deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 @screwy, kusura bakma arkadaşta kalıyorum takip edemedim, linke tıkladım şimdi açıldı da 5dk falan bekletti nedense. Trinket olarak volatile power falan kullanabilirsin, trinket + starfall yapıp haste açığını kapatırsın. 2x t9 giyeceğin için resi, stam falan düşecek bir miktar ama 2v2'de eğer moonkinsen en mantıklısı o; zaten yine 800 900 resin olur, yanındaki mage, rogue ya da priestin çok iyi cc yapması senin de cyclone ve rootla desteklemen lazım. Moonkin olmanın şöyle bir kötülüğü var yalnız; heal atayım, pozisyon alayım, pillar yapayım diye form değiştiriyorsun adamlar 3k armorla yakalayıp parçalıyor anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 said: Moonkin olmanın şöyle bir kötülüğü var yalnız; heal atayım, pozisyon alayım, pillar yapayım diye form değiştiriyorsun adamlar 3k armorla yakalayıp parçalıyor anında. Evet oluyor bu, çok tatmin ediyor. Bu aralar en favori hedef healerım da druid. Barkskin patlat, bir ara tekrar dön ölüyor garibanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Boost'u önlemek için rating scaled gear yapabilirler aslında lvling itemleri gibi. Kimse 2.2k itemleriyle 1k ratingde boost yapamaz böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Çok kötü fikir be Dead. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Phae said: said: Moonkin olmanın şöyle bir kötülüğü var yalnız; heal atayım, pozisyon alayım, pillar yapayım diye form değiştiriyorsun adamlar 3k armorla yakalayıp parçalıyor anında. Evet oluyor bu, çok tatmin ediyor. Bu aralar en favori hedef healerım da druid. Barkskin patlat, bir ara tekrar dön ölüyor garibanlar. R.druid ezmek kadar zevkli bişi yok arenada.S3 S4 ün bütün kinini kusuyorum üstlerine.Hoplaya zıplaya 2500 çekti hepsi zamanında.RMP oynarken bir anda r.druide dönmek ve indirmek kadar zevkli birşey yok,Priest üstüne dispel olup yağarken garibanlar tek lifebloomla heala kasıyor falan hahah.Sonra birde cesedin başına geçip ''Noldu hoplaya zıplaya olmuyormu artık evlat?'' şeklinde sesler yükseldimi skyptan efsane hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bi de bana sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Phae said: Çok kötü fikir be Dead. =P GC'nin ürettiklerinden daha parlak kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 True dat. Barathrum, nasıl hissettiğini biliyorum.Bazen priest meşgul oluyor gülmek için spell steal atıyorum, panikliyor garibim. Yirim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 deadwoll said: @screwy, kusura bakma arkadaşta kalıyorum takip edemedim, linke tıkladım şimdi açıldı da 5dk falan bekletti nedense. Trinket olarak volatile power falan kullanabilirsin, trinket + starfall yapıp haste açığını kapatırsın. 2x t9 giyeceğin için resi, stam falan düşecek bir miktar ama 2v2'de eğer moonkinsen en mantıklısı o; zaten yine 800 900 resin olur, yanındaki mage, rogue ya da priestin çok iyi cc yapması senin de cyclone ve rootla desteklemen lazım. Moonkin olmanın şöyle bir kötülüğü var yalnız; heal atayım, pozisyon alayım, pillar yapayım diye form değiştiriyorsun adamlar 3k armorla yakalayıp parçalıyor anında.cok saol yardimin icin =)) bakalim girip biraz pwnlaniyim ogreniyim pvp isini euhueah bi de ben Furor u cok seviyorum bear form-bash yapiyodum eueuh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Barathrum said: Phae said: said: Moonkin olmanın şöyle bir kötülüğü var yalnız; heal atayım, pozisyon alayım, pillar yapayım diye form değiştiriyorsun adamlar 3k armorla yakalayıp parçalıyor anında. Evet oluyor bu, çok tatmin ediyor. Bu aralar en favori hedef healerım da druid. Barkskin patlat, bir ara tekrar dön ölüyor garibanlar. R.druid ezmek kadar zevkli bişi yok arenada.S3 S4 ün bütün kinini kusuyorum üstlerine.Hoplaya zıplaya 2500 çekti hepsi zamanında.RMP oynarken bir anda r.druide dönmek ve indirmek kadar zevkli birşey yok,Priest üstüne dispel olup yağarken garibanlar tek lifebloomla heala kasıyor falan hahah.Sonra birde cesedin başına geçip ''Noldu hoplaya zıplaya olmuyormu artık evlat?'' şeklinde sesler yükseldimi skyptan efsane hahaha. yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 R.druid oynayanlar kusura bakmasınlar cidden.Herkezin her classı oynamaya hakkı var tabiki biz karışamayız.Ama Blizzard pvp konusunda beceriksizliğini 5 senedir sergiliyor.Bununda en büyük kanıtı R.druid. Bundan 30 sene sonra bizim yaşadığımız yılların MMO larından konuşulacak olsa ve wowun pvpsinin dengesizliğinden bahsedilse R.druid verilecek ilk örnektir.Ne lvl 60 taki tek atan mlee shamanlar,shadow priler,warlocklar yada lvl 80 dk sı.Bu oyunun içine eden ve dengesizliğiyle insanları oyundan bezdiren class=R.druid. İnsanlara pvpde cc,silence vs veriyorsun birşeyler yapabilsinler diye.Sonra bu verdiğin şeylerin hepsine immune bir healer yaratıp arenalara salıyorsun. s3 ve s4 te ilk 100 rogue-warlock-warrior ve hunterların alayının partneri r.druidti.Bir tanede farklı bir class olsun be kardeşim yanlarında. Şu an rogue a gelen envenom buffıyla birlikte çok daha eğlenceli günler bekliyor bizi.Artık odun formdaki 28k hp 1k resilli r.druidlere 3k evis crit yerine 7-8k envenom patlatıyoruz.Mage te arkadan assistledimi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Odun form, niec 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Aynen.Arada budamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 envenomu vurman değil olay 5 stack poison varken wound kaldıramamak. her türlü 50%heal reduction var kurtulmak imkansız MRP ye karşı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 buff moar rogues. tnx! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 3v3 de boomkinle ilgili yorumlar neler.. 2v2 de cok az arena point geliyomus.. bi arkadas 3xboomkin 2500 yaptik falan dedi guildde.. mumkunmudur boyle efsaneler sdf =) bi de dk'm da pvp gear war ama 200-213 falan onun yerine dps gearla arena yapsam daa cok mu is yaparim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 skill olduktan sonra her classla rating yapılıyor. bunu dedikten sonra şöyle bir sorum olacak: iki arkadaş ally kasacaz. ikimiz de casual takılmayı düşündüğümüz için pala istiyoduk (bg'de esip gürleyip lamece kafa dağıtmak için) ama arena'da da bir şeyler yapalım istiyoruz. 2vs2 için ne tavsiye edersiniz? arenajunkies bakıp duruyorum da tecrübelerinize göre en zevkli duo hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 dk + pala =)) benim bugune kadar denedigim en eglenceli sey bi de istersen yanina random warrior aliyosun döne döne rating gelio euaheuah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Prot is fine. 2.9k rating, 44 resilience. ALL SKILLZ http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Blackrock&n=Alloraan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Prot paladin-prot warriordan baygınlık geldi ztn... Zamanında pala kasıp, warrior-druid-prot pala oynamak lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Şu arenada takımlardan biri prot specle arenaya girerse otomatik kaybetmesi lazım. Adamlar rogue'dan çok stunlayıp, 15k+ burst çıkarıyorlar. Mobility'leri başka hiçbir classta yok Şu Shitcrawler'ı kovdukları gün bayram olacak wowda ya. Zenginler can i have 10g plx my lord diyen lowbie'leri paraya boğacak. Horde Alliance kolkola halay çekecek. İnanıyorum gelecek o gün ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ahahah.Wisp Blizzard nezaman pvpden anlayan developer aldı ki işe? Ben ortaokul 3 ten beri pvp yapıyorum uo dur daoctur wowdur vs vs.Bu adamlardan 10 kat fazla pvp hakkında bilgim yoksa adam değilim.Bunlardan 10 kat fazla iyi pvp sistemi oturturum wowa.Benim gibi düşünen milyonlarca pvper vardır eminim. Şu developerın aldığı maaşın yarısını versinler,bu işi çok daha iyi yapacak adamlar bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Basladim arena da boomkin macerasina.. dk ve hunter la girdim suana kadar oyle eglencesine yari yariya kazaniyoruz =)) 3v3 de de dk boom pala,dk boom hunter falan giriyoruz super zerg oluyo =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Prot Warrior+Arms Warrior+Holy Paladin, MANCLEAVE, ben bu kadar güzel setup görmedim arkadaş. imp spell reflect verdim, spell reflect glyphi de aldım, zırt pırt spell reflect aciyorum, baskasina atsalar yine reflect oluyor fdgdhs, 2 warrior sırayla charge oluyoruz sunderi fulledikten sonra o intercept ben intercept, ben shockwave caktım mı o acıyor bladestormu, shockwave biter bitmez de concussion cakıyorum, heroic throw atıyorum silence icin, shield bash yine silence, healera nasıl eziyet anlatamam. bizim paladin aşırı kötü olmasa 2-3 günde 1800 görürdük en kötü. P.S: Barahtrum gygés ile ben yapıyoruz, sen de druid olarak gelsen de bizim scrub paladinden kurtulsak eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 nameless said: skill olduktan sonra her classla rating yapılıyor. bunu dedikten sonra şöyle bir sorum olacak: iki arkadaş ally kasacaz. ikimiz de casual takılmayı düşündüğümüz için pala istiyoduk (bg'de esip gürleyip lamece kafa dağıtmak için) ama arena'da da bir şeyler yapalım istiyoruz. 2vs2 için ne tavsiye edersiniz? arenajunkies bakıp duruyorum da tecrübelerinize göre en zevkli duo hangisi? prot warrior böyle kalmaz diyorum o yüzden mage priest iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar