shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 vay gozunu sevdimin priest classi nolmus oyle ya. adam durdugu yerde 2 kisinin focusu altinda heal atarak olmuyor manasi bitene kadar. saka mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 shipitducy said: vay gozunu sevdimin priest classi nolmus oyle ya. adam durdugu yerde 2 kisinin focusu altinda heal atarak olmuyor manasi bitene kadar. saka mi bu? Yok artık Onca castine tek bir interrupt yapamıyor mu peki bu focuslayan arkadaşlar? Hani benim tepeme rogue paladin bindiğinde max 10 15sn dayanabiliyorum, o da power inf + desperate prayer + pain supp. falan harcayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 hydra 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 o 2 kişinin mallığıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Full shield'lı hotlu priest'in 2 global'da yattığını gördüm, salaklar damage yapamamışlar. Oyunda eli düzgün nuke altında yatmayan class yok şu an. Kaya gibi druidler bile pörç ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 doğru kosullar altında nukendiğinde yatmıyan class hoş olmazdı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Druid işte. 5 sezon ağlattılar. Ventten 5v5 takımı bagırırdı. Niye? Niye ölmüyor? NİYE ÖLMÜYOR?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Phae said: Druid işte. 5 sezon ağlattılar. Ventten 5v5 takımı bagırırdı. Niye? Niye ölmüyor? NİYE ÖLMÜYOR?! AHAHAHA.Süper ya.Harbidende aynen böyleydi Tbc zamanında.R.druidler öldükleri zaman kendileride inanamıyordu, zaten bi 20 sn falan release etmiyorlardı cesetleri lol. Arkadaşlar ayrıca şunu belirtmek isterim.Stormscale şu an rezalet bir halde. %93 oranında bir horde yoğunluğu söz konusu.WG lerde sabah akşam farketmiyor Ally'de sürekli 20 tenacity var lol.Bu hafta voa yapan ally yoktur Stormscalede eminim. Stormscale'ye süper vs diyordum vazgeçtim.Feci halde baydık horde olarak.Şöyle sağlam başka bir cyclone serverına kaçmayı planlıyoruz.Kesçek Ally olmadıktan sonra oyun anlamsız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Phae said: Druid işte. 5 sezon ağlattılar. Ventten 5v5 takımı bagırırdı. Niye? Niye ölmüyor? NİYE ÖLMÜYOR?!1-2-3-4-6 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Druidin düzgün switchle 3 dpsi outheal etmesi diye birşey yoktu tbc'de. Biz eurocompla kesiyorduk gayet güzel druid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bi mizahi bir abartı yapmıştım, gördüm ben de daha önce ölen druidler TBC'de. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Dün Unholy DK/Holy Pala arena yaşantımıza PvP gearı olmadan başladık. DK'da 300 resi var, bende 355 resi var, stamina dengelensin diye tank/healer arası bir gearla giriyorum ehah. Ama ilk 14 maçımızı yaptık dün gece 1000-1300 mmr arası, 12sini kazandık, kaybedilen 2 maçtan biri benim DCimden, diğeri tamamen ilk maçımız olmasından ve noobluğumuzdan kaynaklıydı. Ama o mmr ile maç yapmak inanılmaz keyifliymiş, çok eğleniyorum, çok komik adamlar var. Bazen böyle şaşırıyoruz, anlamlandıramıyoruz karşı takımın yaptıklarını. Öyle işte. Keyifliymiş bu olay, biraz PvP gearı kassam bir de süper olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Anasını satayım 1500mmr'dayız biz full relentlessten aşağı adam gelmiyor, blizz kod mu yazmış biz iki arkadaş oynayınca yükselemeyelim diye nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 1700 mmrli adam geliyor full relentless priest + icc25 bow ile hunter. çıldırmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ▲ ▲ ▲ =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 newfag. gfdfh. abi saurfang axe, relent gear war+healer takımları falan rahat alıyoruz (bizim gear furious, discpri / rogue oynuyoruz) ama şu 2 dps setuplar cok karambol oluyor. retri + mage rogue + mage retri + rogue zaten mage barındıran cift dps geldi mi ne cc atabiliyom (block/trinket) ne de yapısabiliyon mage'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Semi fail triforce. Yapmaya çalış, yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ah canlarim ya, o 2 kisinin malligiymis. he ya, hic bilmiyor bu isi trigz´in, inflame´in fln takimlari. ama patide high rating gormemis adamlar priest iniyor dediyse bitmistir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 e o zaman rolle bi priest. op setupların adamısın ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Priest easy modemuş o zaman abi haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 shipitducy said: ah canlarim ya, o 2 kisinin malligiymis. he ya, hic bilmiyor bu isi trigz´in, inflame´in fln takimlari. ama patide high rating gormemis adamlar priest iniyor dediyse bitmistir olay. iniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Video'ya baktım, pain supression'da Hydra, üstünde wings açık paladin var, warrior var. Bu sırada Hydra iki kişi. Redkoala ve kendisi 2v3 yapıyorlar. rogue yok, peel yok. Full shield'lı, shaman purgeluyor o renewliyor. Ama nokta şu, salak warrior berserker stance'te interrupt atıcam Hydra'ya diye gidip 3 kere vurmuş, %10'yken paladin zaten bitirdi diyip bırakıp gitmiş. Ve hydra %5 candan dönüyor bu sırada. O warrior'ın tek execute'una, battle stance'te olsa overpowerına bakar ölümü orada. Kısacası kimin takımı olursa olsun malca hareket, gg. Alın link: http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=133081 2:33'de başlıyor, 10 saniye zaten. Gidp bütün oyun train etme olayı yok. Bu arada Wishie'yi haksız çıkarmayı görev bildim abi. Kamu hizmeti olarak görüyorum şu topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 priest op diyen kim ki? priestli setuplar op bile demedim, 3v3de cok yuksek survivali var dedim sadece ki oyle yani. siz yok dediniz diye priestler patir patir olmucekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 cidden neredeyse paladin kadar survivali var focus altindayken, ustune LOS kullanimi daha kolay spellerindeki. zaten baktim da akmislar bu sezon. tbcnin druidi priest olmus, evet. dier yandan beni tanimadan etmeden op setuplarin adamisin demek de iyiymis, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 barnacle said: shipitducy said: ah canlarim ya, o 2 kisinin malligiymis. he ya, hic bilmiyor bu isi trigz´in, inflame´in fln takimlari. ama patide high rating gormemis adamlar priest iniyor dediyse bitmistir olay. iniyor ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar