raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?forumId=10023&sid=1&topicId=12454665647&pageNo=1 Kwakmeister, lvl 72 said: Ok im new to hotkeying so im most likely doing something wrong. I can hotkey alt to anything but the function keys. I can do alt+f1, f2, f3 but when i get to f4 it crashes my game EVERY TIME! Its annoying because I have to reset all my hotkeys cuz a game crash doesnt save them. Please fix soon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 HaHa Maaven official blizz facepalm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 gosh /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 amagad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 fix windows gquitte iyiymis ahah, ava giden avlanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 abi işteyim gülemiyorum fazla ama HAUHAAHAHAHA lvl 70 milyor olmuş adam bunu ciddi olarak soruyor olmamlı ya ololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 blizzardd facepalm ftw ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 supermiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bluepost pek yerinde olmuş; Maaven said: ............................................________........................ ....................................,.-‘”...................``~.,.................. .............................,.-”...................................“-.,............ .........................,/...............................................”:,........ .....................,?......................................................,..... .................../...........................................................,}.... ................./......................................................,:`^`..}.... .............../...................................................,:”........./..... ..............?.....__.........................................:`.........../..... ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........ .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/........... ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}........... ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............ ...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../............. ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”............... ............/.`~,......`-...................................../................... .............`~.*-,.....................................|,./.....,__........... ,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,.... .....`=~-,__......`,......................................................... ...................`=~-,,.,...................................................... ................................`:,,...........................`..............__.. .....................................`=-,...................,%`>--==``....... ........................................_..........._,-%.......`............... ...................................,<`.._|_,-&``................`.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 2si de efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 gayet arkadasimiz kafede 5 kisi oturup onu izlerken raidde healer olarak yapti.. sonra bi de bilgisayarin uydurukluguna ve kafeye laf atti haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 huahauha alt+f4 yaptığımda oyun kapanıyo herifte cevap vermiş oyundan değil win komutudur o gibi bişey demi ing iyi deilde MAUAHAUAHAUHA zabah zabah yarıldım öldüm bittim pauahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ehuh ben de yapmıştım bunu ama kendi kendime farketmiştim, o kadar da salak değilim allahtan yalnız /gquit süpermiş, ava giden avlanmış gerçekten de lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Zamanında ultima-nebula forumlarında vardı böyle bi şikayet,hemen hemen şöyle bi mesajdı, said: ÇOK İLGİNÇ Bİ BUG Adamı "an ex por" la yakaladıktan sonra hemen altına "In Ex Grav" atıyorum,sonra çevresine "In Sanet Ylem" Atıyorum,ama ne zaman "In Flam Grav atmaya kalksam oyun çöküyo,sanırım bi bug,yada karşı tarafın kullandığı bi program yapıyo Ancak ilerleyen mesajlarda adamın makroları sırasıyla alt+f1,f2,f3,f4 e koyduğunu öğreniyolar ve herkes kopuyo. Hala da unutamadım bu olayı.hiç mi bilgisayar kullanmadın be adam,bilmiyomusun alt+f4 ün ne işe yaradığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 alt+tab a da bi macro güzel giderdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Level sistemli UO oynamıştım, oradaki alt+f4 cüler geldi aklıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar