Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Ya ben anlamadım bu warlock setleri çizen eden adam başka birimi yoksa kıyakmı geçiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Blizzardın oğlu warlock diyoruz, inanmıyorsunuz. Şaka bir yana warlock konsept olarak en kolay set çizilebilen class druidle beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ben daha iyi çizerim alayını. Üzgünüm. Patide 10 tane adam çıkar daha iyi tasarım çıkarabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 niye üzgünsün bence sevinmn lazım kötü bişey mi bu fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Dimi? Almıyor ake işe creative director olarak. Scrub scrub herifler aynı gearlı 3 sezon gezdiriyorlar yazık be. Paraları mı yok yani, altından dağ üstünde oturuyor herifler şu hale bak, renk degistir geri kakala, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 PvP'de herşey güllük gülistanlık bir tek setlerin grafikleri mi sorun oldu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Abi setlerin görünüşü benim performansımı etkiliyor bunu farkettim ben adghasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Bence şu item design olayını free lance iş olarak versin dışarı artık adamlarda üreticilik namına bişey kalmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 dışardan iyi 2-3 isimle çalışıp süper bir olay yapabilirler aslında. hani markalar gidip yeni sezon ürünlerinde gidip kendi kadroları haricinde iyi tasarımcılarla kreasyon çıkarıyorlar şekil yapıyorlar o hesap bir şey yapsalar gayet de süper olabilir. cataclysm'de de bok gibi tasarımlarla gelmesinler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ya güzel fanart yapanlardan işe alsalar falan. bi de oyunu iyi bilen arenaci/pveci alıp developer yapsalar süper olur. ghostcrawlerı ne getirdiler anlamıyorum herifin bir başarısı da yok yani geçmişinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bence çıkarıcak grafik kalmadı. oyunda okadar çok item var ki, ben düşünemyiroum mesela malzeme yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki. gibi oldu dediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3kRmR3hoU8s&feature=player_embedded kanser sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 arenadan cık daha iyi 5frost mage görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Of aids. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 AHAHHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ZZAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Of mode: on gelsin artık yeni sezon 2 haftadır 1 kere icc toc25 temizledim bir de daily randomları daily bgleri yaptım sadece. 0 eğlence. BG yapmak istiyorum 10dk+ sıra bütün aptallar toplanmış o da yetmiyormuş gibi. Adam strandda tankın yanında duruyor yolda kimse yok eşek kadar kapı var yıkılacak mal mal bakıyor. Of mode: off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Az kaldı abisi az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 çok var daha ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ne kadar var bakmadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 3 günden hallice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 YUH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Merhaba arkadaşlar, triumph emblemler ile warlock karakterime güzel bir furouis set dizdim. Lakin net'ten bu karaktere hangi talent vereyim dediğim de dağıldım. Şu anda en popüler pvp talent'i nedir lock'lar için, bir de resillience'ı kaça kadar çıkarmak gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Resilience sana kalmış Talent' da affliction mı olucaksın destro mu ona karar ver, ondan sonra talent bulunur. Farklı şeyler çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar