Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Arena, BG, World PvP Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Paladine nuke diğerine cc, bubble açınca switch sonra yine paladine nuke. Hatta iyi zamanlanmış bir kickle paladinin bubble'ı cd'ye sokulup öyle de kesilebilir diye düşünüyorum.

Ya da dps'i pillar arkasında yakalayıp paladine fear-blind; dps zorda kalırsa paladin buble vs. bişey açıp geri dönmek zorunda kalacaktır; sonra rogue kaçıp stealth olur paladinin bubble'ı bitince paladine.

Gördüğüm kadarıyla paladinler bubblesız kaldıklarında pek şansları kalmıyor. Özellikle rogue-lock gibi cc'si iyi setuplara karşı.

Not: Taktikleri şimdi salladım rogue/lock oynuyor olsam ne yapardım kendime karşı diye :P

@Longshanks: AHAHAH busted
Sosyal ağlarda paylaş

rogue-disiplin pride 1550-1640 aralıgında kaldık üzerimde 2 deadly var set item voadan dusmuyor bi halt bu deadlyleri degistirsem ne kadar etkisi olur bize 1013 resi var bi girdilermi allah yarattı demiyorlar bi de 10 int-15 stam gemleri stam -resi olanla degistireyimmi kac olması lazım resi
Sosyal ağlarda paylaş

Stamsız 24 k hp stamla 26200 falan oluyor hp rogue ortak combat specte ne oynaması lazım cok degisik maçlar var bazen bi giriyor dpse adama healerı heal atamadan yatıyor adam silahlarda lvl 245 axe
sanırım rogue da 700-800 resi var ama cok kotu dmg alıyor her tarafta war-dk geliyor onlardan kötü dmg alıyor,normal mi
Sosyal ağlarda paylaş

Deadly gearla stam+int gemlediysen spell power'in baya düşüktür. (Benim druidde 487 sp wep ve resi trinketle 2400 var mesela, onları değilsem 2800'ü geçecek ki hedef 2800+)

Gemlerini sp ve sp+stam falan yap. Resilliance 900-1k aralığında yetecektir sanırım. Arenada gördüğüm hiç bir priest nukete ölmüyor dün akşam 1800mmr'a kadar çıktık, tek bir priest yoktu nukele ölen pain supp. cd'de değilken. Öncelikle rogue dps'e gidecek stun + dismantle'la dps'i boş bırakmayacak, sen de dps'i dotlayıp healere mana burn atıp zorlayacaksın, bir kaç yerinde fearla falan hiç problem yaşamazsınız.

SP çok önemli, bilmiyorum gearını ama +-2k sp'n vardır büyük ihtimalle ki yetersiz baya.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar elimde 3/5 hateful 2/5 deadly pvp mage var. bana güzel bi 2v2 arena talenti önerebilir misiniz? az fikir alayım istedim. arenaya combat rogla giriyorum. alt char olduğu için şu sıralar kasamadım. armory linki: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Xavius&n=Dalaverias

yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...