deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ne varsa magic dispelde sdasfa bugün bir ua dispeli 18k critten başlıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 We out dmg in your dmg, so you can nuke while you nuke = Unstable Aids. "Warlock oynuyorum, of nasıl skillz fearlar spamliyorum, kendimden sheep'i instant dispelliyorum bence çok iyiyim. :))))))))" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bişey sorcam kaç tane fear var lockta birbirinden bağımsız dr'ı olan, adam fear üstüne fear spamlıyor bir kere dr'a girmiyor nerdeyse lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 pro oynuyodur fear-lolcoil biraz bekleyip tekrar fear yada howling blast(bu muydu ismi lol) vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 howl of fear mı ne aynı dr değil mi yahu değilse saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Howl of terror. Onun dr'ını yiyim, tek saniyelik fear'ı bile bastıklarından, ben tek fear yediğim zaman klavyeyi mouse'u bırakıp alkış tutuyorum warlocklara sinir stres yapmıyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Sub.a buff geliyor, cataclysmde gelcek yazmıştım geçen bi postta adamlar düşündüğümden erken davranmış. Zaten Kalimist bir haftadır falan shsydi, heralde içerden haber alıyorlar sadafasd RMP'ye kan gelecek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 2vs2 de 3 kişi oynuyoruz şeyi sorucam ben,bu geyler 120 maç yapmış ben 20 maç yapmıştım bana bu hafta puan gelmedi,nasıl bir oran olmalı ki puan gelsin? nedir onun olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 10% oynaman gerekiyo yanlış hatırlamıyosam. bizde de bi garip oldu ya, 2v2de 3 kişi var diğer ikisi oynarken team rating artıyo ben oynarken maksimum 11 puan gördüm, 5-6 puan kazanıyoruz yenince kaybedince -18 falan gidiyo noluyo böyle ya? team rating 1700 falandı, benim ve diğer arkadaşın personal 1500lerde MMRde 1600 falandı. niye insanlar bizden puan alıyo bizim çok gidiyo da bize gelmiyo? eeh dedik çıktık takımdan lol yarın 0dan başlicaz falan artık anlamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Takımla alakası yok, mmrınız team ratiniginizden düşük olduğu için puan az gelir, mmrınıza eşitlemeye çalışır oyun team ratingi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 sanırım takıma sonradan adam aldınız team rating atıyorum 1400 falan iken o 1000 den basladı esitlemek icin kaybedince fazla gidiyor kazanınca o fazla alıyor sen az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 hmm anladım, çok sinir bozucu bi olay ya bide 2 günde eşitlenmedi 200-300 ratinglik farkı. gerçi 60 maç falan yaptık heralde ama sıktı yani hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 deliricem arms warrior (ben) holy pala eleman arena yapıoz.. 1770 olduk simdi 1650ye kadar düştük.. rog priest, priest mage gelio sürekli bi yapamadık 1800.. hos bende byrntoll var ama mace yada sword alsam mı ki diorum.. çıkamadık nası kesilir bu setuplar yaw.. edik: 1065 bende 980 küsür palada resi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Priest mage'i ezmeniz lazım. Eğer paladin strafe + dispel gibi basit bir görevi yerine getirebiliyorsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 valla holy paladin değil ama resto druidle çok 2v2 yapmışlığım vardı. rogue+priest'te genelde mana burn switchleri harici rogue'a tunnel, manası azalınca prieste switch yapıyorduk. mage priest büyük problemdi ama, onda da sword&board takılcaksın bol bol, yani spell reflecti düzenli kullanıp, üstüne shield slam ile buff sileceksin mageden. şanslıysan arada ice barrier düşüyor, sana kolaylık oluyor eheh. onun haricinde mage+priest çok büyük bela, gerçi iyi holy pala+warrior takımlarının mage+priestleri yaşatmaması lazım. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 2v2'nin en rahat ve faceroll setupı WAR HOLY PALA bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mage priest olarak alabildiğimiz nadir setuplardan Warrior Druid. Sistematik bir şekilde 3 kere kesiyoruz druid'i ama indiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 mgae priest oynuyorum ben de 2v2de, rating falan düşük ama warrior+paladin oyunları paladine bakıyo daha çok. warriorsan biraz dendiği gibi shieldle takıl, zaten 2 charge arası reflect oldu mu mage adam gibi damage vuramaz. HoF bikaç saniye dursa baya baskı kurarsın mage üstünde, hof indiğinde de charge+reflect. mage/priest olarak druidli takımlara ne öneriyosunuz peki ya? druid kesemiyorum resmen mage olarak. bide shamanlar da baya sorun yaratıyo. warrior+shaman geliyo bi wind shear bi pummel yok grounding yok reflect baya sinir oluyorum :D edit: paladin kısmını unutmuşum. paladin olarak mage los etmek baya kolay zaten. bi adım hareket edip dispel/hof/heal falan atıyosun zaten. iyi paladin geldi mi baya kanser ediyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 olay abi warriorı frost novadan çıkartmadan druide full nuke, o kadar gfdhf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 DSAJASFGKSA Az önce AB'de 1600:1590 bitirme achisini kasan bir premade geldi. Herifler 2:2 tutup mineda beklediler son anda caplemek için falan. Imba leet skillerim ile mine'ı nincaladım ve oyun herifler için boka sarmaya başladı. Achi yapalım derken bize yaptırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 az önce 25 dakkalık bi oyundan çıktım, yenildik. warrior/druid. warrior full nova+sheepte ama druidi kesemiyorum lol. bi yol yordam gösterin. resmen adamın hotları beni outheal ediyo, ring of valorda bide bi pillardan öbürüne koşuyo hotlarla hissetmiyo damageımı lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hotsuz yakalayıp freeze/cs ile shatter combosu yapıcan, priestin asistleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Priestsiz olmaz o nuke. Ki yine bir seferde inmez druid. Önce barkskin, sonra trinket, eger çabuk olamazsanız yine barkskin falan açar inmez. Çok fazla "if" var mage priest'te. Warrior sheep dr'sız değilse nuke atmıcaksın bir kere, kitelayın, pillarlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi senin priest hiçbirşey yapmıyor mu yahu, bir mana burn atar bir holy fire+smite+sw:death falan sallar. ben novadan sheepten cıkamıyordum mage priestte, kuduruyordum resmen öyle böyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hic olmadi sopayla kafalarina vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar