stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Müşteri hizmetleri pazar günü çalışmıyor mu ? Neden kimse cevap vermiyor allahından bulursun TTnet hemi, Dün geceden beri paticigi bile 10 dakkada açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 sürünüyor pingden benimki de... rapidim de berbat... böhü;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 müşteri hizmetleri cevap vermiyor müzik dinliyoruz burda anasını satayım....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 modemini aç kapat dicek, sonra da bölgenizde çalışma var dicek ne bekliyosun ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ben içimi boşaltmak için arıyorum bir güzel sövücem ses kaydı falan vs /care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 şu an conandayım. ızdırabın tanrısını yaşıyorum yani 2 milyon dolar cem yılmaza vericeklerine adam gibi hizmet sunsunlar o paraya. yeter yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Hayatda en en nefret ettiğim şeylerden biride sesini duyuramamak ve bu yalnızca türkiyeye özgü birşey. yani şu ust kurul türkiyedeki bütün forum sitelerini gezseler 1 tane olumlu bir yazı göremezler haklarında. Yani sesimizi nasıl duyurabiliriz ki ? Müşteri hizmetlerini arayıp saatlerce haykırsanda değişen hiç birşey olmıyacaka cünkü ordakilerde emir kulu.. Para sömürmesine gelince hiç bir sorun yok ama verdiğim paramın hizmetini isteyince nedense hep sorun var... Rekabet ortamı olmazsa hizmet kalitesi her zaman düşer.TTnet türkiyede tek (alternatifleri var ama neyin ne olduğu belli değil yeterince reklam yapmıyorlar) TTnetde kendisinin tek olduğunu bildiği için kim öle kim kala ben paramı alır ara sıra reklam yapar abuk subuk vitamin yok aile koruma şifresi bilmem ne gibi şeylerle reklamımı yaparım diyor. Dip Not:Müşteri hizmetleri sorunlu bölgelerden arama olduğunda telefonları açmıyor sanırım.Ben 3 gündür arıyorum hiç bir zaman telefonuma cevap verilmedi yaklasık 50 kontur harcadım melodi dinlemekten.Birde şu programlarını aslınlar .... Aile koruma şifresinin çalışması için önce internet bağlantısı olması gerekiyor ki bu bende yaklaşık 3 gündür yok verdiğim paralar haram olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 zaten dıger hızmetlerıde katmadeğer hizmetler. aile koruma netnanny, wow serverı muhabbetı icin Blizzardla gorustu bu TTNet, altyapı kuralım ama katma deger olarak satarım dıe. Yani sadece TT dsl kullanıcıları gırebılecektı bu servera. blizzard tabiki hayır dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bende normal şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 interntden para kazanan biri olarak bu hafta sonu netim yoktu.Zararım nerden baksan 150$ geber TTnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bir haftasonunda 150 dolar kazaniyorsaniz alternatif baglantilari cektirin evinize pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 her hafta sonu 150 dolar kazandığımı çıkarman ilginç. kırk yılda bir iş düşer öğrenciyim ben o fırsatda gitti elimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mum_Chamber said: her on gunde bir bununla ilgili konu acilmasa da bir sticky mi olacak nasil olacaksa daha iyi olma mi?bireştirdim tüm konuları..oldi mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bugün de bişey var yine of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 CthuLhu said: Mum_Chamber said: her on gunde bir bununla ilgili konu acilmasa da bir sticky mi olacak nasil olacaksa daha iyi olma mi?bireştirdim tüm konuları..oldi mü kalbimdesin yevrum edik: ozel mesaj atmaya calistim, becerememisim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 sorunlu yurtdısı northrendde w3 atamadık ya 10 sn spike falan alıorum dl ler de berbat durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 biraz önce öldü yine netim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Çile çekiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Bu herkesin yasadıgı genel bi sorun mu yoksa böyle ip sebebiyle ya da bölgesel bi sorun mu?Ben Denizli de yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 İzmir/adsl ile limewire a bağlanamıyorum. Genel bir sorun mu bu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 o limewire programının mallığı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Bölgesel sorun istanbul harici nerdeyse heryerde sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 nı zikiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 mulgear6 said: nı zikiyim +1231231 speedtest sitesine bile giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 lan ben onu editliyicektim de neyse kalsın artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar