Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün sigarayı bıraktım günlüğü.

kitana

Öne çıkan mesajlar

Benim 2 ayı geçti bırakalı. Bazen arkadaşlardan falan bir iki fırt alıyorum, bazen canım çekiyo 3 fırt alıyorum ama hiç içmeden 3 gün durduğum zaman eksikliğini hissetmiyorum artık. Güzel bir his sigarayı bırakmak, nefes alabilmek falan. Spora da başladım mesela.

Çokakıllıadam said:
Abi kaç kere geliceksiniz dünyaya, için gitsin. Hem sigara içen ölüyorda sigara içmeyen ölmüyor mu?

Şunun gibi de 15 yaş mantığı görmedim, görmez olaydım. Bumper stickerlardan laf çorlayıp şuralara yazmayın bir bilen çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kitana said:
Marl0_on said:
Ben de kolayı bıraktım mesela.

ne kadar dayanırım bilemiyorum, ilk günü uyuyarak geçirdim. yağmur filan yağıyor, üşeniyorum gitmeye markete şu an. ortam uygun olsa büyük ihtimalle gidip almıştım şimdiye. =

o ağır yemek üstüne içtiğinde mis gibi geliyor biliyorum. bende kolayı bırakırken çok zorlandım , tavsiyem soda dır. Soda ile kola alışkanlığını yenersin elmalı soda iç.

Gün 2 öğlen

Savaşmaya devam ediyorum. Bugün okulda ders arası acaip yakasım geldi ama kendimi kontrol ettim. Minibüsten inip eve yürürken elimin sigarayı tutar bi şekle büründüğünü görünce korktum hemen bi crax aldım onu içiyorum.

Puroyu bugün almıcam bugün mazot almıcam kendime.

şöle ağır bi sınavdan çık da hele.

bi de sigarayı bıraktığım zamanlar böle nereye baksam herkes sigara yakıyordu. o kadar dikkat ediyorsun ki çok fena. o yüzden dümdüz yürü yolda bakma etrafına.
Sosyal ağlarda paylaş

kitana said:
sigara içmeyi savunan mantık yıkıyor beni. Nedenleride çok bomba cidden.

Ya sigara içmek savunulabilir bişey aslında. Ben de savunurdum, hala da savunurum hatta. Ama nasıl savunduğuna göre değişiyor mevzu. Seviyorum dersin, içkiyle beraber içmezsem olmaz dersin, yemek üstüne yakmazsam kudururum dersin, kuyrukta beklerken yakarım dersin, sabah kahve içerim yanında sigarayla keyif yaparım dersin ben de altına imzamı atarım da, içmeyen de ölüyor yea kadar akıldışı bir mantık yok hakikaten. ALLAH İÇ DEMİŞ mantığından farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Kolay gelsin... Eğer niyetin gerçekten bırakmak ise, gelme bu topiğe, konuşma, bahsetme sigaradan, şöyle bıraktım böyle bıraktım... Birinden ayrılıp, sürekli ondan bahseden tipler gibi dönersin piti piti...

Ben 7 yıl içtim... Bir kere bırakmayı istedim sonra da çok ama keyfinden vazgeçemedim. Alkolü bilemem ama günde 10-12 fincan (mug) kahve içen biri olarak sigarayı çok keyifli bulurdum.

Herşey bırakınca değişti. Kahve aslında düşündüğümden daha lezzetli imiş, tadı daha güzel, daha net olunca günde 3 fincan yeter imiş...

Bir de sigara içenler hakikaten çok kokuyormuş. Diş, cilt, göz verdiği zarar inanılmaz. Hem sağlıksal hem estetik.
Sosyal ağlarda paylaş

bırak bırak arkandayız. iyi ve kararlı gözüküyorsun bana şahsen geri dönücekmişsin gibi gelmedi, ben gördüm sürekli bırakan gerçi 5 senedir bırakana tamamen bırakmış derim ben siz demezsiniz belki.

benim de nargileyi bırakasım geldi ama onun başka bahaneleri var, her gün içmiyorum ki, keyfine içiyorum bi tek, vb.
Sosyal ağlarda paylaş

gün 2 akşam

akşam daha rahat geçiyor valla. yemek üstü yakmamak için kendimi baya bi zorladım. crax gerçekten yardımcı oluyor.
ayrıca perith in söylediği gibi buraya yazdığım sürece hep aklımda duruyor şu sigara. Aklıma geldikçede içtiğim zamanları hatırlıyorum , canım çekiyor vs. Ama o kadar abartı bi etkisi olduğunu söyleyemem o yüzden yazmaya devam edeceğim.

BAŞLAYAN o.c
Sosyal ağlarda paylaş

gün 3 öğlen.

dün gece puro yaktım. baya ağırdı normal olarak. ama eskiden içmeyi ne kadar sevsemde eskiye göre daha çok bi iğrendim içtiğim purodan. hatta şuan içmek istemem yani. sigara da içmek istemiyorum şuanda. Çok güzel bir duygu cidden. Kendi arzularıma karşı gelebilmek çok büyük bir olay benim için. Çok güzel gidiyor , başarıcam bu olayı ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...