Phae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Yapmayın be. Beni zorla neden affli yaptırdıkları belli oldu haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Arms varken fury oynayan bizden değildir, hayır warbringer prot spec bile 10 kat iyidir heralde furyden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Abi arms mış adam günahını almışım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Biri bana affliction nasıl oynanacağını öğretsin müteşekkir olucam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Rogue'umuz haber vermeden transfer oldu, takım battı. LF1M, Rogue rmp. /violin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ben talip olucam da hem undergearedim hem de çok rusty'im :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 prolar paslanmaz wispy.. prolar paslanmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Gerçek Proların günde 5-6 saat antreman yaptıklarını düşünürsen paslanırlar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 rogue lazımsa bu sefer de rogue satıyım sana wispy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Yoo var benim rogueum. Senin sattığın druid çok işe yaradı ama 3 ay köpek gibi eğlenmiştik. Gladiator yaptık o druidi de sezon bitince bıraktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 evet geçen armoryden baktım lvl 74 mü ne gladiator title lı duruyodu öyle hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yalnız vindication ne güzel bg imiş :D yeni sezonu orda bi serverda oynayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Manyak mısınız bok gibi, kaçıyoruz biz buradan bu sezon bitmeden belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Xunn gelsenize FW'ye rampage güsel bg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Phae said: Manyak mısınız bok gibi, kaçıyoruz biz buradan bu sezon bitmeden belki.niye yahu isimod gladiator olursunuz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Rampage kadar berbat bir bg yok, horde'da nonsete honor kasmak için her bg'ye 10dk sıra beklemekten, gelmeyen ioc sıralarından,kazanılamayan maçlardan, kendi mmr'ımda takımla maç yapamamaktan bıktım. Rampage'de ally olmaksa mükemmel birşey. Ally'ım da var, instant bg'ler; sürekli kaybetsek bile hordela kazandığımdan daha çok honor kazanıyorum lol. Ayrıca 5v5'te de 1.5k rating üstünde totalde 200 takım var. Sürekli aynı adamlarla oynamak can sıkıcı, özellikle hepsinde shaman ve priest olduğundan fazladan sıkıcı. P.S: Rampage'e gelirseniz Twisting Nether'e gelin bizi boostlayın yeni sezonda asdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 allah allah çok uzun süre rampageda ally oynadım ve hep memnundum halimden. hele tbc altın çağlarında felaket dengeliydi arena olsun bgler olsun bu fransız serverlarının gelmesi mi bozdu bu kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Hayır sorun herkesin race changele hordea geçmesi sanuırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Asıl sorun sota ve ioc'un gelmesi, buna karşılık aynı anda sadece 2 bg seçilebiliyor olması. Çok fazla map var tercih sayısı az. WSG ve AB gibi nispeten zevkli ve kısa süren mapler her zaman tercihin bir tanesini oluşturuyor, kalan tercih de sota ioc eots av arasında dağılıyor. Eh ioc ve av 40 kişiyi yutan mapler... Ally horde dengesi de zaten race changele iyice bozuldu, eğer ally iseniz sırada bekleyen hordelarda hemen eşleştiriliyorsunuz ama hordesanız sizinle eşleşmek için allylerin gelmesini 10dk boyunca beklemek zorundasınız. Özetle bir kerede son patch herşeyin sorumlusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yalnız ioc falan sırasının gelmemesinin nedeni blizzardın battlegorund queue sistemini değiştirmesi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 SELAM XUNN dskfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 hahahah s0 pr0 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Longshanks said: yalnız ioc falan sırasının gelmemesinin nedeni blizzardın battlegorund queue sistemini değiştirmesi sanırım. Onu diyorum işte. Blizzard şu bglerle pretbc'den beri oynuyor, her oynadığında daha da kötü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar