Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Arena, BG, World PvP Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

10% oynaman gerekiyo yanlış hatırlamıyosam.
bizde de bi garip oldu ya, 2v2de 3 kişi var diğer ikisi oynarken team rating artıyo ben oynarken maksimum 11 puan gördüm, 5-6 puan kazanıyoruz yenince kaybedince -18 falan gidiyo noluyo böyle ya? team rating 1700 falandı, benim ve diğer arkadaşın personal 1500lerde MMRde 1600 falandı. niye insanlar bizden puan alıyo bizim çok gidiyo da bize gelmiyo? eeh dedik çıktık takımdan lol yarın 0dan başlicaz falan artık anlamadım bi türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

deliricem arms warrior (ben) holy pala eleman arena yapıoz.. 1770 olduk simdi 1650ye kadar düştük.. rog priest, priest mage gelio sürekli bi yapamadık 1800.. hos bende byrntoll var ama mace yada sword alsam mı ki diorum.. çıkamadık nası kesilir bu setuplar yaw..

edik: 1065 bende 980 küsür palada resi var
Sosyal ağlarda paylaş

valla holy paladin değil ama resto druidle çok 2v2 yapmışlığım vardı. rogue+priest'te genelde mana burn switchleri harici rogue'a tunnel, manası azalınca prieste switch yapıyorduk. mage priest büyük problemdi ama, onda da sword&board takılcaksın bol bol, yani spell reflecti düzenli kullanıp, üstüne shield slam ile buff sileceksin mageden. şanslıysan arada ice barrier düşüyor, sana kolaylık oluyor eheh. onun haricinde mage+priest çok büyük bela, gerçi iyi holy pala+warrior takımlarının mage+priestleri yaşatmaması lazım.

edit:typo
Sosyal ağlarda paylaş

mgae priest oynuyorum ben de 2v2de, rating falan düşük ama warrior+paladin oyunları paladine bakıyo daha çok. warriorsan biraz dendiği gibi shieldle takıl, zaten 2 charge arası reflect oldu mu mage adam gibi damage vuramaz. HoF bikaç saniye dursa baya baskı kurarsın mage üstünde, hof indiğinde de charge+reflect.

mage/priest olarak druidli takımlara ne öneriyosunuz peki ya? druid kesemiyorum resmen mage olarak. bide shamanlar da baya sorun yaratıyo. warrior+shaman geliyo bi wind shear bi pummel yok grounding yok reflect baya sinir oluyorum :D

edit: paladin kısmını unutmuşum. paladin olarak mage los etmek baya kolay zaten. bi adım hareket edip dispel/hof/heal falan atıyosun zaten. iyi paladin geldi mi baya kanser ediyo beni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...