Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Arena, BG, World PvP Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adam istikrarlı bir şekilde sheepleri, trapleri, blindları SWD'liyor ya.

Bir de mana burn'le, KS'da holyfire smite swd'i bu kadar iyi kullanan priest görmedim.
Mesaj tarihi:
Yeni patchle beraber shaman'ın durumu ne olur sizce?

Shaman bayağı ilginç oldu, survival + gwolf falan güzel şeyler. Riptide da lswlerin crit çakmasını sağlayacak, ayrıca tek dispele shield da patlamayacak. Hp'miz de artıyor, shock ve totem işini de hallettiler sonunda.

Ondan gayri acaba enhance shammy-rogue nasıl olur yeni sezonda? Ona göre sex change çakcam shamana, bıktım male dötü görmekten.
Mesaj tarihi:
Yeni patch'le beraber PvE itemleri PvP'lere fark atacapı için bir süre minimum resilance ile kim en iyi performans verirse, o classlar bir anda tepelere çıkacaktır.

Sonuçta hardmode kesebilen bir char 258 level itemlere kavuşurken, bunu yapamayan ve resilance'lı itemlerle oynayan PvP'ciler 239 level itemlerle oynamak zorunda kalıcak.

Bu durum biraz vanilla naxx'tan silahları ialıp BG'lere akan tipler gibi bir etki bırakacak sanki.
Mesaj tarihi:
O şöyle oluyor, full furious adam heroic wepleri alırsa yargılıyor, ama full pve ya da hateful vs. karışık setle girenlerin pek şansı olmuyor, zaten 800 ratingden itibaren furiouslu takımlara rastlamaya başladık biz dru/dk ile, 24k hp druid 30k hp warrior falan geliyor 900 mmr'lı biz mavi epic setle çıldırıyoruz.
Mesaj tarihi:
warrior'a hakkında 3.2 ile beraber gelen birşey göremedim, bu AP buffından başka herhangi buff/nerf var mı gelen? yaklaşık 3 aydır falan oynamıyorum da acaba dönsem mi ne yapsam, tatil yapmak gibi bir lüksüm olmadığı için bari wow oynayayım =)
Mesaj tarihi:
3.2 ile direk mage warlock shaman oynamaya basladık,efsane setup ya:)
hic bu kadar eglenmemistim 1800 ratingde 2 healer 1 retri geldi,herife öyle bi patladık ki bubble açamadan öldü 2 healer da oyle izledi:)
Mesaj tarihi:
25'inde sezon bitiyor.

Bastırın gladiator için aslanlar. Herkese bol şans.
100 rating kaldı. Priest arkadaşla yemin ettik, faceroll prot palalar yıldırmıycak bizi, gladiator almazsak siliyoruz charı.
Mesaj tarihi:
Rogue

* Fan of Knives: The damage done by this ability has been reduced by 30%.

Combat

* Throwing Specialization: This talent no longer causes Fan of Knives to interrupt spellcasting.

BAM!
Gitti FOK spam.
Mesaj tarihi:
bu blizzard salak ya pvp ıcın nerf yapar pve admalarını dusunmez yada gıder pve ıcın nerf yapar pvp de admalar maymun olur buna bir çözüm bulsunlar ya pvp ıcın ayrı bır sıstem pve ıcın ayrı bir sistem yapsınlar olmaz ki böle adamın biri arenada bir denyoluk yapıyor dıye ben niye nerf yiyim ki?
Mesaj tarihi:
Sage said:

Rogue

Combat

* Throwing Specialization: This talent no longer causes Fan of Knives to interrupt spellcasting.

BAM!
Gitti FOK spam.

bişi olmaaazz fist dagger devam
Mesaj tarihi:
CusTodeM said:

Sage said:

Rogue

Combat

BAM!
Gitti FOK spam.

bişi olmaaazz fist dagger devam
bilmiyorum ama şu ana kadar gördüğüm şey ne kadar nerflersen nerfle lockda rogue de imba klassları wow'un.
Mesaj tarihi:
Yeah right

Eskiden #1 duel class olan rogue şu anda prep patlatmadan:

Paladin
Priest
Shaman
Mage
Druid
DK
Destruction lock

Kesemiyor.

Damage'i çoğu classtan düşük.