shipitducy Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 emercensi deklare edio musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 evet herkes pve ve pvp den soğudu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 setup ne kadar faceroll olursa olsun gladiator olmak skill ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 benim gült nublarla dolu olmasa alcam rank1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Hele bi warrior var sizin gültte slow effectsiz targete bladestorm atıyor. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Longshanks said: setup ne kadar faceroll olursa olsun gladiator olmak skill ister Ya skillin yanında çok da emek istiyor. Ciddi ciddi bütün sezon uğraşıyor insanlar. Bir kaç karakterle aynı setup oynayıp, bütün gün maç vs. yapıyorlar setup deniyorlar. Yoksa bizim gibi haftada 4-5 saat 3v3 yapan adamlar işte 2k 2.2k'da falan geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Abi Cuce bildiğin trollüyor, o yüzden kaçınıyorum ona cevap yazmaktan. Pve azim, devamlılık, sabır. Pvp kişisel yetenek, grup senkronizasyonu, yaratıcılık, TSG geldiğinde peygamber sabrı. Pve mi daha zor pvp mi tartışması artık bitsin. Biz bunu tartıştık burada ve pvp'nin daha zor olduguna karar verdik zaten. Çünkü Pve'de hiçbir zaman zor birşey olmadı. Ama burada pvp kolay diyip yıkarı çıkmış tek kişi yok. 1800'e çıkıp pvp zor, kolay demeyin lütfen. Takıldınız çünkü orada. 2800 = Arthas HC denmiş, güldüm. 25 kişi arthas indirecek, ama 5-10 takım var bil mem kaç battlegroup'ta sonsuza kadar o rating'te. Başka bir guild gelip sizin kill'ınızı bozmayacak. Rekabet var. Gelip burada "Biz daha önce kestik" geyiğini rekabet olarak söylemeyin lütfen. Pve = Sometimes there is fire. Move out of the fire. Madskills bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Longshanks said: setup ne kadar faceroll olursa olsun gladiator olmak skill ister Bu bazen dogru bazen değil. Spastik olduğunu bildiğim insanların Glad olduguna çok şahit oldum. Özellikle 2v2 olarak. Hunter, ret, enchancement shaman, cleave setup içeren şeyler genelde skill önemsiz oluyor ya. CC yok, switch yok, dmg var. işte bu yükselen arkadaşlar sizin pve guildlarınızdan çıkan lootwhore'lar, glad olup PVP IZ EASY YO diyorlar bizim kalbimiz kırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Yanı e-sportsun sayısız comptetetive oyununun yanında, gelip wow'a bole değer bicerseniz sonuna kadar hakedersiniz bu lafları. Gecin yanı. bakıyorum görüyorumki, aynı ekiple savsaklamadıkları sürece 3 kisi 2500'e cıkıyo. 1 hafta aksatırsın iki gece aksatırsın bilmemne ama rahatsın. Pve ise bela, her raide gelmek zorudna olmak 25kisinn birbirine uyum sağlaması falan daha bela seyler. wc ladderında ilk 100'ede cıktım, öle tıngır mıngır oynıyarak, dert yok tasa yok disiplin yok oh miss gibi. pve yaparkenki kadar stress yasamıyosun. Arenada öle işte, sinirsiz stressiz. Wc'nın yarısı kadarda skill istemiyo hem oh miss gibi. büyütmeyin su oyunun skill gereksinimini. Bakın sc2 betası var, bi deneyin burnunuz sürtsün, 2 güne hepiniz "abi rts sarmıyo benı iki saat base kur falan" diye gelirsiniz, bende bıyık altındıan gülerim yanı nolcak. np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Gökçen şu söylediklerinin manası olurdu, eğer cidden daha önce 1500 üstüne çıksaydın. "Lol çıkamadın noob" demiyorum, hiç görmediğin, fikrin olmadığı bir platformda "skillz değil ki, dertsiz tasasız" diyorsun ki ben hayatımda arena yaparken yaşadıgım siniri stresi kavgada yaşamadım. Çünkü kaybettiğin birşey var, sırf şu durum PvP PvE'dend aha zordur'a getirir işi. Çünkü çıkarken birilerini aşagı çekersin. Ve sen de yazarken diyememişsin zaten, agzın varmamış PvE daha zor demeye. Çünkü senin olayın ve şu an tartıştıgın şey bile o değil, sen sadece WoW Arenasını küçümsüyorsun e-sport olarak. Ama insanlar competetive olmayan bir platform'a dünya kadar turnuva organize etmez, ödül koymaz, sponsor olmaz yani. Ve tekrar diyorum, hiç arena yapmadın, hiç pvp gear'ın bile olmadı. Bir dene, bir gir olaya, ki warrior'sın, suratını yuvarlaman yetiyor, bir pvp yap sen bile fitil olucaksın yani kaçarı yok. Ve bagımlılık da yapacak çünkü wow'da birşeylerin risk'te oldugu tek ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 iyi abi illa buysa kac para pvp gearlı warrior, nedir yanı alalyım bı tane oynıyalım ondan sonra söyliyim bunları, 1800 mü istersin 2200 mü istersin kasarız dert değil. ömrüm billah oyun oynadım izleyince bakınca anlıyorum hangi oyun competetive hangisi değil. insanlar competetive olmayanoyuna sayısız organizasyon duzenler, önemli olması competetive olması değil populeritesi olması. pve daha zor pvp daha zor gibi hiç birşey söylemedim zaten su topicte arasanda bulamazsın, tek dediğim pvpsini abartığınız oyunun. abartıyosunuzda cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 oynamadan nası biliyosun zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 iyi abi tamam varmı satılık warrior? oynıyım veya hangisi en skilzz class onu oynıyım. cok ciddiyim. sonuc ne olucak 2200 olucna ratingim? siz yine abi cok skill istiyo arenası wow'un diceksiniz. gelin bi sc oynayın sc oynayın bakalım sizde o zaman? hayır girin bi pro mode quake3 serverına onu oynayın. anlatabildimmi demek istediğimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Abi sen beni battleground yaparken gördün. Yoksa hiç yok yani gördüğün ciddi bir arena maçı. 1800 benim şu an insanları boostladıgım rating, 4 kişiyi birden uçuruyorum şu an 5v5'te wispy akıl verdi diye, alayı silahları çekti adam olacaklar birgün. 2200 averaj iyi bir pvp'cinin rating'i. Ama competitive dediğin olay 2500+ gökçen. En güzel kısmı baya kafa kullanman gerekiyor, sen çok seversin olaya girsen. Micro skill'le sadece olmuyor yani. Tek istediğim bir gir gör, sonra laf söyle. Ve Xunn garantisi veriyorum ayar olucaksın yani ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Cleave setupları hariç (Sorry TSG's, Beastcleaves) Gladiator gayet de ulaşması zor birşey (3v3 için) Rank 1 apayrı hikaye. Bayağı mindgameler, çirkefe yatmalar falan giriyor işin içine en yakın takımda 100 rating yukarıda değilseniz. SC2 ne alaka bu arada. Elmayla armutu karşılaştırmayı pek seviyorsun cüce. Madem değindin, şu anda beta ladder'ın platinum (doğru mu ?) kısmındaki top 10'den pek çok insan da aktif wow oynayan gladiator bu arada. WoWriot bloglarından birinde çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 iyi de oyunun mekanikleri ve class dengesizlikleri yüzünden rage oluyosun arenada sadece, yoksa aa adam çok iyi oynadı diye rage olmuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Xunn senın garanti verecek forsun yok bu konularda uzgunum gülüm. ziledim valla oturup izlediyorum 2 senedir wcgde sağda solda, yok yani, valla abartıldığı kadar değil. iyi o zaman 2500 olunca ben, sen gidip adam gibi sc2 oynıycaksan eyvallah. yoksa cesaret edemiyceksin oynamaya asla. cok basit bişi söylüyorum yani, cidden elinizi kalbinize koyun, bi quake 3 ediyomu wow şimdi? etmiyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Ahahah elimi mouse'a koydum ve düşündüm, ediyor. Ettiği kısım taktik. Sen çoooook oldschool yaklaşıyorsun, herşeye öyle yaklaşıyorsun zaten gökçen. Ben SC2 zaten oynıcam, kafaya koydum. Ama benim için WoW>SC2 şu an. Ama WoW'da şu da var, takım oyunu? Kordinasyon arkadaşlarınla? İletişim? Hivemind? bunlar bambaşka yapıyor. Yoksa microskill'i wow'dan yüksek ÇOK oyun var abi. Konu zaten WoW herşeyden daha skillz değil. Ayrıca izleyerek arena'nın zorlugu hakkında fikir edinmene imkan yok, çok düz bir görselliği var dönen şeyin. Ama insanların beyinlerinde kırk tilki dnüyor bu süreçte. Ter içinde kaldık lan kaç kış gecesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 iyi bakalım bu sefer sözünü tut rating kas bana, sonra tekrar konusuruz. her seferinde böle bi gazlanıyosun sonra sönüyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 cüce sensible ile lemmings aynı oyun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 comptetive gaming=competetive gaming. yüzmdede madalya veriyolar cirit atmadada dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Gökçen rogue/mage/priest, bunlardan birini al yoksa sıkılırsın sen. Warrior'ını direk 5v5'ime alayım offpiecelerini alınca. Morten'le konuştum şimdi alsın offpiece'leri, az birz pvp gear kasalım ona gear dedik. Wispy geliyor zaten RMP yapmaya, oynayacak adam olsun ben yine Glad'ım yani, np. Rank 1 priestimiz var 3v3 için, sadece rogue lazım oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ahmet pvp yapcaz pvp yapcaz rog kas dedin hani nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 3v3 tür 5v5 tyir, sonucta silah almak icin pvp yapıyo olmıycam, adam gibi competetive arena yapmak için oynuyo olucam, bi işime yaramaz yanı dediğin şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 silahını al, yaparsın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar