trix Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 warrior+priest olmaz ya, cok denedim ben olmadi. warriorda soyle bir olay var, bladestorm harici oyle asiri burst veren bir skill yok, yavas yavas kesiyor. o yuzden her class gider 2 dps olur ama warrior olamaz ya. toplamda 4, 4.5 snlik stun ve fear disinda herhangi bir cc`de yok. priesti sen healer gibi dusunmeyeceksin, cunku bir healer gore inanilmaz hizli burst cikartabiliyorlar o yuzden mage, rogue gibi classlarla uyumlu. zaten ret pala, hunter, enh shaman falan bile 2v2`de nadir de olsa yanlarina priest aliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dEaThMooN said: Nature's swiftness'ı ben paladin'in sacred shield'ına saklıyorum misal. Eğer onsuz atabiliyosan tabii at yine cyclone'u. Ama genelde pillar yapıyolar sacred shield açtıklarında.. nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 divine plea işte ya kafa mı kaldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 divine plea`ya falan saklarsin ama sacred shield neden ki? priestlerin shield gibi birsey degil mi o zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yanlış yazmış işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 işte saklamıo hacı sacred shield i çıkar yerine divine plea koy :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Dün can sıkıntısından arkadaşların 5on5 teamine girdim 4dps. Resto shaman, sp, destruc lock, mage, rogue 2500 MMR'da healerlar maçın 20. saniyesinde blanket silence'da yatıyor, komedi. Priest'te başlıyoruz. Paly is interrupted diyor mage, hop adama dönüyoruz holy school açılmadan yatıyor. Adam gibi 3s bulana kadar bunla eğlenicez artık :/ Yalnız bu team hopping olayını kaldıracağız diye personal ratingin 1000'den başlaması, özellikle takım 2000 falansa çok can sıkıyor. Win başına 47-48 başlayıp 30'a düştü personal artışı. Takımı yakalamak çok sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 200 maç falan sürüyor duruma göre eşitlenmek. Böyle 1-2 puan falan sürekli kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Elem shaman oynayan var mı hiç? BGlerde free kill olmama taktiği istiyorum :P Daha 700 resi falan var 15 15 biten maçlardan bıktım. Haste olmadığından her heal cast denememe interrupt yiyorum istisnasız QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 dedik zevksiz diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 uzaktan uzaktan çalışcan :D .. kalabalığı gördün mü de atıcam totemi geçicen ghost wolf'e kaçıcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Dremlock diye bi shamanın 4. videosunu izledim world pvp action sırf, gittim aynı taktikleri uyguladım. Şimdi arkaya "SAARYUUKEEN" diye bağıracak addon kaldı tek ihtiyacım xD Özellikle av'de field of strifeta maç başı 3-4 kb alıyorum direk haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 aha middle farmer. get out of my av. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 I FUCKING HATE TSG FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUU- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 I love 4 dps muhaha. Eğer hunter olsam çok daha kolay olurdu target switchlemek. Patch gelsin, shadowstep oynarız artık. Team rating 2100 oldu neredeyse ama personal 1650 :/ Sistem çok tırt ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 özendirme wispy. tekrar başlayasım var zaten. hunter iyi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hunter iyi epey iyi hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Phae said: I FUCKING HATE TSG FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUU-qft oyundan soguttu vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Hunter tarihinin en güzel günlerini yaşıyor olabilir. Hem PvE'de hem PvP'de son derece sağlam ve etkili bir clas oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Pvp'de iki specle birden faceroll yapabiliyor. Daha tırt yapamazlardı diyeceğim geliyor ama korkuyorum, sonra Wild Ghostcrawler Appears! Ghostcrawler uses buff. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hunter = mage+warlock+warrior. survival hunterlar affli warlock gibi dot dizer, mmler arp abanir giderler, e zaten cc'nin alasi var blink gibi disengange var. böyle class yok yani su an, imba direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Dün gece 3v3'te gelen tsg ve hunterlardan sonra wowu bırakma noktasına geldik takımca. Adam kızarıp büyüyor dakkada 15sn hiç birşey yapmadan survival kasıyorsun, hiç bir ccsi birbiriyle dr'a girmiyor ama biz gariban rmplerin bütün ccleri drlı birbiriyle. Warr pala druid falan geldi dün 5-6 maçta adamların tek yaptığı paladin sheepten çıktığında magee cyclone atıp cdleri açıp bana koşmak. Pure skillz 2200 adamlar, eminim ventte çok iyi koordine oluyorlardır MAGE CYCLONED PRIEST PRIEST PRIEST GJ REALLY YEAH THIS IS COORDINATED SHIT MAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 analstorming buz hokeyi final maçı sonrası: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 o hatunun seksi resimlerini istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 tsg ile rpm ye karşı ne yapıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar