Wispy Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 İyi warrior snap kullanmayan mage'i keser. Snap kullanmak da luzırlıktır duel'de. Dipnot olarak koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Pet yada clone kullanmıyorsa mage, yenmeli warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Duelde snap vs. kullanmak ayıp zaten. Bizim paladinler bubble bile kullanmıyor sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 warrior herşeyi kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kırmızı potion yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Niye ayıp ki? Warrior neyi kullansa ayıp kaçıyor o zmn duelde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 mage frost bolt atmazsa warrioer yener! o kadar yerleşmişki yenemeyeceğ, bu yuzden house rule gerekiyo. nedir abi yok öle bi durum yanı, basit iste yenemiyo. 36 yarddan frost botl ata ata yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Gladyatör mageleri kesemesem de 2k rating'e kadar olan ortalama mageleri alabiliyorum ben adamlar Snap basmadıkça duel'de. Neyin 36 yardı bu arada? So Vanilla demek istiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 vanilladaydı 36 yarddan r1 frostbolt ile kesmeler. şu an gayet çatır çatır kesebiliyorlar. özellikle 36 yarddan frosbolt atmaya kasanları ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 havamda günümdeysem warrior'u staffla kafasına vurarak keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Warrior'da charge yok zaten. Intercept ayıp, günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Tabii canım spell reflect de buglanmış 2x dmg yiyolarmış açınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Hayır bütün duel boyunca second wind açık rootlar yüzünden. Ama o rootları kullanamıyorsun ki. Warrior'a kesinlikle root atmaman lazım elinden geldiğince. Procları kullan, snarele ama rootlama.Açıyor reflect'i otuyuyor içinde regen'le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Zavallı warriorlar ya, ne kadar çaresizler pvp de : (((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Dönen warrior en tehlikeli warriordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 reflectten büyü yiyosanıaz o sizin ayıbınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Reflect'ten büyü yemesen de momentum yiyor yesen de. Çünkü charge intercept cooldownlarına zaman veriyorsun onunla koşarken, küçük intervallerle reflect kullanarak sıfır FB yersin zaten. Baktın sıkıştın stormlol. Ha ama bu eski kurallara göre. Ben de clone çıkarıyorum artık, reflectleri götürüyorlar, ahı gidiyor vahı kalıyor warrior'ın. Pet her zaman overkill benim kadar iyi mageler için. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 xunn seni kalkanıma dekor yapardım s2 de olsaydık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Abi s2'de icebarrier'ımı kıran warrior yok, manyak mısın? Tam orta malı oldugunuz dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 http://i128.photobucket.com/albums/p163/gbd270/stunherald_final.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ya bundan sonra sezon gelmez dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Son sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 tüh ya paladinle bi sezon oynarım diyodum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ahahaha Priest mass dispel attı adamın bubble'a, bubble resistledi ama gidip UA'yı dispelleyip yattı. GOOD MECHANICS PRO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mechanics are fine l2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar