Wispy Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Burada bana koyacak warrior'ın olduğunu pek sanmıyorum mejt : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 OF çok iyi ağladım burada tabii duydu sesimi Blizz. Bir de bildiğim kadarıyla dismantle shieldwall'u bozmuyordu son bir kaç patchtir. Daha geçen gün konuştuk en azından bladestorm disarm edilebilse yine bu tsglerin olayı bitecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 beybladedeyken sheeplenebilsin güzel olur disarmı harcamak istemiyorum yıhyıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 dk'lar bladestorm'dayken cart diye çekiyolardı warrior'ı.. Ayrıca saçma sapan bişi olmuş büyük ihtimal iptal ederler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ahahaha warriorların yorumu; said: going to quit if this goes live. ZHAHAHAHA COORDINATED DAMAGE MATE! diyolardı. Madem koordine rogue bs'de gelemeyecek şekilde koordine ol lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abi afedersinizde, sizce dismantle'ın cdsi bladestormdan üşükken mantıklı böle bi nerf? direk silicekler yanı 51 puan talentını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ses said: said: Arms * Bladestorm: Warriors can now be Disarmed while under the effects of this ability. bambaşkaymışsın blizz. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA NOLDU LEN WARRIORLAR HA GRALDINIZ NOLDU? ONE BUTTON CLASS HE NOLDU? oh be rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 @ Cüce BS açacağı zamanı/yeri ayarlasınlar bir zahmet. Oyun boyunca one target gibbing yapan adam da ağlamasın QQ 51 POINT diye valla. paladinleri stun atabilir, pillar arkasında chains yersin falan. Koordine olsun azıcık, spor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 aynen valla cüce 51 puanlık talent demişssinde ben de pain suppresion koyuyorum fakat gene ölüyorum. ben de kaldırayım bufflamaları lazım. bi yanda talent veriyorum 51 tane %40 damage reduction, bir yerde level 10 da mı ne gelen bubble. /discuss işinize geldi mi düz bakmayın şu olaya abi. her takımda rogue varmış gibi konuştun. onu da geçtim. rogue dibindeyken açma ozaman BS yi, kolaydı çünkü prieste nüküp tek strangualtte yatırmak. koordine olun abi, 3 kişinin götü çatlıo bi delikten kaçıcaz diye, diğer taraf W + 1 + 2 + 3 adam alıo. eet bırakın oyunu şimdi etrafınıza bakmak gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sayfalarca mage in interceptleyip adamları bozması gerektiğinden iyi cc yapması gerektiğinden cyclone yerse yüzüne tükürülmesi gerektiğine kadar çok değerli yorumlar okuduk. roguea dismantle ı erken kullandırmak yada bs açacak warriordan uzak tutmak henüz yazılmamış. şaşırdım. 51 puan talent konusunda da, ilk örnek değil bu. druidlerin tree form u, ice barrierin dispellenmesi ve milyon tane benzer örnek 5 yıldan beri oyuna dahil. hiçbiri yok olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 çünkü chains of ice/silence spam nük so pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 İnş. livea geçer şu nerf. Üzerimde warrior/hunter/rogue varken benim 51 talent point penanceım 4.5k healliyor 3 tick, warriorun msi de o kadar vuruyor. Ki overpower yemezsem 4.5k o da. Ama bladestorm adam gibi açıldığında dünyaları vuruyor ve penanceım gibi interrupt edilemiyor(du). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 valla earth shield'lar tıkır tıkır dispelledniği zamanlar hatırlatırım resisit gelmişti. derdim değil disarm olsun sorun o değil. Ama bi taraf offensde diğeri onu kontrol altında tutmaya calısıyorsa, kontrol edenin ya baska seylerden feragat etmesi lazım, yada her offensi kontrol edememesi lazım. dediğim buydu işte, disarm/dismante cdsi bladestormdan az. ya sorundğeil zaten chain takarsın bişi yaparsın zaten, cok abatyarsa stronghold gountlet takarız np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 boşuna heveslenmeyin gelmez o .. Rogue dibinde olmucakken atıcakmış da fln filan.. Cloak of Shadows açıp ver dismantle'ı bladestorm'da kes warrior'ı di mi.. RMP'lerin çoğu Warrior'ın üstünde kalıyo ztn çoğunlukla, neden bahsediyosunuz Allah aşkına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 zahaha cloak of shadow açıp dismantle atacakmış. zhahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ARKADAŞIM VERSİN WARRIOR FEARI, ARKASINDA PALA HOJ CAKSIN ROGUE'A NE BILEYIM DK LEAP/STUN ATTIRSIN PETINE YA DA CHAINS OF ICE ATSIN. YOK OYLE KAFA YUVARLAYIP LOLOLOLOLO DONUYORUM PRIESTIN USTUNE OMG NE KADAR PRO VURUYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 dEaThMooN said: CC üstünlüğü olan taraf sizsiniz .. Eğer mage'iniz cc de kalıyosa yazık yani.. Cyclone'a bi tane CS oturttu mu geçmiş olsun .. =) Peelleme üstünlüğü olan taraf sizsiniz .. Eğer warriorunuz bs de disarm yiyosa yazık yani.. Rogue'a bi tane hamstrin oturttu mu geçmiş olsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 deadwoll said: dEaThMooN said: CC üstünlüğü olan taraf sizsiniz .. Eğer mage'iniz cc de kalıyosa yazık yani.. Cyclone'a bi tane CS oturttu mu geçmiş olsun .. =) Peelleme üstünlüğü olan taraf sizsiniz .. Eğer warriorunuz bs de disarm yiyosa yazık yani.. Rogue'a bi tane hamstrin oturttu mu geçmiş olsun .. abi RMP oynuyosunuz hala ağlıyosunuz ben ona şaşıyorum .. Nerdeyse TSG hariç her setup'a karşı üstünlüğünüz var .. Ofansif oynarsanız Warrior'a hiçbirşey yaptırmazsınız .. ps : TSG oynamıyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Yalnız şöyle bir gerçek var 3v3te karşımıza gelen 10 takımdan 8'i tsg ve türevleri. Ayrıca sebil gibi shadowplay setup türedi, farkettiyseniz gelip kimse onlara birşey demiyor; çünkü yaptıklarına bir şekilde karşılık verebiliyoruz, skill konuşuyor vs. TSG ve türevleri yani warrior ve yancıları olduğunda skill ve karşılık verebilme söz konusu değildi ama şu nerf ortaya çıkana kadar. Dün mage şöyle yapsın böyle yapsın demek kolaydı herkes için, bugün de bizim için warrior şöyle yapsın böyle yapsın demek kolay. Çünkü aslında bunu yazarken bir yandan pis pis sırıtıyoruz nerf livea geçtiğinde olacakları düşünerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 aeçfmöaçösmdaçsd adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 harbi ha dün mageiniz cyclone yiyiyosa charı silsin, priestiniz pillardan cıkıyosa poposu düşsün deniyordu. warriorlarda rogue'u cc/peel altında tutarken kullansınlar skillstormlarını artık. ayrıca rmp gücsüz demedik yav. rmp gayet iyi setup. skillcapi yüksek. itirazım tsg gibi skillcap yerlerde olan setupların çok daha kolay arenada birşeyler başarabilmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Masquerade said: warriorlarda rogue'u cc/peel altında tutarken kullansınlar skillstormlarını artık. AHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 roguelar da peellenmiyor der şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 clos açıyolar adam haklı. nerf clos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 warrior peel/cc yapsın olarak anladı muhtemelen. haksızda sayılmaz bence. dk veya druidi ek olarak not düşmediniz. size söyleyecek lafım yok. sizin hatanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar