hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 marmaranın denizi tükenmez kerizi sdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bu forumdada amma cem yılmaz var.İlgilenen ilgilenmeyen herkez yorum yazmış.Adam satıyo isterse 1 milyar fiyat çeker kime ne? Ladestin i eskilerden tanırım.Bu kadar dalga geçilcek biri değildir.Bence çok normal bu fiyat çünkü karaborsa collector's edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bence dalga geçilcek biri. hatta sende dalga geçilicek birisin. karaborsaymış ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Xolid said: Bu forumdada amma cem yılmaz var.İlgilenen ilgilenmeyen herkez yorum yazmış.Adam satıyo isterse 1 milyar fiyat çeker kime ne? Ladestin i eskilerden tanırım.Bu kadar dalga geçilcek biri değildir.Bence çok normal bu fiyat çünkü karaborsa collector's edition. ben sana 200 den vereyim kaç tane istiorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 gel gel karaborsa collector burda gel gel abi hizmetten kaçınmadan avrupalardan getirdik en kazık fiyata satıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bir yığın dükkanda fiyatı düşüp dururken hala 230 un nesini savunuyorsun anlamadım? Halada karaborsa diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Xolid said: Adam satıyo isterse 1 milyar fiyat çeker kime ne? Ladestin i eskilerden tanırım.Bu kadar dalga geçilcek biri değildir.Bence çok normal bu fiyat çünkü karaborsa collector's edition. Evet karaborsa, onun için hemen hemen her D&R'da var. Karaborsa da çok etik bişey zaten, BİZ HAKSIZIZ BİZE LAFLAR HAZIRLAYIN o zaman. Haksız insanları sırf tanıdık diye savunmak cahilliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ben bu topici sticky yapmayı çok istiyorum bildiğiniz gibi değil dürtüyo şeytan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ladestini yıllardır tanırım 230 diyosa almak gerek CE hşç yok zaten son ondaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 o dedigin uzay erigi.. karaborsaymis.. pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 LOL hala savunanlar var. Gidin biraz 'common sense' öğrenin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Bu ne ya epic olmuş asdadsad.1930 yılından kalma tarihi eser collector's edition tozlarını bile silmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 11 gun gecti degeri 18-19 ytl daha artmistir bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bence arkadaş geçen tbc collectors edition un gazıyla bu topici açmış soradanda gurur yapmış gibi. ama wotlk ce zaten epic fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 i was here on an epic thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 geçenlerde büyük salaklık yapıp bop bi item için 50 golda ahden hair trigger aldım craft ettircem diye.(hair trigger engy supp da 80 s a alabileceğiniz bi ürün)sonra benden daha salaklarının olabileceğini düşünerek 5-6 tane hair triggeri biri satıldıkça diğerini koymak suretiyle 100-200 gold aralıklarında sattım. bu hikayeyi neden anlattığıma gelirsek evet her malın en kötü ihtimalle 1 salak alıcısı vardır ama sen bize s2 eldiveni 6500 arena puanına satmak istiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 senin söylediğin oyun içi, orada her şey olabilir. düşük lvl eşyalar (zırh-silah) lvl 70-80 eşyalardan bile iyi para ediyor. ama gerçek hayatta o baya bi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 . Satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Noldu lan oylesine satılmıştır yazdım herkesin sesi solugu kesildi ? 1.si benim degil ilan 2.si bu fiyata satılamaz zaten de , hakakaten bakıyorum tümünüz toz olmuş :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 lan olm sticky yapıcam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bir şeyi 40 kere dersen olurmuş, ha gayret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Ciddi olarak ilgileniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ne ölçüde ilgin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 sticky yapılırsa alıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar