Defensive Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Kaede said: Priest olarak en rahat tankladığın melee paladin yahu. Senin warrior yapışsın rogue a. Zaten 2 tane canavar gibi anti-peel skilli var. Düzgün zamanlarsa ekmek gibi yersiniz o setupı ehue paladin healersa disregard i suck Anladım teşekkürler. Okudum birkaç site ama bunla ılgılı bırsey gormemistim. Saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Rogue'u götürün direk. Cooldownları sırasında ayakta kalırsanız gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Rogueun warriorı üstünden atması çok zor hızlıcana BoF dispellediğin sürece. Ha atar ama o zamanda senin üstüne fazla baskı oluşturamaz. Eğer paladin healersa biraz oyunu okumaya çalış. Partnerin ile iyi anlaşırsanız burstlerinizi açıkta atmaya çalışın. Paladini fear ve manaburnle kontrol altında tutmaya çalış. Manapoolu kocaman olduğu için manaburn ciddi can yakıyor palalara karşı yok retri ise biraz daha rahatsınız ama o zamanda rogueun sana binip paladinin warriora dönmesi ihtimali var. O biraz sakat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 1. warrior palaya gider 2. rogue sana acılır - warrior rogue a chargelar 3. sen pillar arkalarına cekersin aynı anda nuke, donersin surekli, pala yanınızda olur fear a acık hale gelir.. rogue un can azalmaya yakın palaya -> fear, balon-> mass dispel, (warrior palaya charge / fear -> rogue a geri dönüş) arka fonda inleyen nağmeler şarkısıyla birlikte :) olay tamamen warrior da bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 MRP çok zevkliymiş ya. ne güzel patlatıyoruz 30k canlı warriorlar patlıyo çok güzel bişey. öğreniyoruz yavaştan ow yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 disiplin pri-rogue olarak 2 dps e karsı nasıl oynamamız lazım ayrıca war-druid takımlarına karsı nasıl oynamalıyız.rogue ortagım hunterı yakalayamıyor bu normal midir ?Gelen bütün hunterlar druid ortaklıydı ama, son olarakda locklara karsı ne yapmamız lazım dotlardan yamultuyorlar dispelde silence yemketen bıktım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 HUnter sorusu'nun cevabını bence kendinde aramalısın. Hunter'ın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Rotweiler said: HUnter sorusu'nun cevabını bence kendinde aramalısın. Hunter'ın var. hunterla arena yapmıyorum sadece bg rogue ortagın yavaslatmalarını druid daima kaldırıyor adama yapısamıyor bu normal mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Rogue bile hunterı tutamıyorsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Masquerade said: Rogue bile hunterı tutamıyorsa.. ben rogue degilim priyim ortagım rogue nasıl anlatında bende ona anlatayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Abolish poison = gg evet. O yüzden biz iki möelee bile tutamıyoruz hunterı. Hunterı öldürcen başka yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Rotweiler said: Abolish poison = gg evet. O yüzden biz iki möelee bile tutamıyoruz hunterı. Hunterı öldürcen başka yolu yok. öldürebilsek zaten ortakta 143 dps lik silah vardı main hands dun onx 25 den dusen 190 kusur dps lik silahı almıs bakalım epey fark edicek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bu aralar cok genkleniyorum sizin de basiniza geliyor mu _ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Rotweiler said: Abolish poison = gg evet. O yüzden biz iki möelee bile tutamıyoruz hunterı. Hunterı öldürcen başka yolu yok. Şu en büyük yalan, ben druidim abolish posion 1 cripling silene kadar adamlar 10 kere daha cripling vuruyorlar. Uzuun süre rogue da oynadım o yüzden rahatça söyleyebilirim bunu. Abolish'in olayı genelde wound silmek oluyor, onu da kafası çalışan roguelar 1 wound + 1 deadly sürerek hallediyorlar zaten. 5 stack deadlyi silmek yalan. Mutilate roguesa arkadaşın, maine wound offa deadly sürsün, shivle mi artık ne kullanırsa onla 5 stack yapsın deadly'i zaten cripling otomatik sürülüyor. Hiç bir class o poisonları silemez sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Valla yalan felan söylediğim yok, retri-rogue oynuyorum gördüğümü yazıyorum, tecrübe ettiğimi yazıyorum. Sİliyomuş işte adamın poilerini, yakayamıyolarmış. Zaten olay deadly bilmemne değil, yavaşlatan hangisiyse onu siliyolar demekki(crippling), ondan şikayet ediyor adam. Adam siliyolar yakayamıyoruz diyor, sen halen yok yalan yok bilmemne. Herkes sen mi o kadar pro oynasın. cıx cıx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Suçlu arayan kişi elbet birşeyler söyliyecektir. Bu gerçekleri değiştirmeyecektir. Buna yalan değil bahane diyoruz biz aramızda. Ama birde metamatiksel gerçekler var oyunda. Abolish 3 saniyede 1 tane silebiliyor. Hadi druid bunun üstüne birde cure ile yükleniyor diyelim. 1.5 saniye gcd'yide dikkate alınca 3 saniyede 3 adetten saniyede 1 adet ediyor silinebilen poi mikarı. Ancak rogue 1 saniyede 1 den fazla stacklıyabiliyor. Tek muti beraberinde 3 poi ile geliyor sıklıkla. Bu durumda ya rogue arkadaşın hatalı bir talent dizilimi ile oynuyor ya da sorumluluğu başkasına atmak için bahaneler buluyor. Sonuçta tek tuşa basarak yapılan şeye proluk demiyoruz. Her vasat rogue oyuncusu bunu yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Xbarbar bide bahsettiğimiz diger class hunter yavaşlatıyor yere trap atıyor geri zıplıyor sonucta rogue da hızlı gidemiyor ki ustune kacırdıgında benim bahsettiğim druidi kacırması degil druid-hunterlı takımda hunterı yakalayamaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 FreEmoon said: Suçlu arayan kişi elbet birşeyler söyliyecektir. Bu gerçekleri değiştirmeyecektir. Buna yalan değil bahane diyoruz biz aramızda. Ama birde metamatiksel gerçekler var oyunda. Abolish 3 saniyede 1 tane silebiliyor. Hadi druid bunun üstüne birde cure ile yükleniyor diyelim. 1.5 saniye gcd'yide dikkate alınca 3 saniyede 3 adetten saniyede 1 adet ediyor silinebilen poi mikarı. Ancak rogue 1 saniyede 1 den fazla stacklıyabiliyor. Tek muti beraberinde 3 poi ile geliyor sıklıkla. Bu durumda ya rogue arkadaşın hatalı bir talent dizilimi ile oynuyor ya da sorumluluğu başkasına atmak için bahaneler buluyor. Sonuçta tek tuşa basarak yapılan şeye proluk demiyoruz. Her vasat rogue oyuncusu bunu yapabilirarena da hangi talent kullanmaları gerekiyor sadece ögrenmek amacıyla soruyorum hangi talent daha iyidir arenada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Direk arenada 2v2 hedefleyen bir rogue olsaydım büyük ihtimal http://www.wowhead.com/?talent#fhgcoeMoiroczZ0xZebfbh0db bu talentle oynardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Bu arada tekrar baktımda biryerlerden kısıp master poi'de alınabilirmiş. Baya iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Master Poi almak için dual wield specten kesiyor roguelar. Genelde de RMP oynayanlar mirror teamler için yapıyor o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Çok dps keser o be, acıdım gitmedi elim oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Evet ciddi bi damage kesintisi yapıyor. :) O yüzden RMP oynamıyorsa rogue hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Masquerade said: Evet ciddi bi damage kesintisi yapıyor. :) O yüzden RMP oynamıyorsa rogue hiç gerek yok. 2/2 oynuyoruz 3/3 de mage den baska ne gider bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar