodum ama artik hic donmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 var lan bu ben görüyorum etrafta. bebek şarküterlerinden birine gidin vardır orda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 elit misin arkadasim, bebek filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 dışardan inceledim, küçücük şarküterinin net değeri bir MMMMM migros eder hayatımda bu kadar ithal malı bir arada görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 aquila said: Griswold said: irin said: aquila said: gidiim iki paket aliim bare, sapir supur yerim. satılan bi yer bilior da soylemiorsan.o reklamdaki adam ol e mi! Adam Amarigada =/ Allah bilir Tic Tac ta vardır orda =/ Shitties okudum, ne yalan söyleyeyim. OHA BI DAKKA, TIC TAC SATMIYOLAR MI TURKIYEDE? belki donerim diyodum ama artik hic donmem. http://www.youtube.com/watch?v=M2UF5imDtQE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 //_; belki senin icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 şükrü insanlar çıldırıyor senin için hadi geri dön artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 keske... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Çakması var genelde. 1-2 şarküteride ben de gördüm ama adam 1 büyük kutu için 4 lira dedi. Üstüne 40 kuruş koyunca sigara alıyor olduğumdan adama istem dışı bir hırlama çıkartıp sigara aldım. Çakması da baya baya çakma ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 lan sigarayamı başladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar