Wispy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Ben hala Shadowdance'im, 2v2 oynamıyorum artık iyi priest bulamadığım için bir türlü. 3v3 Resto shaman feral druid rogue gidiyoruz. Bu arada karşı tarafın trinketi CD'dayken disc priestleri ve resto druidleri shadowdance'le artık kesemiyorum. Kesmem lazım diye bir iddiada da bulunmuyorum. Sadece Bananebanane rogue çok vuruyor resilience falan farketmez diyen kişilere selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 merehaba. priestime geri döndüm bu aralar disc ve shad priestler ne durumda onun genel bi brifingini alayım dsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Oyna gör geri döndüysen neyi soruyon?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 değer mi hiiiç değer mi hiiiç değer mi değer mi değer mi söyleee diye :P yoksa hiç bulaşmıcam pvp'ye boşuna eeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Discler iyi Shadowloar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bumkin e en iyi partner nedir 2v2 de? 2v2 3v3 5v5 de full bumkin takım iş yaparmı fantezi olarak mı kalır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Bumkin Rogue iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ama bumkin healer/dps oynamalı dimi o da zor be (benim içni) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ahaha neilyo şarkısı yapmışlar http://www.youtube.com/watch?v=D1I70yXYofY You change your binds Like a girl changes clothes ... You vanish the blind You're one of a kind You blind the AP And chain some CC AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ABi süper yapmışlar ya ahahaha Made my day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 warrior pvp build olarak çok farklı birşeyler düşündüm, acaba ne kadar iş görür =) Arena/Bg warrior build Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 You don't really wanna play now But you dont really quit oh Bu dizeleri kendime alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 aslın ben con fazntezi bi buidl yaptım, hala deniyenemedim, iki 1.6 axele bunu yapıcam http://www.wowhead.com/?talent=LVbIdfMt0brR0foZhxbsqbd0b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Bişi sorucam sudden deathli execute'lar ortalama ne kadar hit/crit vuruyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 2k 2500k civarı eger ragein azsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 E TG warriorun one hand white criti 3k vuruyor ? Nası yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 I don't care that you wear glasses as long as you keep kickin' asses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Cuce said: aslın ben con fazntezi bi buidl yaptım, hala deniyenemedim, iki 1.6 axele bunu yapıcam http://www.wowhead.com/?talent=LVbIdfMt0brR0foZhxbsqbd0b baya fantezi olmuş bu =), yani pvp ise enragesiz olmaz bence, en azından sırf enraged regeneration için enrage'e 1 puan vermen iyi olurdu, bi de endless rage ve comm/battle shout 5%si yerine 2 puan unbridled wrath'e versen daha iyi olabilirmiş =P imp spamstringe vermemin yegane sebebi glyphle beraber 25%'e falan çıkıyor immobilize effect, o yüzden improved interceptten daha cok iş görür gibime gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Evad gayri blizzard'ın yapacak bir şeyi kalmadı expansion'da millet o kadar hızlı tükettiki oyunu =) Hazır olur derim season'lar başlar peş peşe milleti oyalayacak bişiler lazım oda olsa olsa pvp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 glyphle staclenmiyor hamtsting, enraged regenide cozduler artık actıgında basıyolar fear'ı, gouge'ı kullandıgına pişman oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ahahahah bozmuş blizzard :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bildiğin bozuk harbi 3 puan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Abi hero class demek 1vs2 de 12k hp'n varken disc priest rogue u önce priesti tek strangulatele 80%-0 yapıp ondan sonra rogue u kesip bandage atmadan 19k da maçı bitirmek midir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Öyle birşey olduysa oha demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar