Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bence pve parçası giyme warrior ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 @Longshanks: kendi warriorun giyior sen nediyosun bi de bi sorum olacak. Rogue + Destro lock yaparkene, paladinli takımları daha yenemedik. burst gidiyor. napçez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paladin'i fear manyağı yapıp diğerini anında indirmelisiniz. Bubble falan açarsa uzaklaşın kaçın bitene kadar sonra tekrar cc diğerie burst biz öyle yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 oha lan ne ara aldı 2 parça giymiş ololol giydirtmemki arenada =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paladine nuke diğerine cc, bubble açınca switch sonra yine paladine nuke. Hatta iyi zamanlanmış bir kickle paladinin bubble'ı cd'ye sokulup öyle de kesilebilir diye düşünüyorum. Ya da dps'i pillar arkasında yakalayıp paladine fear-blind; dps zorda kalırsa paladin buble vs. bişey açıp geri dönmek zorunda kalacaktır; sonra rogue kaçıp stealth olur paladinin bubble'ı bitince paladine. Gördüğüm kadarıyla paladinler bubblesız kaldıklarında pek şansları kalmıyor. Özellikle rogue-lock gibi cc'si iyi setuplara karşı. Not: Taktikleri şimdi salladım rogue/lock oynuyor olsam ne yapardım kendime karşı diye :P @Longshanks: AHAHAH busted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 abi yok giydirtmemki :D edit: yok ya 900 resi var çocukta o 2 itema rağmen giyerse giysin hakkıdır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 rogue-disiplin pride 1550-1640 aralıgında kaldık üzerimde 2 deadly var set item voadan dusmuyor bi halt bu deadlyleri degistirsem ne kadar etkisi olur bize 1013 resi var bi girdilermi allah yarattı demiyorlar bi de 10 int-15 stam gemleri stam -resi olanla degistireyimmi kac olması lazım resi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 resin bence normal hp kaç ? bide rogueun birini kitlemesi lazımki sana 2si birden çökmesin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Stamsız 24 k hp stamla 26200 falan oluyor hp rogue ortak combat specte ne oynaması lazım cok degisik maçlar var bazen bi giriyor dpse adama healerı heal atamadan yatıyor adam silahlarda lvl 245 axe sanırım rogue da 700-800 resi var ama cok kotu dmg alıyor her tarafta war-dk geliyor onlardan kötü dmg alıyor,normal mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Deadly gearla stam+int gemlediysen spell power'in baya düşüktür. (Benim druidde 487 sp wep ve resi trinketle 2400 var mesela, onları değilsem 2800'ü geçecek ki hedef 2800+) Gemlerini sp ve sp+stam falan yap. Resilliance 900-1k aralığında yetecektir sanırım. Arenada gördüğüm hiç bir priest nukete ölmüyor dün akşam 1800mmr'a kadar çıktık, tek bir priest yoktu nukele ölen pain supp. cd'de değilken. Öncelikle rogue dps'e gidecek stun + dismantle'la dps'i boş bırakmayacak, sen de dps'i dotlayıp healere mana burn atıp zorlayacaksın, bir kaç yerinde fearla falan hiç problem yaşamazsınız. SP çok önemli, bilmiyorum gearını ama +-2k sp'n vardır büyük ihtimalle ki yetersiz baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 aksam gittigimde evde bakayım ama sanırım 2200 civarı sp tam emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 rogue axe kullanıyosa mutilate e dönsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 lvl 245 axe var 2 tane sanıırm bu arad spell inner firela 2400 kusur elimde hala 550 spellik mace var amac zaten 1800 fazlasında gözümüz yok. rogue bazen cok hızlı kesiyor bazen surunuyoruz bl battle grup sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Rogue teke tekte yakalayıp Killing Spree'yi güzel kullanırsa anında keser ama gerisi yalan. Edit: + Adrenaline Rush ile hayvan gibi baskı kurar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yani çok fena çökebilir ama survival çok düşük evasion bitti miydi GG =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peresurin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 arkadaşlar elimde 3/5 hateful 2/5 deadly pvp mage var. bana güzel bi 2v2 arena talenti önerebilir misiniz? az fikir alayım istedim. arenaya combat rogla giriyorum. alt char olduğu için şu sıralar kasamadım. armory linki: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Xavius&n=Dalaverias yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Oha uykusuzluk xD 20/0/51 dene ama o gearla pek birşey bekleme, furious/relentless herkes kan kustururlar, hele 2v2'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 adam mage, arena onun için birthright =D triumph ile alınan pveleri giy , frost spec yap ve arenalara ak dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ADAM MAGE ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Pala ile ne yapsam arena için bi karar veremedim holy içinde ret içinde orta halli gear var eksikleri badge ile tamamlarim 350 kadar triumph var varmı setup/spec önerileriniz? (3vs3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 abi 4 spec de iş yapıyor. hoşuna gideni oynaman en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Healer olman hayrına, daha rahat takım bulursun. Daha kolay yükselirsin. Retri olarak r.shaman/enhc. shaman-retri, mage-retri, rogue-retri var güzel çalışan ama holy/prot spec neredeyse her dpsle çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 arkadaşlarına göre oyna derim. alayı gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Oyun dengesi ne durudma şu anda ? Rogue veya lockla geri dönesim var. Veya Mage de bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 denge diye bişey yok MRP her türlü domine ediyo mage süper lock süper takıl yani =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar