spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Hala sorun varmı sizdede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Diger network'leri bilmiyorum ama telekom ile linx arasinda felaket paket kaybi var. Cok rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yurtdışım şu an salyangoza bile geçiriyor. paketleri almaya gidiyorum, bengal'e.. geç kalırsam meraklanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 İnternet ve telefon hatlarında kesinti Akdeniz'de denizaltından geçen 3 kabloda arıza meydana geldi 20 Aralık 2008 Cumartesi, 11:20 Akdeniz'de denizaltından geçen 3 kabloda meydana gelen arıza nedeniyle Avrupa, Orta Doğu ve Asya arasındaki internet ve telefon hizmetlerinde sorun yaşanıyor. El Cezire'nin internet sitesinde yer alan haberde, Mısır'ın bağlantı kapasitesinin yüzde 80, Avrupa ile Hindistan arasındaki hizmetlerin de yüzde 65 oranında düştüğünü belirtti. Tayvan, Singapur, Malezya, Suudi Arabistan ve Pakistan'ın da bu sorundan etkilendiği kaydedildi. Kablolardan birinin tamamen parçalandığı, ikisinde de kısmi kopmalar olduğu kaydedildi. Konuyla ilgili servis sağlayıcılardan biri olan Fransız Telekom şirketinden yapılan açıklamada, kablo arızasının Sicilya ile Tunus arasındaki bölgede meydana geldiği belirtildi. Kabloların neden koptuğunun bilinmediği, ancak saldırı olasılığının düşünülmediği ifade edildi. Kabloları onarması için bölgeye gemi gönderildiğine, ancak geminin pazartesi gününe kadar olay yerine ulaşamayacağına dikkat çekilen açıklamada, dolayısıyla arızanın 31 Aralıka kadar sürebileceği belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 evet, akdeniz bölgesi patates olmuş durumda şu anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yine bi saçma salaklık mı var bana mı öyle geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 said: Avrupa ile Hindistan arasındaki hizmetlerin de yüzde 65 oranında düştüğünü belirtti. Tayvan, Singapur, Malezya, Suudi Arabistan ve Pakistan'ın da bu sorundan etkilendiği kaydedildi. abi tam yerini tutturmuşum bak ben de ha.. :) neyse bengal'e gittim geldim bi koşu, verdim paketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 evet akdeniz çöktü :) internet war ama fransa lille ve london bağlantıları çökük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bir giriyor bir girmiyor gerçekten. IMDB isoHunt falan. Facebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Ben istanbuldan arkadaslarla bir PES oynayamadim baglanti yuzunden. Hay sokacam gitsin italya ile kopsun niye UK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 sorun hala devam ediyo sanırım? 2 gun once bişey yoktu nette simdi 20kb dan yukarısını goremiyorum. herkesde aynımı yoksa sadece bendemi sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bağlantı rezil durumda hakkaten. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bende normal..daha doğrusu ben hep 20-35 arası geziniyorum o şekilde gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 yalnızca benim hatta da bişey olabilir ayrıyetten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Bende de baya berbat. İzmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Modemden bağlantı nasıl diye bakıyodum. Gördüğüm ne oldu? ahanda: Daha önce farklı bişeydi bu modulation olayı, şimdi ADSL2+ diyo?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 hem yurt disi rezil hemde bugun benim baglantim rezil. attigim 4 pingin 1 i timeout. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 benim de çok kötü bugün :/ paticik bile yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 benim her dakka yavaş. cem yılmaza para kazandırıcagınıza alt yapı yapın lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Şu an rezalet ötesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Hala bir düzelme yok, çok kötü durumda, var mı İstanbul-Avrupa yakası bağlantısı sabahtan beri çok kötü durumda olan? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 3 gündür rezil bi bağlantım var, ama bu bana has bişey sanırım. günde 15 dk bağlanabiliyorum anca. 1 -2 dk falan bağlı kalıyo sora bağlanmaya çalışıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 İnternet var ama camelotherald.com'a ve oyuna giremiyorum. Delirecem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar