Achtel Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Uzun uzun cevap vericektim düşününce baktım değmiyecek gereksiz. Strateji oynayacaksanız gidin Satranç oynayın. Yok ben çok yetenekliyim çok iyi fare sallarım diyosanız da Quake falan oynayın. Ben takım arkadaşımla çok iyi anlaşırım sinerji falan diyosanız multiplayer Nba 2k10 falan oynayın. Herşeye ağlayıp yetersizliğime çok iyi bahaneler uydururum diyosanız da gidin WoW'da PvP yapıp. PvE yapan %90'a laf atmaya devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bu topice 2k rating req gereksin yazmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 pvpciler pvecileri döver (literally) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Achtel said: Uzun uzun cevap vericektim düşününce baktım değmiyecek gereksiz. Strateji oynayacaksanız gidin Satranç oynayın. Yok ben çok yetenekliyim çok iyi fare sallarım diyosanız da Quake falan oynayın. Ben takım arkadaşımla çok iyi anlaşırım sinerji falan diyosanız multiplayer Nba 2k10 falan oynayın. Herşeye ağlayıp yetersizliğime çok iyi bahaneler uydururum diyosanız da gidin WoW'da PvP yapıp. PvE yapan %90'a laf atmaya devam edin. bunların hiçbirine yetemiyorsanız da wow da pve yapın zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 blazkowicz said: Bu topice 2k rating req gereksin yazmak için. 3 digits iq idd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Kaede said: bunların hiçbirine yetemiyorsanız da wow da pve yapın zaaaa ona da yetemiyorsanız gelin burda zırlayın ben yapıyımda biri bana karşı kullanmasın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Kenu said: dota belki de wcIII un oynaması en basit modlarından birisidir. rly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 @Achtel, abi ben anladım galiba, sen dbwli, d.choicelı shadow's edgeli bir human warriorsun ve TSG oynuyorsun ama 1.5k mmr göremedin henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 yok ya arena fln yapmio o. kesemedi arthas'i diline vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Achtel said: Uzun uzun cevap vericektim düşününce baktım değmiyecek gereksiz. Strateji oynayacaksanız gidin Satranç oynayın. Yok ben çok yetenekliyim çok iyi fare sallarım diyosanız da Quake falan oynayın. Ben takım arkadaşımla çok iyi anlaşırım sinerji falan diyosanız multiplayer Nba 2k10 falan oynayın. Herşeye ağlayıp yetersizliğime çok iyi bahaneler uydururum diyosanız da gidin WoW'da PvP yapıp. PvE yapan %90'a laf atmaya devam edin. Ahahahah senin biraz kafan karışık galiba delikanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Msn'e bak bilader boşboş post atacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 wotlk pvp özürlüsü bir shaman olarak pvp yapmak istiyorum enhancement olarak fakat gear işine nerden başlamam gerektiğini biliyorum voa'lardan aldığım 3 parça pvp gearı var hateful chest deadly leg relentless bot filan böyle dandik gearlarım var şimdi 1-2 tavsiye istiyorum birde 2h mi yoksa 2x1h mi kullanılıyor pvpde öyle çok fazla arena kasacağımı sanmıyorum arada bg girip bir kaç adam pataklamak istiyorum evet bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 2x yavaş one hand kullanacaksın (pve için gerekenin aynısı) hateful deadly vs. çöp direk, sil onları pve gearı takarsın yerlerine. Eğer arena yapmayacağım eğleneyim vs. diyorsan, bir tane iyi pve trinket bul, diğeri 190 ap olsun, relentless non-setleri ve wg shoulderı al, set itemleri de wgden ve her hafta yapacağın 10 maçtan gelen puanlarla relentless toplamaya başla. (Arena puanlarıyla eğer şanslıysan 2 parça alman gerekiyor sadece, head ve chest onlar da. Leg ve glove düşüyor voadan.) BG yapmak için en güzel gearı böyle toplarsın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Heal specle eger hc yetecek itemın varsa 3 gunde full alırsın triumphla alınabilecek pvp itemların hepsini sonra ne istersen ona specle geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 gem seçimlerini nasıl yapayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 warrior falan isen, moar arp nomnomnom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 deadwoll said: @Achtel, abi ben anladım galiba, sen dbwli, d.choicelı shadow's edgeli bir human warriorsun ve TSG oynuyorsun ama 1.5k mmr göremedin henüz. =) Sırf sizin için dk kasıyorum ya =) 80'liyim aynı gün çekerim zaten shadows'edge'i sonra battlegroup battlegroup sizi aricam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 shipitducy said: yok ya arena fln yapmio o. kesemedi arthas'i diline vurdu. Yok bi warlock'um var canım sıkılınca girip arena yapıyorum =) ama tadı yok pek. Şu WoW'un arenasını gidip soyunma odasından istediğin itemi alıp direk deathmatch tarzına getirseler ne kadar güzel olucak anlatamam. Nonset wrathfullar için honor biriktirmeye bile üşeniyorum. Neyseki PvE'deki arkadaşlarım raid başlayıp trashi temizlediklerinde çağrı atıyorlar login oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Achtel said: Neyseki PvE'deki arkadaşlarım raid başlayıp trashi temizlediklerinde çağrı atıyorlar login oluyorum. pve böyle bişey işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 deadwoll said: 2x yavaş one hand kullanacaksın (pve için gerekenin aynısı) hateful deadly vs. çöp direk, sil onları pve gearı takarsın yerlerine. Eğer arena yapmayacağım eğleneyim vs. diyorsan, bir tane iyi pve trinket bul, diğeri 190 ap olsun, relentless non-setleri ve wg shoulderı al, set itemleri de wgden ve her hafta yapacağın 10 maçtan gelen puanlarla relentless toplamaya başla. (Arena puanlarıyla eğer şanslıysan 2 parça alman gerekiyor sadece, head ve chest onlar da. Leg ve glove düşüyor voadan.) BG yapmak için en güzel gearı böyle toplarsın sanırım., aslına bakarsan pvpyi öğrenene kadar bg takılacam hoşuma giderse arenada da şansımı denemek istiyorum bi de wrathfullar var burda düşük rating istiyor 1300 1200 civarı pvp bilmeden böyle pve gearla ulaşılabilcek bi rating mi direk toparlayım onları eğer çok zor değilse ek bilgi : 380k civarı honorum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 honor cap mi değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Yoo hala 75k honor cap olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Rasmon said: honor cap mi değişti? http://www.wowhead.com/?item=44115 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 item işini hallettim şimdi talent ve glyph tavsiyelerine ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar