Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Adam PRIEST CLASSHERO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 daha böle aha deep freeze mi attı demeden dispel geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Adam istikrarlı bir şekilde sheepleri, trapleri, blindları SWD'liyor ya. Bir de mana burn'le, KS'da holyfire smite swd'i bu kadar iyi kullanan priest görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Priestin iyisi dağ deviriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Yeni patchle beraber shaman'ın durumu ne olur sizce? Shaman bayağı ilginç oldu, survival + gwolf falan güzel şeyler. Riptide da lswlerin crit çakmasını sağlayacak, ayrıca tek dispele shield da patlamayacak. Hp'miz de artıyor, shock ve totem işini de hallettiler sonunda. Ondan gayri acaba enhance shammy-rogue nasıl olur yeni sezonda? Ona göre sex change çakcam shamana, bıktım male dötü görmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Yeni patch'le beraber PvE itemleri PvP'lere fark atacapı için bir süre minimum resilance ile kim en iyi performans verirse, o classlar bir anda tepelere çıkacaktır. Sonuçta hardmode kesebilen bir char 258 level itemlere kavuşurken, bunu yapamayan ve resilance'lı itemlerle oynayan PvP'ciler 239 level itemlerle oynamak zorunda kalıcak. Bu durum biraz vanilla naxx'tan silahları ialıp BG'lere akan tipler gibi bir etki bırakacak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 O şöyle oluyor, full furious adam heroic wepleri alırsa yargılıyor, ama full pve ya da hateful vs. karışık setle girenlerin pek şansı olmuyor, zaten 800 ratingden itibaren furiouslu takımlara rastlamaya başladık biz dru/dk ile, 24k hp druid 30k hp warrior falan geliyor 900 mmr'lı biz mavi epic setle çıldırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bi stream olsa da izlesek ya nerden haberimiz olur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 warrior'a hakkında 3.2 ile beraber gelen birşey göremedim, bu AP buffından başka herhangi buff/nerf var mı gelen? yaklaşık 3 aydır falan oynamıyorum da acaba dönsem mi ne yapsam, tatil yapmak gibi bir lüksüm olmadığı için bari wow oynayayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 3.2 ile direk mage warlock shaman oynamaya basladık,efsane setup ya:) hic bu kadar eglenmemistim 1800 ratingde 2 healer 1 retri geldi,herife öyle bi patladık ki bubble açamadan öldü 2 healer da oyle izledi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 son yama ile sp nin arena sansı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 2v2de şansı yok ztn cok yeto kalır hatta oynatmazlar en basidinden tek sch magic 1 interrupta yalan olur ccye gerek kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sp iyi aslında ama başarılı fakecast olmazsa çok pasif kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 element shaman nasıl son durumu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 25'inde sezon bitiyor. Bastırın gladiator için aslanlar. Herkese bol şans. 100 rating kaldı. Priest arkadaşla yemin ettik, faceroll prot palalar yıldırmıycak bizi, gladiator almazsak siliyoruz charı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Oha silmeyin accları bize verin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Rogue * Fan of Knives: The damage done by this ability has been reduced by 30%. Combat * Throwing Specialization: This talent no longer causes Fan of Knives to interrupt spellcasting. BAM! Gitti FOK spam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bu blizzard salak ya pvp ıcın nerf yapar pve admalarını dusunmez yada gıder pve ıcın nerf yapar pvp de admalar maymun olur buna bir çözüm bulsunlar ya pvp ıcın ayrı bır sıstem pve ıcın ayrı bir sistem yapsınlar olmaz ki böle adamın biri arenada bir denyoluk yapıyor dıye ben niye nerf yiyim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Sage said: Rogue * Fan of Knives: The damage done by this ability has been reduced by 30%. Combat * Throwing Specialization: This talent no longer causes Fan of Knives to interrupt spellcasting. BAM! Gitti FOK spam. bişi olmaaazz fist dagger devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 CusTodeM said: Sage said: Rogue * Fan of Knives: The damage done by this ability has been reduced by 30%. Combat * Throwing Specialization: This talent no longer causes Fan of Knives to interrupt spellcasting. BAM! Gitti FOK spam. bişi olmaaazz fist dagger devambilmiyorum ama şu ana kadar gördüğüm şey ne kadar nerflersen nerfle lockda rogue de imba klassları wow'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Yeah right Eskiden #1 duel class olan rogue şu anda prep patlatmadan: Paladin Priest Shaman Mage Druid DK Destruction lock Kesemiyor. Damage'i çoğu classtan düşük. Mobility'si en düşük class Survivability, hala tek stunda ölüyor süper durable'ız OPOPOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hiç caster vs rogue oynadın mı ? caster sen bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ben oynadım ki gayet de kolaydı (tbc zamanı) wotlkde bi tek moonkin caster oynadım ki zaten pvp sinden hiç anlamam her class üstümden geçti ki gearım da yoktu pvp için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 allah icin o nedir ya mr.netherstorm greens ss koymussun xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar