aente Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bryntroll, the Bone Arbiter aldım dün, artık herkes kendiliğinden ölecek di mi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 World first shadowmourne geldi. Shadowmourne Warrior Shadowmourne DK Valanyr Paly TEH ORANGE CLEAVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 orange is fine, l2p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Birisi bana 2200 Rated silahların Arthas HC droplarından kötü olma sebebini açıklayabilir mi? Hadi Facerollmourne'u anlarım da bu ayıp yahu. Sevindik ettik 2.2k olduk diye pve silahları daha iyi. pfft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Dünyada kaç kişi 2200 silahları alabiliyor, kaç kişi Arthas HC kesebiliyor? Oyunda henüz Arthas HC silahı olmadığını hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 oraya gelene kadar kaç kişi 1800 olabiliyor, kaç kişide bone arbiter var diye sormak daha makul. gerizekalı oyunda mantıklı olan ne var ki pvp pve silahlarını kıyaslayalım. sc2 çıkınca o cdleri mikrodalgada patlatıp önünde kafa sallayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 3v3 Cyclone EU BG'de 325 takım 2200+ olabilmiş. Düz hesap 350 diyelim, 1050 oyuncu 2200 silahlarına erişebiliyor aşağı yukarı. Earthen Ring - RP Ravencrest - PvP Runetotem - Normal Shadowsong - Normal Shattered Hand - PvP Silvermoon - Normal Skullcrusher - PvP Spinebreaker - PvP Stormrage - Normal Stormreaver - PvP Stormscale - PvP Terenas - Normal Thunderhorn - Normal Turalyon - Normal 14 sunucunun oynadığı Bg'de 1000-1500 kişi arası yani. Çok efsane bir rakam değil ki? 14 sunucuda nereden baksan ortalama 6 bin oyuncu olsa (ki fazladır eminim) 84 bin oyuncu ediyor. %5 bile etmiyor o silahlara ulaşanların sayısı. Hadi onu geçtim. 1800 silahlarını alana kadar karşımıza Bone Arbiter'lı adamların gelmesinin izahı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Evet o BG'de 1500'ü geçtim 150 kişinin Arthas silahı alması 3-4 ayı bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 E kolaysa 2200 olsun onlar da madem 3-4 ay bekleyeceklerine? Ah pardon. PvE is seriouz bsnzz.Sometimes there is fire. Get out of the fire. Anlamıyorum PvE > PvP olayını. Daha iyisini değil, eşitini istiyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 2800 rating e falan aynı ayarda silah koysunlar aslında onu alan da bu turuncu silah kadar emek vermiş olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 2800 ile title alıyosun zaten ve %310 mount. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ee ordaki adam da zaten o kadar kasınca pve title larını alıyor mountunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Pve çook zor ama çoooook zor. Tamamen hakları. Title da, orange da, mount da analarının ak sütü gibi helal. Kaka pvpcilere daha düşük level silah ver yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 pvp hiç bir zaman legendary item alamyacak bunla yüzleşin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Kaçırdığınız şey turuncu isteği değil. Arthas silahları ile aynı level'da silah alabilmek. Ama ona da hakkımız yokmuş. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 2800'e aynı ayarda bir silah istemek gayet mantıklı evet, ama kalkıpta 2200 silahlarını Arthas hard mode ile bir tutmak komik. 2200 çokta ağım şahım bir rating değil PvP için sonuçta. PvE'de arthas normal kesmekle hemen hemen aynı miktarda emekle yapılabilen birşey. Dahası Arthas hard kesen adamların nerdeyse hepsi, 2500 rating'lerde takılan sağlam PvP'ciler aynı zamanda. Madem 2200 rating almak çok zor ama PvE çok kolay, sizde PvE'den alıverin kolaycana o silahları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 FreEmoon said: 2200 çokta ağım şahım bir rating değil PvP için sonuçta. LINK ACHI! :p Neyse. Bu tartışma uzar gider. Blizzard da haklı pvp oynayan 1 ise pve oynayan 4-5 bu oyunda. Haliyle pve kitlesini hoş tutması mantıklı bir ticari hamle. Eh zaten PvE dengelerini düzeltecez diye PvP balans'ın içine sıçan da onlar. Benim equal weapon! diye ağlamam en başta yanlış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 belli derecelere turuncu silah verilebilir aslında ama blizzard zaten bunu öldürseler yapmaz cok ağlayan olur. benim dediğim şey 2800 rating olana da LK heroic ayarında silah verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 turuncu olayını yanlış anlamışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Açıkcası silah konusunda derdim yok yani PvEde oyunun en bi bossunu kesen adam oyunun en bi silahına sahip olur orası mantıklı. Ama aynı adam sadece PvE yaparak PvPcilerin her türlü armoruna ulaşabiliyorsa o yanlış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 yanlıs, ne ka ekmek o ka kofte. 2200 ratign kasmak bencede 25 kisinin bir araya gelip lich king kesip, %30 ihtimalle silah düsürüp sonra o silahı 6-7 kisinin arasında almakla aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Adamlar bizi hala 213 level trinketlara hapsetmiş. Şaka gibi zaten. Sırf o yüzden gittim Human yaptım Dwarf Warrior'u. Death's Verdict ve Saurfang trinket takıyorum. Hali hazırda pve yapıyorsanız bildiğin rating booster itemlar alabiliyorsunuz ki saçma birşey bu. Ha en azından silahları ayırsalar; Pvp silahlarına (Cannot Equip in Dungeons & Raids) Pve silahlarına (Cannot Equip in BG & Arena & Wintergrasp) dese /profit. benim derdim o adamın pve'den aldığı silahla arenada avantaj sağlaması. yoksa 5436453 dps silahla vursun arthas'a. no problemo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 blazkowicz said: FreEmoon said: 2200 çokta ağım şahım bir rating değil PvP için sonuçta. LINK ACHI! :p Ben PvP'ci değilim dahası 2200 ratingide küçümsemiyorum, ama bir BG'de 1000 kişinin sahip olduğu bir rating'in çokta abartı bir rating olmadığını rahatça söyliyebiliyorum. Arthas normal kesmeyide küçümsemiyorum, ama kimseye Arthas normal kestik diyerek hava atamıyacağımıda biliyorum. Arthas normal kesmek hemen hemen eşittir 2200 ratingtir bu oyunda. Ve item levellarıda o sebeple aynı ayarda olması normaldir. Niye 2750-2800 seviyesinde PvP itemi yok derseniz işte orda sonuna kadar arkasındayım PvP'cilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 2800 çok uçuk bir rating. ama evet 2500, 2600 falan ayarına tier 3 silah ekle o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar