Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ABİ HAHAHA MÜKEMMEL aaskjgshssdflkjgsldfgjsdşlf wwarlock + ele shammy vs rog a çok güldüm suratlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ya işin kötüsü hepsi gerçek bu olayların rogue oynadım arenada ve ele shaman desto lock gelince napıcagımı şaşırıyodum shamana dalsam lock pataklıyo tam tersini yapsam digeri pataklıyo ben de en sonunda bastım vanishi shamanı sapladım sonra o saptayken takım arkadasıma blind attım locku kestim blindlı takım arkadasıma sap attım gittim shamanı kestim sonra gaza gelip takım arkadasımı da öldürdüm bu da böyle bi anımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hıhı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ağzından salyalar akıtan tek tuşu warrior süper ya. Bir de tunnelvision epic gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 NS + Healing Touch basan druid epic ahah. Kaç maç çevirdim öyle hatırlamıyorum. Rogue sprint vs. açmış kaptırmış geliyor, 3-4k hp'yi görünce ns+ht 17k crit heal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 olm o tekrar tekrar tekrarlanan paladin cleanse + immolate haahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ahaha evet hele sonunda içinde SKILL yazan Mushroom Cloud? Altın bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ehuea immolate>cleanse iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bebek mage süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Selam arkadaşlar, arenası, world pvpsi, güzel olan bgsinde ezici üstünlükler olmayan horde ally popülasyonu hemen hemen eşit olan AH sinde item arattığımızda bulabileceğimiz bir server önerebilirmisiniz? Arkadaşla karakter kasacağız da 0 dan. Ha bide böyle sıra bekleme gibi şeyler olmassa sevinirim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 rog/lock için güzel bi article bilen var mı strateji,vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Cons said: geçen girdim arenaya 3v3, bizimkiler düştü oyundan. dedim iş başa kaldı stealth olmaya zaman yoktu sprint açtım koştum, birine gouge attım diğerini blindladım öbürkünü kestim, sonra gougeluyu kestim blindlı leave arena yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Bizimde bi abimiz vardi molten core girisinde 6 rog u kesme hikayesini anlatti ventten. Bulursam koyarim aeeha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Dynun said: olm o tekrar tekrar tekrarlanan paladin cleanse + immolate haahahahha Güldüm güldüm, son 2 karede kahkaha atmaya başladım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 -Neiloth- said: rog/lock için güzel bi article bilen var mı strateji,vs. sor söylüyüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 of, geyiğine enhancement shaman/unholy dk cleave gidiyoruz, pek başarılı setup değil aslında ama inanılmaz eğlenceli eheh. o kurtları ben gargoyle falan, healerı gördüğümüz yerde yatırıyoruz zaten be racial ve strangulate falan direk attığım için, tabii los veya pillar yapmadıkca. ama invisler, özellikle roguelu setuplar problem oluyor zira enhancement shaman pve itemlarıyla yapıyor, kolay iniyor. invis setuplara ne yapmamızı önerirsiniz, furious glad set veya relentless offgear almaya kasıyoruz zaten sonra shaman büyük ihtimal restoya döncek. benim gear da scrub zaten, maksat pvp gearını bg farmlamadan döşemeye çalışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 dün pve itemlı ve specli ayı, pvp rogue ve disc olarak girdik çok eğlendik ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 insant cycloneların tadını çıkarın=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 @-all: abi amaç oysa inan bg daha kolay, haftada 1 item furyus alırsınız öbür türlü anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 millet 10k dmg lardan falan bahsedio ama ben neden arcane mage im ile 3k dan fazlasını goremıyorum , bana bi çare :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ben warlock ile görüyorum onu. çok skilzzim çünkü sdfsdfsd gearını göster qanqa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 dynun o setupı mı oynuosn biz hala lvlingdeyiz de, uzun süre rog mage oynadıktan sonra rog lock DRları kafama yatmadı pek.anlamaya çalışıyorum ccyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 evet lock rog oynuyoruz 4 haftadır filan. çok keyif alıyoruz gerçekten. maçlar kısa sürüyor, ya kazan ya kaybet :) invis varsa, rogun en son açılması altın kural yine. onun dışında, improved succubus ile oynuyorum. 0.5saniyede seduce etsin diye. seduce seduce shadowfuy deathcoil atıyosun cclediğin elemana, diğerini öküz gibi burstunuz ile kesiyosunuz. rahat oynaması. ama 2v2 dengesiz işte. baya ağlatan setuplar oluyo. burtsu aynı gear seviyesinde işte paladinler kesiyo bi. onlarda da partnerim vanish ben teleport. hoop hadi baştan. onların da çaresini bulduk yani. aklıma gelmiyo, sor söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tamam biz başlayalm oynamaya sorarım. dk varken de succubus mu kullanıosn yoksa defansif cdleri açmasn diye stunlock biterken felhunterla silence mı veriosun? dklar baya bi counter gibi geldi bana yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 dklarda healerını ccleyip dk'yı kesiyoruz. ben healerı cclerken rogue da dkyı stunlockta, dismantle'da tutmaya çalışıyo, aradan çıkarıyoruz. Ama bu setupa karşı priest-dk gerçekten zor. "işini bilen" zor diyim hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar