Phae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 deadwoll said: Ya mage'e atılan bir cyclone çok şey değiştiriyor, "senin cyclone'unla cc'lenmez mage" demek saçma bir yaklaşım. Sonuçta arenada 5sn'de çok şey değişiyor şu an. Özellikle druid-dk-warr gibi cleaveler çok ilginç. @Longshanks; mage'in cs'sinde cd var abi. RMP'nin en zorlandığım kısmı baştaki cc chain + burstten sağ çıkabilmek sonrası geliyor. Ayrıca aynı zamanda bir warrior olarak yetkililere sesleniyorum buradan; NERF DISMANTLE YETER LAN! Mage'in o 5 saniyeden başka trinketleyeceği birşey yok. İşini bilen rmp'nin mage'i ne fear ne stun trinketlemek zorunda kalır. Ya intimidating shout ya cyclone. Gerisi priest dispeller, oyun ortasında kritik bifearyersino trinketlenir. RMP'ye karşı oynarken CC'lenen tarafhep karşı taraftır. Karşı tarafın yapabileceği en iyi şey momentum krarak ccleri oturtmasına ve koordina etmesine engel olmaktır rmp'nin. PS: COUNTERSPELL ??????? PROFIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 evet haklısın rmp de bu kadar kontrol varken maçın kontrolünü almak çok zor oluyo. bilen rmp direk birini çıkarmaya oynamasa bile( ki direk yapabiliyolar bunu) hayvan gibi healladığımda manamı bitirtiyolar ne de olsa 1 kişi hep sheep bi kişi ye çökülmüş haldeler priest hoplaya zıplaya serbest bi şekilde takılıyo. insanın cleave oynadıgına pişman olmasına neden oluyolar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 İşini bilen cleave oynatmaz ama RMP'ye, böyle birşey de var. Trinket patlatmalarla instant kill çekebilir cleaveler priest'e. Yani RMP takımındakiler daha iyiyse RMP alır, değilse RMP kaybeder. Equivalent trade! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 fear/blindden sonra sheep'i de bunlara diminisihge katsınlar bari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 NO, FU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 şöyle güzel movie fln koysanız hareketlendirseniz ortamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 rmp değil de lock-elemental shaman-priest bayıyo beni daha çok, veya lock mage r.shaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Phae said: İşini bilen cleave oynatmaz ama RMP'ye, böyle birşey de var. Trinket patlatmalarla instant kill çekebilir cleaveler priest'e. Yani RMP takımındakiler daha iyiyse RMP alır, değilse RMP kaybeder. Equivalent trade!bu dediğin anca rmp malsa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bu arada "işini bilen" muhabbeti yine başladığına göre sen xunn olmalısın dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 dostum işini bilen roq retridini varyoru alır rahat rahat yawwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 işini bilen roq birini sapler ötekini blindlar kalanı keser sora vanishler blindladıgını sapler sapledigini keser sora prep vanish kalanı keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 OHA AYNISI TEYZEMİN BAŞINA GELMİŞ YOKSA İNANMAZDIM BEN DE AMA CİDDİ BU OLAY ARKADASLAR !1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 -Neiloth- said: işini bilen roq birini sapler ötekini blindlar kalanı keser sora vanishler blindladıgını sapler sapledigini keser sora prep vanish kalanı keser. look said: roguela 3 v 3'e girip, birine sap, birine blind atarim. 3.'yu kestikten sonra vanishler blindladigima sap atar digerini keserim. prep kullanir tekrar vanishler digerini de keserim. fire mage ile 5 v 5'e invis girer arkalarina gecerim. rakipten kimse killanmaz zaten bizim 4 kisi olusumuza, arkalarindan cikinca cok sasirirlar. kimse nerde oldugumu farkedemeden 2 tane fireball atarim. 500 resilli healerlar her sey icin cok gec oldugunu bile anlamadan olurler. zafer naralari atarak takimimin yanina donerim. Legendary. http://forum.paticik.com/read.php?43,3528530,page=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 zunn boost 2k plaox ?!k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 B for boost, S for Sporeggar server. /cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leira Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Abicim 1v1 de destro warlock ile mage'i nasıl kesicem. zorluyo iğneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Zor. 1v1'de mage genelde dps classlara kaybetmez. Beceriksiz değilse. Cooldown harcatıp harcatıp kaç sonra üz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 başarılı fakecast yardm edebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 pri-rogue olarak 2xfrost magele nasıl baş edebiliriz. Bide nedense hep ogrimar arenada denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abi zor be. lossa kaçıcan bol bol. counterpelleri ard arda yemek de adamı napar. rogun resetlicek öyle durumlarda bol bol :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Serverların BGlere göre win loss yuzdesi veren bi site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Dynun said: abi zor be. lossa kaçıcan bol bol. counterpelleri ard arda yemek de adamı napar. rogun resetlicek öyle durumlarda bol bol :/ biri buza alıyor 2 sn ye falan stun yiyorum digeri sheepliyor ortak birine giriyor buza giriyor adam ortak buzda ben sheppten cıkıyorum silince atıyor ben nasıl kurtarıcagım rogue ? diğer bi sekilde mage-locka karsı ne yapmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 felhuntardsız zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 İki mage eger resetlicek akla sahipse yenilmezler abi üzgünüm. Sadece los yaparak uzuuuun bir combat çevirmeniz lazım, üstüne biri resetlemeye kalktıgı zaman evocate vs, interrupt için ofansif oynamanız lazım. Ayrıca deep freeze'den kaçıcaksınız. Bütün oyunu buna oturtun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hadi ben pri olarak kalıyorumda rogue yerlerde kurtaramıyorum adamı mageli takımvarsa karsıda zaten stamı siliyorum direk fear wardla beraber nasılsa ustumde kalmıyor adam calıp duruyor kac manaya dusurdulerse salak seyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar