Wispy Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Cüce'nin 51th talent böyle basit bir skille negate ediliyoruna ithafen: Penance: Interrupt ediliyor. Wolf: Fear'lenebiliyor Tremor down'sa Shadowdance: Full CC yiyebiliyorsunuz BW: Disarm yiyebiliyorsunuz Chimera SHot: Spam Dispel'le tamamen negate ediliyor, bön bön kalıyorsunuz. Gargoyle: Shackle'lanıyor, Loslanıyor. Starfall: CC'lenebiliyor Coordinated Burst'lerini görelim bakalım TSG'lerin. Tek yaptıkları Silence+Bladestormdu şimdiye kadar. Hala gülüyorum ya. BLADESTORM NVM LULZ DENIED YOUR BURST WITH SHS DISMANTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sırada mobility nerf var warriorlara ya da unrelenting assault'a bi makas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tRGDcwOxBzY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Masquerade said: sırada mobility nerf var warriorlara ya da unrelenting assault'a bi makas. AHAHAHAHAHHAHAHAH SUNA NASIL GÜLDÜM BELLİ DEGİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 WISPY HAHHHAAHHHAHH abi uzum zamandır izlediğğim en iyi video ya AHAHAHAHHA süğper olumş shadow priestte altıma sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 evet onu da izliyodum simdi de sp çok iyi ya nası gülüyo adi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Wotlk başında kastıım 156 dps daggerlı sadece grim tollü olan rogueumu shs yaptım da. İnsan gibi değil ahah, dbwli huntardları falan kesiyorum shs sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 tamam da 2 tane gri dagger + grim toll le zaten 2k dps yaparsın rahat dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 İyi de o daggerlar t2 wrathful olsa 3le çarpılır heralde vurduklarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 daha da buff gelicek sub a onu bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi ESPİ kısmında yarıldım videonun ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ben de sesli güldüm ESPİ ye : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=C9nxCda3CtA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 AHAHAHAH charge-bladestorm=profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ohahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Kısa ve öz bi soru wowa pvp için başlanır mı şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ben düşünüyorum aynısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 PvP'si daha iyi olan bir başka oyun yok ne yazıkki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 1570 lik takıma taktik mi yapcaktı 2.4k lık takım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 haha video güzel gene de :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ahah video super offf bunun aynisini xunn'a yapmalarini isterdim olay sonrasi ne eglenirdik guild chatte bu arada hastasiyim su herifin vent konusmalari super hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Chromaggus serverinda olan var mı ? Veya Reckoning nasıl BG bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Popeye said: bu arada hastasiyim su herifin vent konusmalari super hahah AY KEN SITORM DÜD AYM FAKİN SITORMİN DÜD abi bu ne ahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ahaha harika herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Adam #1 in the world zaten. Sırf takım olarak değil, kimilerine göre en iyi warrior ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar