Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Arena, BG, World PvP Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Millet şok oldu mlg orlando'da rmp vs rmp'de button bashers'ın mage'ine swd oturtunca priest. Turnuvada böyle birşey olmadı zaten başka ahahah.
Mesaj tarihi:
O s4'ü diyor da taurende çok çirkin duruyor bütün setler, gözüm acıyordu druidi ne zaman tauren forma soksam.

S2 sonu-S3'te nelf druidim vardı zaten s3 seti güzeldi, sevmiştim classı. Sonra wotlkta dedim tauren açayım, horde olayım cehennem azabı gibi. Zaten oyun stili değişti classın 10 tuş + positioningden ibaret kaldı.
Mesaj tarihi:
Twisting Nether a geçtik 2-3 saat önce.Stormscale'de voa kurmaya çalışırken milletin Yell i bile spamlaması canımıza tak etti sonunda.Trade channel tamamen kullanılamaz durumda lol.Artık Yell den spamlıyor millet.Hani nerde çokluk orda bkluk lafı tam Stormscale için söylenmiş.Dahada gelmem :)

Twisting Netherda Türk yoğunluğu dikkatimi çekti.Bir kaç güne server ne durumda yazarım.
Mesaj tarihi:
Masq nick nedir.Bizim arkadaş Destination guildi varmış onda officer.Baya gazladı gelin takılırız vs diyip :) ondan geldik yoksa hiç aklımızda yoktu hehe.Sen bana guild adını söyle partnerimle birlikte geliriz.

Bizim arkın arena takımının adı süper yanlız http://eu.wowarmory.com/team-info.xml?r=Twisting+Nether&ts=2&t=Emre+bikere+para+wer+amk&select=Emre+bikere+para+wer+amk ratinge bak isme bak baya güldüm ya.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

O s4'ü diyor da taurende çok çirkin duruyor bütün setler, gözüm acıyordu druidi ne zaman tauren forma soksam.

S2 sonu-S3'te nelf druidim vardı zaten s3 seti güzeldi, sevmiştim classı. Sonra wotlkta dedim tauren açayım, horde olayım cehennem azabı gibi. Zaten oyun stili değişti classın 10 tuş + positioningden ibaret kaldı.
s4 demiyo druid pvp setleri 0 demiş işte
  • Yeni Oluştur...