Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 moonkinin işyaptıgı herhangi bi setup var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mage moonkin ama biraz farklı bir talent ağacı var, moonfire glyph'i takıp 2 parça da t9 alıp dotlarla oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Geçen ss klasörünü karıştırdım, çok pis dönesim var oyuna ya. I... must... resist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Oyun çooook bayık, yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Hiiiiç bulaşma bence. Ben de iş, özel hayat, okul üçgeninde takılıyom. Zaten vakit bile kalmıyor. Böylesi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Gel... wow... arena... imba fear+blind+sap komboları...oyna...rating...title...ow yeah dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Bi 3v3 kurduk 2 ingilizle; druid dk warrior, oturduk 0dan 1550'ye geldik bi gecede, sonra dk tatile londraya gitti, 4 gündür yapamadık maç. Sabah geldi heay mayt ay faynd a paladin wid 2200 raytein du yu wanna tray druid dk paladin? dedi. Tabii başıma geleceği bilmeme rağmen kıramadım adamı. Girdik 2-3 maç rogue'suz takımlar geldi, nukeleyip parçaladık. (tabii 1800 1900mmr falan olduk yenilmeyince arka arkaya) Sonra rogue ve warriorlu takımlar akmaya bir başladı, üstüste 4-5 lose. Paladin hemen boku bana attı, hot atmadın bana, losa girdin immun atamadım QQ diye. %10 olmuşum kafamda pri dotları var, mage saydırıyor, arkadaşın atcağı phis. immunla sacrifice'ı düşüncem ben. Arkada fear üstüne blind üstüne banish üstüne wind shear yiyorum adam hex'i niye silmiyorsun diye flame yapıyor. Hakkat değmez bu WoW'a girmeye. World of RMPcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 RMP değil, world of MS+burst craft Blizzarda mail atsam, level 80charımı level 70e düşürün subscriptionumu yenileyecem desem olmaz mı ? Glaive+4t6+4s4'le akardık ortamlara yine ehehe. TBC daha güzeldi ya, geçen 2 tane video açtım izledim sıkıntıdan double dps vs healer maçları 2-3 dakika sürüyor anasını satayım. Şimdi 3 globalda yatıyor millet hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 deadwoll said: Mage moonkin ama biraz farklı bir talent ağacı var, moonfire glyph'i takıp 2 parça da t9 alıp dotlarla oynuyorlar. hummm 2 t9 var talent i de aldım mı tmmdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 deadwoll said: Bi 3v3 kurduk 2 ingilizle; druid dk warrior, oturduk 0dan 1550'ye geldik bi gecede, sonra dk tatile londraya gitti, 4 gündür yapamadık maç. Sabah geldi heay mayt ay faynd a paladin wid 2200 raytein du yu wanna tray druid dk paladin? dedi. Tabii başıma geleceği bilmeme rağmen kıramadım adamı. Girdik 2-3 maç rogue'suz takımlar geldi, nukeleyip parçaladık. (tabii 1800 1900mmr falan olduk yenilmeyince arka arkaya) Sonra rogue ve warriorlu takımlar akmaya bir başladı, üstüste 4-5 lose. Paladin hemen boku bana attı, hot atmadın bana, losa girdin immun atamadım QQ diye. %10 olmuşum kafamda pri dotları var, mage saydırıyor, arkadaşın atcağı phis. immunla sacrifice'ı düşüncem ben. Arkada fear üstüne blind üstüne banish üstüne wind shear yiyorum adam hex'i niye silmiyorsun diye flame yapıyor. Hakkat değmez bu WoW'a girmeye. World of RMPcraftdk war druid, dk paladin druidden daha kötü. rmp ye daha çok eziliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 war dk pala akacaktık yalan olduk biz. fırsat olursa deneriz bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 en iyi cleavelerden biri war paladin shaman =o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bi de war pala druid bi de war dk paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 DK Pala Druid'den daha iyi Warr DK Druid, ya da bizim Warr. Paladin'den daha iyi. RMP'lere de 1-2 kere yenildik herhalde. DK Pala'nın problemi healing reduct. olmaması, invul. kıramaması, bir de warr. gibi gerektiğinde defansive oynayamaması. 100 civarı maç yaptık mmr 1800'ü geçti geçen gece, paladin varkenki "tek nukete %30 olsun sonra healer fullesin" problemi hiç yaşanmıyor. RMP'lerde de ben pillar arkasına kaçıp rogue'un CC'sinden uzakta duruma göre mage ya da priesti CC'liyorum, o arada warrior rogue'u eritiyor, sonra priest'e tek CC chain de switchleyip rogue'u kesip diğer ikisini alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 kaç ratingde oluyo bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Bizim 1800'lü bi mmr'ımız var, karşımıza 1900 üstü takımlar geldiği oluyor. Wepler için 1800'e kasıyoruz işte, adamlar tatil, raid vs. demese 50 kere 1800 olacaktık geçen hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ben pek mage e kontrol yapamıyorum da ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Druid'le mage control edemezsin, ettiğini sanırsın. Senin bir iki cyclone'unla olmaz o iş. Mage'i bitiren olay snare'dir, warlock cc'sidir. Bütün momentumunu öldürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hayır cs atıyo ben ondan dedim=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Ya mage'e atılan bir cyclone çok şey değiştiriyor, "senin cyclone'unla cc'lenmez mage" demek saçma bir yaklaşım. Sonuçta arenada 5sn'de çok şey değişiyor şu an. Özellikle druid-dk-warr gibi cleaveler çok ilginç. @Longshanks; mage'in cs'sinde cd var abi. RMP'nin en zorlandığım kısmı baştaki cc chain + burstten sağ çıkabilmek sonrası geliyor. Ayrıca aynı zamanda bir warrior olarak yetkililere sesleniyorum buradan; NERF DISMANTLE YETER LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 it is fayn. lörn tu tu piley yor kılass nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 deadwoll said: Ya mage'e atılan bir cyclone çok şey değiştiriyor, "senin cyclone'unla cc'lenmez mage" demek saçma bir yaklaşım. Sonuçta arenada 5sn'de çok şey değişiyor şu an. Özellikle druid-dk-warr gibi cleaveler çok ilginç. @Longshanks; mage'in cs'sinde cd var abi. RMP'nin en zorlandığım kısmı baştaki cc chain + burstten sağ çıkabilmek sonrası geliyor. Ayrıca aynı zamanda bir warrior olarak yetkililere sesleniyorum buradan; NERF DISMANTLE YETER LAN!değiştirdiğinin ben de farkındayım, hatta fake cast yapıp 4 saniyelik silence ı yiyip de atıyorum ama yok yani o bile büyük risk. warrioru çok pis patlatıyolar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 deadwoll said: Ayrıca aynı zamanda bir warrior olarak yetkililere sesleniyorum buradan; NERF DISMANTLE YETER LAN!QQ MORE! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Bir warrior'a ne tavsiye edebilirsiniz, druid-warrior'da? Az önce 2v2 yaptım 8-2 yaptık adam no exp. sorry diyip kickledi, "ulan neyi yanlış yaptım ki" diye kaldım öyle. Neyi yanlış yapıyorumdur acaba kazanırken attı adam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar