_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 herkesin bildiği gibi yakın zmnda serverlar arasında karakter transferlerine izin vericek oyun , nasıl ne koşulda olacak bilmiyorum ama , eğer olurda herhangi bi koşula bağlı olmadan transfer açılırsa (yane istenilen yerden istenilen bi başka servere geçiş gibi) bu durumda bence ztn az olan sayımızı order/dest farketmeksizin topluca alacağımız bi kararla aynı serverde topluyalım diyorum , ben k8p de dest oynuyorum , geçen haftasonumu axe bite de order oynayarak geçirdim ve orada destlerin genel anlamda ezdiğini duydum ( bu arada bi tesbittde buluncam biz türk milleti olarak hangi oyunda olursa olsun hiç farketmeden nerede ezilen faction varsa direk orada karakter açıyoruz , örnek k8p de türk guilde deste ve orderlar eziyor, axe bitede ise durum tam tersi ), eğer ki bi oylama yapıcaksak benim oyum oraya geçmekten yana :D, tabi kendi serverimdede seve seve kalabilirim nasılsa ikiside medium serverlar arasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 K8Pnin nüfusu şuan için daha kalabalık ama transfer izni çıkarsa ne olur bilemiyorum. Önemli olan bence hepimizin en kalabalık serverda toplanması gerisi önemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 iki tarafta da charı olan benim gibiler adına iyi fikir değil demek istiyorum sadece. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 dediğim gibi benim için hiç farketmez , hepimizin bildiği üzerine ne kadar kalabalıksa bu oyun o kadar zevkli hale gelior ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Sam said: iki tarafta da charı olan benim gibiler adına iyi fikir değil demek istiyorum sadece. :) sende o zmn çifte vatandaşlığı bırakcaksın artık , ya bizdensin yada kara toprağın mantığıyla , seçeceksin birini artık , bizden misin yoksa bize karşı olanlardan mı choose your side choose your destiny :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Eltharion (open rvr) diyorum ben. Sadece bg ve rvr alanları değil , her an heryerde düşmanla karşılaşma taıdını ve riskini hissederek oynamak çok daha eğlenceli oluyor. Özellikle ortak chapterlar tadından yenmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Madem öyle oyunu hala oynayanlar olarak burda görüşlerimizi bildirelim birliktelik sağlarız yada en azından tenha serverlardaki arkadaşlar için bir fikir veririz. Karak 8 Peaks!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Horizon said: Eltharion (open rvr) diyorum ben. Sadece bg ve rvr alanları değil , her an heryerde düşmanla karşılaşma taıdını ve riskini hissederek oynamak çok daha eğlenceli oluyor. Özellikle ortak chapterlar tadından yenmiyor :) iyi güzel diorsunda bende dahil olmak üzere bu oyunu oynayan bir çok insan iş sonrası veyahuttda boş vakitlerinde oynayan (sürekli yenilendiği üzere casual player) insanlar ve bizler için open rvr biraz ağır olabilir gibime gelior tabi bu şahsi fikrim , her zmn için çoğunluğa uyma konusunda hem fikir olmuşumdur , illada open rvr oynayalım denirse oynarız artık yapcak bişi yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Open rvr de sanıldığı gibi questlerde veya ortamda dolaşırken çok fazla yüksek lvl in sizi gelip öldürdüğü durum olmuyor açıkçası. Ama en azından dışarıda pvp yapmak istediğinizde karşı tarafın kamplarına ya da şehirlerine yakınlaşıp çok eğlenebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Stress beni öldürür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Toplanıp birlikte oynamak için transfer mantıklı ama axe bite pass'de desto, k8p'de order'ın hedef olması saçma olur. Olur da canımız öbür faction kariyerlerini denemek isterse birlikte oynayacak kişi bulamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 benim kastım her iki factionunda aynı serverda olmasıydı bana göre daha iyi olur konuşcak şeylerimiz artar gibime gelior , axe bite yada k8p farkmaz hangisi olduğu ama , tek bi çatı altında toplamamız taraftarıyım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bu konunun açılma sebebi birlikte oynayacak daha fazla kişi bulabilmek. Herkes fikir birliğine varıp kesin bir order veya destruction seçimi olmadığı sürece (imkansız) aynı serverda toplanmak karşı factiondaki x kişiyle hiçbir şekilde birlikte oynayamamak demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 open rvr serverları mantık olarak ıyı gorunsede mevcut serverların populasyonları yeterlı olmadıgı ıcın sc beklemek asırı uzun suruyor genellıkle de sc bulamıyorsunuz ! Yoksa tabıkı open rvr nın sevkı bı baska oluyor. bende Alarielle dekı char ı bırakım k8p de rerole yapmak zorunda kaldım sırf buyuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FloWAR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Bence k8p ye geçmek isteyecek herkes. Çünkü en popüler server bu ve herkes benim gibi düşünecek diyorum ben yanılma payım olsa da. k8p en mantıklı olanı bence bi oylama da yapılabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Önümden karşı faction dan bir player geçerken ; selamı aleyküm , aleyküm selam şeklinde muhabbet geçmesini hiç sevmiyorum.. Evet dediğin serverdaki gibi çok hızlı ve sık senaryolar gelmiyor fakat , bayılcak düzeyde de değil açıkçası. Eltharion ' un popu bana göre gayet iyi. Yanılmıyorsam en kalabalık eu open rvr serverı. Tekrar ekliyorum , özellikle 2 kamp arasında ortak chapterlı bölgeler tadından yenmiyor. Tam bir camp savaşına dönüyor. Tabiki taktik olarak birçok kurnazlık yapılabiliyor ama okadar da olsun :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Eltharion ıle Alarielle arasında tabıkı fark var bırı open rvr dıgerı open rvr - rp. Oyuzden open rvr -rp ye gore tabıkı daha az sc beklersın fakat bır core kadar serı olmaz kaldıkı bellı saatlerde k8p de bıle sc nın 30+ dk gelmedıgı oluyor ve buda benım gıbı casual bırısı ıcın cıddı rahatsız edıcı. Işten gelmısın 2~4 saat surenın ıcınde 4kere sc gırebılmek bıldıgın rezillık. Cogunluk olarak bı servere gecılırse (tabıkı ıyı bı populasyonu olan bı server) ben kendı adıma 3. rerole e hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 sifkal said: Eltharion ıle Alarielle arasında tabıkı fark var bırı open rvr dıgerı open rvr - rp. Oyuzden open rvr -rp ye gore tabıkı daha az sc beklersın fakat bır core kadar serı olmaz kaldıkı bellı saatlerde k8p de bıle sc nın 30+ dk gelmedıgı oluyor ve buda benım gıbı casual bırısı ıcın cıddı rahatsız edıcı. Işten gelmısın 2~4 saat surenın ıcınde 4kere sc gırebılmek bıldıgın rezillık. Cogunluk olarak bı servere gecılırse (tabıkı ıyı bı populasyonu olan bı server) ben kendı adıma 3. rerole e hazırım. yahu reroll yapmanı gerektirecek bi durum yok ki , burda amaç herkesi bi yerde bi faction çatısı altında toplamak diil ki , herkesi şu an ki karakterleri ile birlikte order yada dest farketmeden bi yerde toplamak , eğer oylama yapıcaksak ciddi ciddi benim oyum k8p den yana ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 serverlar arası transferın mevcut kalabalık serverlara olmayacagını dusundugum ıcın bunu yazdım !. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 -ki olmayacak zaten, kalabalık serverlara geçmeyi unutun, burada asıl mantık low ve high population'dan medium population serverlara transfer etmek. Sizin dediğiniz olay anca paralı transfer başlarsa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FloWAR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Eltharion da 14 level dayanabildim sabahta gece saat 3 lere kadar çok bekletiyor sıra ama gece yarısında her attığın sc hemen karşılık buluyor. ben daha çok 08,00 24,00 arası oynadığım için bıraktım bu serverı. Ama söylendiği gibi k8p ve Eltharion gibi serverlara transfer açılmaz büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ama şu anda insanların asıl problemi medium serverlarda bile yeterince oyuncu olmadığıdır, eğer ki bi transfer hakkı açılacaksa kalabalık serverlardan low serverlara diilde bence tam tersi bi durum olur en azından öle olması gerekli diye düşünüyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FloWAR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Öyle olması gerektiği apaçık ortada tabi bize de inşallah demek kalıyor. Bekleyip göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 benımde sub dun bıttı guzel bır ortamda olamamaktan bende dondurdum suan ıcın war ı ! ama guzel bır olusum olursa bende donmey cok ıstıyorum sıkıldım artık mmo da yabancılarla konusmaktan agız tadıyla makarası cıkmıyor bu yastan sonra bellı bı arkadas cevresı olayınca en kral mmo bıle sarmıyor ! ps: eger server ıcın oylama fılan olursa benım oyum k8p/dest olur. Saygılar & Sevgıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yalnız okuduğum kadarıyla herkes her yere transfer olamıyor sanırım, sadece belli sunuculardan belli sunucuya geçilebiliyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar