shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Wispy said: Şu arenada takımlardan biri prot specle arenaya girerse otomatik kaybetmesi lazım. Adamlar rogue'dan çok stunlayıp, 15k+ burst çıkarıyorlar. Mobility'leri başka hiçbir classta yok Şu Shitcrawler'ı kovdukları gün bayram olacak wowda ya. Zenginler can i have 10g plx my lord diyen lowbie'leri paraya boğacak. Horde Alliance kolkola halay çekecek. İnanıyorum gelecek o gün ... zibidi s4de kanirtirken milleti 2v2de op setupimizla oyle demiodun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Sezon başı bütün protların gear-talent scaleleri değişecek bakın görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 80 warrior var, tank, pvp ve dps set tamam olarak welfare ve toc gear falan var işte. lvl 61 ally warrior da var. kararsız kaldım prot pvp çok zevkli olabilir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 trix said: Prot Warrior+Arms Warrior+Holy Paladin, MANCLEAVE, ben bu kadar güzel setup görmedim arkadaş. imp spell reflect verdim, spell reflect glyphi de aldım, zırt pırt spell reflect aciyorum, baskasina atsalar yine reflect oluyor fdgdhs, 2 warrior sırayla charge oluyoruz sunderi fulledikten sonra o intercept ben intercept, ben shockwave caktım mı o acıyor bladestormu, shockwave biter bitmez de concussion cakıyorum, heroic throw atıyorum silence icin, shield bash yine silence, healera nasıl eziyet anlatamam. bizim paladin aşırı kötü olmasa 2-3 günde 1800 görürdük en kötü. P.S: Barahtrum gygés ile ben yapıyoruz, sen de druid olarak gelsen de bizim scrub paladinden kurtulsak eheh. Hahah trix,ahmet hergün telden gazlıyor zaten merak etme :P Ya finallere fena kitledim bu aralar malum okul 3 sene uzadı.Hiç giremiyorum.12 ocaktan sonra guildi arenaları vs bi ele alıcam.Akarız 2k birikmiş puanda boşa gitmez druidin :) Rogue'a kitleyebilitemde var gerçi.2 tane disco pri yetişiyor alttan lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Zevkli zaten de çok büyük QQ var prot warrior ve paladinler hakkında o yüzden çok ilginç bir şekilde nerflenecek bence. Zaten mmoda da blue postlar var, ilgileniyoruz fakat imba olan birşey yok diye, bu da demek oluyor ki nerfhammer geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Geçen gün LvL 70 AV sine girdim.Gnome prot warrior almış arkasına 3 tane healer 47-3 tü lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 mmr en dusuk kaca iniyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 19 Ocak sezon bitiyor beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ozaman yine sorum war.. simdi 19 ocak a kadar topladigim arena puanı 19 ocaktan once harcamam lazim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 evet. sezon 8 start aldıgında tüm personal rating, team rating, arena puanı wipelanacak. sadece matchmaking rating kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Beyler s8 in 2v2 3v3 kral setupı sizce kim olur?Tahminleri bekliyorum.Lütfen 3v3 için RMP den farklı yorumlar gelsin sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 kıcımdan atarak disc/resto druid/warrior :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 3v3 Paladin/Hunter/DK, Disco/Holy Pal/Warrior, Tanklı herhangi bir setup eğer ki nerf gelmez ise. 2v2'da ise yanına priest aldıktan sonra setupın ne olduğu farketmiyor açıkçası eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Köklü pvp değişikliklerinin olmadığını da hesaba katarsak, priest - mage yine 2v2'de terör estirir. 3v3'te ise legendaryler falan yaygınlaşana kadar yine wizard cleave takımları rmpler falan baya iş yapar ama sonrasında legendary'i alan warrior dk ve paladinler arenalara koşacağından; warrior-paladin-priest/druid/paladin ya da warrior-dk-p/d/p gibi çift legendaryli ms efektli, curse/magic silebilen, ccden azade healerli setuplar parçalamaya başlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Shadowmourne Warrior Shadowmourne DK Valanyr Paladin PHUN SETUP MEYT Ya da SM Warrior + 2 Solace'lı healer falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ^ This. O mace elinde olan bir takımı henüz yenmiş değilim, paladinlerin elinde gerçekten aptal bir alet o. Spellcleave 3v3'te yönetiyor her şekil. Spell turreting'le inmeyen class yok şu an. Ice barrier? Fire Ward? THIS IS MOTHERFUCKING CHAOSBOLT SUCKA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Xunn yeni sezonda gelin FW'ye ya. Rampage fena BG değil. Bayağı competitive stormscale kadar olmasa da. Sıkılıyorum takımsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Abi herkes gibi ben de VAY AK'ye gidicem Frostmane'de. PvE yapmak da istiyorum çünkü, çok eğlenceli oluyor tayfayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 düşük lvl alınıyosa gelebilirim ben de.düşük lvl dediğim lvl 1 :P madem o kadar muhabbet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ve şey istiyorum ya. Kaç sezon rmp oynadım, hiç glad olmadım rmp oynayarak. Hep bir aksilik çıktı, hep biri bıraktı, biri geldi batırdı. Server çöker oynayamazsın. O olur bu olur, baydım. İstiyorum ki kemik bir kadrom olsun, gerekirse bir sezon oturup yetiştirelim, çalışaım ama dursun anasını satayım. gülelim eğlenelim de, oynayalım. Pro adam gelir stormscale'den, nasıl götü kalkıktır, şunu yaparsan bir dahaki sefere daha iyi olur dersin çıkar gider scrublarla oynayıp rating kaybedip transfer olur gider, potansiyeli olan casual bulursun, eğitirsin ögretirsin olayı gidip oyunu bırakır yada arkadaşımla başlıyoruz der. Bunlar hep oluyor ve can sıkmaya başladı. Gidip çabasız paladin rogue mage aldıgım gladları şu an takım bulmaya yırttıgım halde alamıyorum. Bizim serverdan 2 kişi glad aldı 3 sezondur, hep aynı priest warlock paso alıyorlar ve inanılmaz mediocre'lar. Frostmane'de bu değişsin istiyorum. Adam gibi otursun takım/guild, huzurlu düzenli arena dönsün. Sinir oldum 8 sezon oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Şimdi geçen hafta misery'ye geçtim. Girdim, glad priest kaldırdım, rogue kaldırdım, başladık, harika, BOOM, adam guildtaki birine racist küfür ettiği için süresiz ban yedi. Ya varya, böyle görünmez bir el sürekli baltalıyor şu oyunu düzenli oynamamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 stormreavera gel carryliyim seni gladiatora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 benim de hiç olmadı takımım.arkadaşlarla bile oturtamadım.5v5 görmedim hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 YOUR GAMEPLAY IS SHIT, SON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 op setupla glad alamamak lol bgde de hakkatten ustun yetoluk isteyen bisi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar