Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 espri yapmıştım PATİYİ CİDDİYE ALMAYIN ava giderken avlandınızlar e sazanlar .fma.sdma.sç beni tanıyamamışınız, balon yanıltıyor sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 uu ters köşe... o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 öyle bir amacımda yoktu halbuki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Sly-One said: seven samurai aldatmaz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 evlenene kadar aldatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Llama said: gençler bırakın sevişsin... abi alıntı yaparım ben bunu,imza bile yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 axedice said: Sly-One said: seven samurai aldatmaz (tu) seven samurai sevın samuray diye okudum bi an 7 samuray ne alaka diye düşünüdm bide of of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Xaenin said: Ben komik bir yanını görmedim. Aksine kızcağız tam ağzına vurulmalık bir arkadaşmış. Duvara da yakışır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Xaenin said: Ben komik bir yanını görmedim. Aksine kızcağız tam ağzına vurulmalık bir arkadaşmış. Bunu derken 10 metrede kulak misafiri olup cümlenin bitmesine müsade etmeden 18lik combo patlatmalı ağzına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Unbannable said: kız arkadaşımdan soğudum lan ne pis adamlarsınız irin said: ahahha kız arkadasından niye soguyorsun yahu?bu patiyi oku gec oyle cok ciddiye alma aman diyim sdfg eregorn2 said: Unbannable said: kız arkadaşımdan soğudum lan ne pis adamlarsınız oha patiyi ciddiye almış o.O Llama said: Unbannable said: kız arkadaşımdan soğudum lan ne pis adamlarsınız bi sıcak su ile boy abdeti al sonra uyu.. Unbannable said: espri yapmıştım PATİYİ CİDDİYE ALMAYIN ava giderken avlandınızlar e sazanlar .fma.sdma.sç beni tanıyamamışınız, balon yanıltıyor sizi ahhahahsdfsdf Unbannable ters köşe yapmışsın muhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ve arkadaşın sevgilisinin ona böyle demesine koptu? ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 seni çok seviyorum ve bu yüzden sen seks yaparak yorulmayasın diye başkalarıyla zencili orgy yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Syn said: seni çok seviyorum ve bu yüzden sen seks yaparak yorulmayasın diye başkalarıyla zencili orgy yapıyorum. yok hayır bence erkeğin sorunu var kızı tatmin edemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Kötü bir durum. Beyinde kalıcı hasar bırakır kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Llama said: Syn said: seni çok seviyorum ve bu yüzden sen seks yaparak yorulmayasın diye başkalarıyla zencili orgy yapıyorum. yok hayır bence erkeğin sorunu var kızı tatmin edemiyor kesin kesin baska acıklaması yok gibi)gibi ve kesini aynı cumlede ullandm kendimle celiskiye dustum ama oyle yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 eisenheim said: evlenene kadar aldatın alışkanlık yapmasınB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 su baslıgı ne zaman gorsem sanki biri bana seni seviyorum diyomus gibi hissediyorum,okuyunca ekranda sanki bi cep telefonu mesajı hissiyatı veriyo,duygulanıyorum huzunleniyorum,boyle tatlı hınzırlıklar tatlı suprizler yapıyosun bana paticik,sagol gercekten koskocaman bi cılgınsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 cok garipsiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar