deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 shipitducy said: vay gozunu sevdimin priest classi nolmus oyle ya. adam durdugu yerde 2 kisinin focusu altinda heal atarak olmuyor manasi bitene kadar. saka mi bu? Şu yazdığını bir daha okusana lütfen. Hangi setup olduğunu söylememişsin, hangi maç olduğunu söylememişsin, los dememişsin, adam sabit diyorsun, manası bitene kadar diyorsun ki priestle spam heal yapsan en zor koşulda 1dkye yakın dayanır manası rahat rahat. Arkada rogue mage varken heralde focusta tutunursun, bunu her class yapar aşağı yukarı şu an, hatta druid daha da kolay yapar (çok gezdirdim adamları yani 2k mmr'da) Kaldı ki hydranın mageiyle rogue'u aynı videoda hydra 20 yard geride su içerken yukardaki takımın hydrayı combata sokmasını engelleyen bir yandan da dmg yemeyen adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hi hi ben de zaten dedim ki hydra tek basina girio 1v2´ye, 2dps takimi buna daliolar manasi bitene kadar olmuyor. neden bahsettigim gayet acik. ki sadece hydradan da bahsetmiyorum. priestin survivali cok iyi olmus diger healing classlara nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bahsettiğinin hydranın 3v3'ü olduğunu da benim mesajımdan sonra söylemişsin. Onu yazdığında hydranın ya da herhangi bir priest inc. 3v3'ün esamesi okunmuyordu topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 wish haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Cons said: wish haklı +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dead haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 deadwoll said: dead haklı +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Abi bariz trollüyor. Çok da bariz bir paterni var. Bıdıbıdbıdı araya bir tane "tbc'nin druid'i priesttir" sıkıştırıyor sonra brain vomit devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 2 t´yle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 o değil de vişi, mişi diyonuz. eski nicklerlee hitap ettikçe ben dramadan uzaklaşıyorum. yetemiyorum anlamaya :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 rüyamda worgen druid oynuyodum feral ovalarda koşuyodum yeni sezon ferol mu olsam ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 feral druidler de zaten speedhackli gibi oynuyorlar, olayları ne anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ya şimdi talenttan 30% movement speed geliyo kediykene. bi de 4 piece pvp seti 15% movement veriyor. gerisi matematik zaten. feral charge ı biliyosun. yeme de yanında yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 alcaya bide, rüzgar direnci az oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 onla kalmıyor bi de %20 speed reduce disease var, tırnaklarındaki siyah siyah pisliklerden mikrop kapıyosun falan. Feral druid çok komik spec ama, bazısı geliyor 5k 6k 10k indiriyor bazısı geliyor 900 2k 500 4k peşime takıp gezdiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bg de en iyi gearlısı bile bişey yapamıyo bana da zaten hibernate spamliyorum illa yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Şu anda priest ve paladn > druid gayet de. Season 5'te de öyleydi. Season 6 da saçmaydı druid dk kombosu innervate saçmalığından. Onda da manası bitene kadar ölmüyordu priest. Çok yanlş birşey dememiş wishie. En ufak bir peel olduğunda topluyor direk priest topluyor kendini. Tek yapması gereken shield renew penance, işler bka sarınca desperate prayer&P&S. İlacı warrior ama hangi classın ilacı değil diyeceksiniz, susuyorum. Bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Wispy said: Şu anda priest ve paladn > druid gayet de. Season 5'te de öyleydi. Season 6 da saçmaydı druid dk kombosu innervate saçmalığından. Onda da manası bitene kadar ölmüyordu priest. Çok yanlş birşey dememiş wishie. En ufak bir peel olduğunda topluyor direk priest topluyor kendini. Tek yapması gereken shield renew penance, işler bka sarınca desperate prayer&P&S. İlacı warrior ama hangi classın ilacı değil diyeceksiniz, susuyorum. Byepeki dk druid niye şimdi öyle değil? innervate aynı innervate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dk itin götüne girdi çünkü. ^^ bi de barskin + innervate dispell olayının da etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 =O sahi bak göt oldum onu tamamen unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Warrior neler vuruyo arenada ya.1k resil'e vurduğu damagelere kendileride inanamıyorlardır.Warriora s5 te üzülüyorduk şimdi kin kusuyoruz.Charge'ı harmstringi bitmiyor adamların. Wispy doğru demiş.Herhangi bir setup/class sorunmu? Al warrior charge mortal bladestorma gg.R.druidle kan kustum be daha ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sen mi resto druidsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Abicim biliyoruz oyunu güvenin birax :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bu arada şu oyunda gerçekten en iğrenç şeyin stun olduğunu anladım warlocumla oynarken. Stundan ziyade melee paintrain aslında. Sürekli üzerinde 4k critleyen birşey varken cast etmeye çalışmak. Sürekli charge, kidney bk püsür yemek gerçekten iğrenç bişi. Kaldırsınlar stunları damage ve healingi de ona göre adjust etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abi innervate şu an da imbaki asıl etken dk bence acayip nerf yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar