Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server lar arası Transferle İlgili Olarak ...

_hione_

Öne çıkan mesajlar

herkesin bildiği gibi yakın zmnda serverlar arasında karakter transferlerine izin vericek oyun , nasıl ne koşulda olacak bilmiyorum ama , eğer olurda herhangi bi koşula bağlı olmadan transfer açılırsa (yane istenilen yerden istenilen bi başka servere geçiş gibi) bu durumda bence ztn az olan sayımızı order/dest farketmeksizin topluca alacağımız bi kararla aynı serverde topluyalım diyorum , ben k8p de dest oynuyorum , geçen haftasonumu axe bite de order oynayarak geçirdim ve orada destlerin genel anlamda ezdiğini duydum ( bu arada bi tesbittde buluncam biz türk milleti olarak hangi oyunda olursa olsun hiç farketmeden nerede ezilen faction varsa direk orada karakter açıyoruz , örnek k8p de türk guilde deste ve orderlar eziyor, axe bitede ise durum tam tersi ), eğer ki bi oylama yapıcaksak benim oyum oraya geçmekten yana :D, tabi kendi serverimdede seve seve kalabilirim nasılsa ikiside medium serverlar arasında...
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
iki tarafta da charı olan benim gibiler adına iyi fikir değil demek istiyorum sadece. :)

sende o zmn çifte vatandaşlığı bırakcaksın artık , ya bizdensin yada kara toprağın mantığıyla , seçeceksin birini artık , bizden misin yoksa bize karşı olanlardan mı choose your side choose your destiny :D
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Eltharion (open rvr) diyorum ben.

Sadece bg ve rvr alanları değil , her an heryerde düşmanla karşılaşma taıdını ve riskini hissederek oynamak çok daha eğlenceli oluyor. Özellikle ortak chapterlar tadından yenmiyor :)

iyi güzel diorsunda bende dahil olmak üzere bu oyunu oynayan bir çok insan iş sonrası veyahuttda boş vakitlerinde oynayan (sürekli yenilendiği üzere casual player) insanlar ve bizler için open rvr biraz ağır olabilir gibime gelior tabi bu şahsi fikrim , her zmn için çoğunluğa uyma konusunda hem fikir olmuşumdur , illada open rvr oynayalım denirse oynarız artık yapcak bişi yok ...
Sosyal ağlarda paylaş

open rvr serverları mantık olarak ıyı gorunsede mevcut serverların populasyonları yeterlı olmadıgı ıcın sc beklemek asırı uzun suruyor genellıkle de sc bulamıyorsunuz ! Yoksa tabıkı open rvr nın sevkı bı baska oluyor. bende Alarielle dekı char ı bırakım k8p de rerole yapmak zorunda kaldım sırf buyuzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Önümden karşı faction dan bir player geçerken ; selamı aleyküm , aleyküm selam şeklinde muhabbet geçmesini hiç sevmiyorum..

Evet dediğin serverdaki gibi çok hızlı ve sık senaryolar gelmiyor fakat , bayılcak düzeyde de değil açıkçası. Eltharion ' un popu bana göre gayet iyi. Yanılmıyorsam en kalabalık eu open rvr serverı.

Tekrar ekliyorum , özellikle 2 kamp arasında ortak chapterlı bölgeler tadından yenmiyor. Tam bir camp savaşına dönüyor. Tabiki taktik olarak birçok kurnazlık yapılabiliyor ama okadar da olsun :).
Sosyal ağlarda paylaş

Eltharion ıle Alarielle arasında tabıkı fark var bırı open rvr dıgerı open rvr - rp. Oyuzden open rvr -rp ye gore tabıkı daha az sc beklersın fakat bır core kadar serı olmaz kaldıkı bellı saatlerde k8p de bıle sc nın 30+ dk gelmedıgı oluyor ve buda benım gıbı casual bırısı ıcın cıddı rahatsız edıcı. Işten gelmısın 2~4 saat surenın ıcınde 4kere sc gırebılmek bıldıgın rezillık.

Cogunluk olarak bı servere gecılırse (tabıkı ıyı bı populasyonu olan bı server) ben kendı adıma 3. rerole e hazırım.
Sosyal ağlarda paylaş

sifkal said:
Eltharion ıle Alarielle arasında tabıkı fark var bırı open rvr dıgerı open rvr - rp. Oyuzden open rvr -rp ye gore tabıkı daha az sc beklersın fakat bır core kadar serı olmaz kaldıkı bellı saatlerde k8p de bıle sc nın 30+ dk gelmedıgı oluyor ve buda benım gıbı casual bırısı ıcın cıddı rahatsız edıcı. Işten gelmısın 2~4 saat surenın ıcınde 4kere sc gırebılmek bıldıgın rezillık.

Cogunluk olarak bı servere gecılırse (tabıkı ıyı bı populasyonu olan bı server) ben kendı adıma 3. rerole e hazırım.

yahu reroll yapmanı gerektirecek bi durum yok ki , burda amaç herkesi bi yerde bi faction çatısı altında toplamak diil ki , herkesi şu an ki karakterleri ile birlikte order yada dest farketmeden bi yerde toplamak , eğer oylama yapıcaksak ciddi ciddi benim oyum k8p den yana ...
Sosyal ağlarda paylaş

Eltharion da 14 level dayanabildim sabahta gece saat 3 lere kadar çok bekletiyor sıra ama gece yarısında her attığın sc hemen karşılık buluyor. ben daha çok 08,00 24,00 arası oynadığım için bıraktım bu serverı. Ama söylendiği gibi k8p ve Eltharion gibi serverlara transfer açılmaz büyük ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

benımde sub dun bıttı guzel bır ortamda olamamaktan bende dondurdum suan ıcın war ı ! ama guzel bır olusum olursa bende donmey cok ıstıyorum sıkıldım artık mmo da yabancılarla konusmaktan agız tadıyla makarası cıkmıyor bu yastan sonra bellı bı arkadas cevresı olayınca en kral mmo bıle sarmıyor !

ps: eger server ıcın oylama fılan olursa benım oyum k8p/dest olur.

Saygılar & Sevgıler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...