HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 laf sokuyor bırak takılsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Millet şok oldu mlg orlando'da rmp vs rmp'de button bashers'ın mage'ine swd oturtunca priest. Turnuvada böyle birşey olmadı zaten başka ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Sezon 8 bu hafta geliyormu ? Birde yeni sezon itemlerine bakabileceğim bir site verebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 19unda sezon bitiyor 26 sında yeni sezon başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Kyaltie said: Birde yeni sezon itemlerine bakabileceğim bir site verebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ^http://www.mmo-champion.com/index.php?page=917 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 o paladin setini ustune para verseler giymem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Düzgün bi fist ve staff yapmışlar sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 valla o değilde sonunda adam akılı shield yapmışlar önceki neydi ya puahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 S4 setleri gibi rezalet olacaksa nolur yapmasınlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 s4 setleri fena değildi ya, warrior, paladin setlerini falan hatırlıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Rogueunki gayet rezaletti yani..Gerçi relentless falanda baya çirkin.Druidimden soğudum ayrıca.Druid pvp setleri 0.Hani uğraşsalar bukadar kötü çizebilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Set gözükmüyor ki Druid'de. Ağaç hep aynı ağaç, ayı hep aynı ayı. Bu yüzden druid bırakanlar var. fsdghj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Druid setleri nelflere göre dizayn ediliyor da ondan, öküze altın semer taksan öküz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 abi yapmayın etmeyin şu expansionda en iyi druid setleri pvp setleri bariz bi şekilde bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bayılıyorum armory e ya ahah acc kapalı burdan hasret gideriyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 O s4'ü diyor da taurende çok çirkin duruyor bütün setler, gözüm acıyordu druidi ne zaman tauren forma soksam. S2 sonu-S3'te nelf druidim vardı zaten s3 seti güzeldi, sevmiştim classı. Sonra wotlkta dedim tauren açayım, horde olayım cehennem azabı gibi. Zaten oyun stili değişti classın 10 tuş + positioningden ibaret kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Twisting Nether a geçtik 2-3 saat önce.Stormscale'de voa kurmaya çalışırken milletin Yell i bile spamlaması canımıza tak etti sonunda.Trade channel tamamen kullanılamaz durumda lol.Artık Yell den spamlıyor millet.Hani nerde çokluk orda bkluk lafı tam Stormscale için söylenmiş.Dahada gelmem :) Twisting Netherda Türk yoğunluğu dikkatimi çekti.Bir kaç güne server ne durumda yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 AAA TN'ye mi geldiniz. Buyrun gelin gülte. 1800 priestimiz, mageimiz var. TBC Glad görenler var, ufak çaplı pve guildimiz vs. Akıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Masq nick nedir.Bizim arkadaş Destination guildi varmış onda officer.Baya gazladı gelin takılırız vs diyip :) ondan geldik yoksa hiç aklımızda yoktu hehe.Sen bana guild adını söyle partnerimle birlikte geliriz. Bizim arkın arena takımının adı süper yanlız http://eu.wowarmory.com/team-info.xml?r=Twisting+Nether&ts=2&t=Emre+bikere+para+wer+amk&select=Emre+bikere+para+wer+amk ratinge bak isme bak baya güldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 s4de lock cok janjanliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Masq la dead in guildine girdim.Vatana Millete hayırlı olsun.Bol pve li pvpli günler bizi bulsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 deadwoll said: O s4'ü diyor da taurende çok çirkin duruyor bütün setler, gözüm acıyordu druidi ne zaman tauren forma soksam. S2 sonu-S3'te nelf druidim vardı zaten s3 seti güzeldi, sevmiştim classı. Sonra wotlkta dedim tauren açayım, horde olayım cehennem azabı gibi. Zaten oyun stili değişti classın 10 tuş + positioningden ibaret kaldı.s4 demiyo druid pvp setleri 0 demiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Şike var güncellemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Abi sen masq dead bizim server'a gelseydiniz VAY AK BREAKIN <3s AT PVP diye takım kurar 5v5 yapardık, aaaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar