Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık wow lich king collector's edition

Ladestin

Öne çıkan mesajlar

Bu forumdada amma cem yılmaz var.İlgilenen ilgilenmeyen herkez yorum yazmış.Adam satıyo isterse 1 milyar fiyat çeker kime ne?

Ladestin i eskilerden tanırım.Bu kadar dalga geçilcek biri değildir.Bence çok normal bu fiyat çünkü karaborsa collector's edition.
Sosyal ağlarda paylaş

Xolid said:
Bu forumdada amma cem yılmaz var.İlgilenen ilgilenmeyen herkez yorum yazmış.Adam satıyo isterse 1 milyar fiyat çeker kime ne?

Ladestin i eskilerden tanırım.Bu kadar dalga geçilcek biri değildir.Bence çok normal bu fiyat çünkü karaborsa collector's edition.

ben sana 200 den vereyim kaç tane istiorsan
Sosyal ağlarda paylaş

Xolid said:
Adam satıyo isterse 1 milyar fiyat çeker kime ne?

Evet karaborsa, onun için hemen hemen her D&R'da var. Karaborsa da çok etik bişey zaten, BİZ HAKSIZIZ BİZE LAFLAR HAZIRLAYIN o zaman.

Haksız insanları sırf tanıdık diye savunmak cahilliktir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
geçenlerde büyük salaklık yapıp bop bi item için 50 golda ahden hair trigger aldım craft ettircem diye.(hair trigger engy supp da 80 s a alabileceğiniz bi ürün)sonra benden daha salaklarının olabileceğini düşünerek 5-6 tane hair triggeri biri satıldıkça diğerini koymak suretiyle 100-200 gold aralıklarında sattım.

bu hikayeyi neden anlattığıma gelirsek evet her malın en kötü ihtimalle 1 salak alıcısı vardır ama sen bize s2 eldiveni 6500 arena puanına satmak istiyorsun...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...