Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dual wield frost dk olur mu dk/war/pala takımında? level 80 oldugumdan beri unholy oynadım hep bilgim yok cunku. anub'dan aldım maceleri heves ettim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dual wield hiç görmedim arenada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Olmaz dual wield. Unholy direk chaos, o burst damage'ın çok etkisiz arenada. Unholynin olayı inanılmaz defansif ve cooldownlarla nuke atabilmesi. Anti magic shell, anti magic zone, bunlar acayip momentum kıran şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 desecration, ghoul peti, wandering plague ve gargoyleeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 O ghoul var ya, of sokakta görsem kaçmam girerim o derece. 28 gün sonrada infectedlardan kaçmak yerine üstlerine koşan adam olurum öyle bir rage var. O rage virüsü yalan, bendeki rage'den virüs yapsalar yeni film çekilmez silerim dünyayı. FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUU- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Scourge Strike mekanikleri yine değişmiş. Physical + Shadow damage şeklinde split oluyor damage. Double crit cloth userları çoook üzecek gibi böyle kalırsa. Full Relent Shammy; Retardin; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ptr böyle demek. hmm. güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 O 5k vuran kısım shadow mu physical mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dk nın kafa bildiğin splinter usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Shadow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 shadow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Kaede said: dk nın kafa bildiğin splinter usta Ahahaha said: Shadow. İyi zaten mage armor kullanıyorum DK varken, akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Sen ne anlarsın warlocktan olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Phae said: said: Shadow. İyi zaten mage armor kullanıyorum DK varken, akıyor.dikkat et penetre etmesinlen dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Cinsel saldırı var, ban lütfen. Şaka bir yana aramızda ice armor kullanan aradaşlar varsa DKlere karşı aman diyorum. Zaten tanklamanız değil kitelamanız gerektiği için mage armor açık tutun, dot ve snare süreleri kısalsın, daha çok resist insin, vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kaç resist veriyodu mage armor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Çok. 40 mı ne veriyordu, ama arcaneden aldıgın obligatory talentla 80 daha ekleniyor. Ama meselesi resist değil, bütün dot ve debuffların süresi %50 kısalıyor. Sapıklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 110-120 resist düş zaten spell penetration'dan. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 DKlerin spellmechaniclerini bilmiyorum tam. Spell pene bizde dispel ve resistance'ı düşürüp damage arttırır. Yani res'in verdiğini alır. Ama! Fully resist, ki beni ilgilendiren bu, penetrationdan almaz bir halt. Hit'tir statı fully resist'in. Ki buna resist diyoruz dostlar. MErak ettiğim DK'lerin penetrationı spellerinin fully resist olmasını da engelliyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Spell Penetration sadece resistlere karşı stackleniyor bildiğim kadarıyla, mesela motw'dan gelen 75 resistlere karşı 75 spell penetration kasıyorlar ama bazen sırf priestler icin 130'a kadar spell penetration stacklediklerini gördüm. sonuçta, mesela ud racial resist yerine "decrease chance" gibi birşey getirdiği için her death coil veya scourge strike her türlü misslenir/resistlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Phae said: DKlerin spellmechaniclerini bilmiyorum tam. Spell pene bizde dispel ve resistance'ı düşürüp damage arttırır. Yani res'in verdiğini alır. Ama! Fully resist, ki beni ilgilendiren bu, penetrationdan almaz bir halt. Hit'tir statı fully resist'in. Ki buna resist diyoruz dostlar. MErak ettiğim DK'lerin penetrationı spellerinin fully resist olmasını da engelliyor mu.bi spelli ya misslersin ya resist yersin. spell pen resistance deler hit de missleri engeller. bütün speller için böyle bu ister dk ister warlock ister druid ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 @ xunn scourge strike'ın shadow kısmını ya da deathcoil'i resistance sayesinde tamamen resistleyemezsin. hit ile ilgili o full resist çekmek olayı spelle. mevcut spell resistance - karşıda vuran dk'nın sahip oldugu spell penetrasyon sonucu kalan net resistance sana kısmi resist olarak döner. Longshanks söylemiş zaten. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yeni setup yaptık rogue surv hantır holi pali 1600 olduk yenilgileri almaya başladık artık azar azar neyse misal 1770 ratingli takim 48 puan aldı bizden(1630) biz 1740 ratingli takimi yendik 9 puan aldık onlardan 10 puan bile gitmedi 1612 ratingli takim biz 1604 ken 28 aldı bizden 18 gitti felan bug mu olduki wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar