Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Hitlerinde zaten 10.000 tankı ve 10.000 uçağı vardı. http://www.ntvmsnbc.com/news/466388.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Oh iyi bari kriz yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 aa iyi lan biz de merak etmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Ayrıyeten; said: Bu yasayı buna yönelik çıkardığımıza göre, o zaman hadi bakalım biraz finans sektöründe olanlar sermayelerine biraz sermaye enjekte etsin. Var bir şeyler, hiçbir şey sorulmayacak. Bu ne demektir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Kimseye hiçbirşeyi peşkeş çekmemişler dürüst insanlar bunlar yahu edit: @asteroth, soruna cevap değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Yalancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 tayyiple vistayı çok benzetiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 işte bu adamı seviyorum - koka kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 telekoma da benziyor (bkz: yurt dışı çıkışları 5 kat hızlandı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 "gördünüz biz interneti hızlandırdık. bizden öncekiler niye interneti hızlandıramadı? bu internet yeni mi çıktı ki? internet 20 senedir 30 senedir olan birşey sonuçta" - RTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Jadelith said: "gördünüz biz interneti hızlandırdık. bizden öncekiler niye interneti hızlandıramadı? bu internet yeni mi çıktı ki? internet 20 senedir 30 senedir olan birşey sonuçta" - RTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 naaptıını anlamadım ama eminim senin için bir anlam ifade ediyodur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Dışarıdan gelecek krize ihtiyacımız da yok zaten, zam üstüne zam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Adam ülke üzerinde vüüd etkisi yaratmaya çalışıyor resmen. "Yaaa adamım ne krizi yaaa...hüppfss" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 "Ülkemizde kriz yok" “Ülkemizde şu anda bir kriz söz konusu değildir” sağdan gelmeye başlıyolar bana yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bence "şimdikine kriz dersem yılbaşından sonrakine ne dicem" diye kara kara düşünüyodur. çünkü hemen herkes şubat sonrası daha büyük bi düşüş bekliyo. veya daha da iyisi, yerel seçime kadar kriz mriz lafı dolaşmasını istemiyo olabilir. istemese de birebir yaşıyoruz zaten, ve bu tabii ki oylarına yansıyacaktır o da ayrı mesele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 eet seçim olmasa bu kadar saçmalayacağını sanmıyorum bide yeter artık anti-spamden baydım. spam mpam diil kardeşim düz yazı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Teyyeap krız yok dıyorsa yoktur. Hamdolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ulkemizde kriz yok, subulek var, evet, adini degistirdik, artik kriz degil subulek diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Merkez bankası ülkemizde biraz bağımsızlığını konuşturup politikadan sıyrılabilseydi eğer, subordinated krediler gayet işe yarayabilirdi. malum bankaların sermaye arttırımına gitmesi gerekiyor bu aralar. devlet elini taşın altına koyuşu buysa yılbaşından sonrasında o inandıkları allah bile bağdaş kurar napsam diye kafasını kaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 umut sarıkayadan "bu ülkede kriz yok, ekrem var" karikatürü bekliyorum bi de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 durmak yok krize devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Yahu ben esnaf sayılırım. En azından her sektörden insanlarla iç içeyim. Kriz bi tek teyyeap'e yok sanırım. Millet ağlıyo bee. Bu adam nasıl kriz yok diyebiliyor bu kadar rahat anlamıyorum. Adam sahte peygamber gibi milleti uyutuyo yaa. Nasıl kriz yok her köşe başında bir kriz var resmen. !! çıldırdım akşam akşam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 hayır alım gücümüz %50 azaldı yani millet bunun farkında değil mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar