Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık wow lich king collector's edition

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu forumdada amma cem yılmaz var.İlgilenen ilgilenmeyen herkez yorum yazmış.Adam satıyo isterse 1 milyar fiyat çeker kime ne?

Ladestin i eskilerden tanırım.Bu kadar dalga geçilcek biri değildir.Bence çok normal bu fiyat çünkü karaborsa collector's edition.
Mesaj tarihi:
Xolid said:
Bu forumdada amma cem yılmaz var.İlgilenen ilgilenmeyen herkez yorum yazmış.Adam satıyo isterse 1 milyar fiyat çeker kime ne?

Ladestin i eskilerden tanırım.Bu kadar dalga geçilcek biri değildir.Bence çok normal bu fiyat çünkü karaborsa collector's edition.

ben sana 200 den vereyim kaç tane istiorsan
Mesaj tarihi:
Xolid said:
Adam satıyo isterse 1 milyar fiyat çeker kime ne?

Evet karaborsa, onun için hemen hemen her D&R'da var. Karaborsa da çok etik bişey zaten, BİZ HAKSIZIZ BİZE LAFLAR HAZIRLAYIN o zaman.

Haksız insanları sırf tanıdık diye savunmak cahilliktir.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
geçenlerde büyük salaklık yapıp bop bi item için 50 golda ahden hair trigger aldım craft ettircem diye.(hair trigger engy supp da 80 s a alabileceğiniz bi ürün)sonra benden daha salaklarının olabileceğini düşünerek 5-6 tane hair triggeri biri satıldıkça diğerini koymak suretiyle 100-200 gold aralıklarında sattım.

bu hikayeyi neden anlattığıma gelirsek evet her malın en kötü ihtimalle 1 salak alıcısı vardır ama sen bize s2 eldiveni 6500 arena puanına satmak istiyorsun...
Mesaj tarihi:
Noldu lan oylesine satılmıştır yazdım herkesin sesi solugu kesildi ? 1.si benim degil ilan 2.si bu fiyata satılamaz zaten de , hakakaten bakıyorum tümünüz toz olmuş :)o
  • Yeni Oluştur...